{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hur kan du resa till Maldiverna på en budget

Hur kan du resa till Maldiverna på en budget | KILROY

Drömmer du om att resa till Maldiverna men tar för givet att det är långt utanför din resebudget?

Tänk om! Givetvis kan det vara väldigt dyrt att resa i Maldiverna, men det behöver inte vara så dyrt som du kanske föreställer dig. Vi har samlat våra bästa restips som hjälper dig som vill göra en billig resa till Maldiverna. Läs vidare och börja planera din drömresa på riktigt! 

1. Utforska de mindre turistiga öarna

Maldives Felidhoo Aerial View

Det allra viktigaste tipset för att få till en budgetresa till Maldiverna är att ta sig till de lokala öarna (t.ex. Dangheti, Rasdhoo och Felidhoo), istället för att bara stanna i turistbubblan på resorterna och missa allt det genuina som Maldiverna har att erbjuda. På de mindre exploaterade öarna är priserna avsevärt lägre i förhållande till resortöarna. En grym bonus är att det dessutom är mycket lättare att lära känna lokabefolkningen!

Dessa mindre öar var länge stängda för turister men på senare tid har myndigheterna lättat på restriktionerna och besökare kan nu ta sig till hur många öar de vill. Tack vare att öarna varit stängda för besökare har många av dem inte utforskats av turister. Att känna sig som den enda turisten i området är därför inte ovanligt.

2. Maldiverna som ett stopp på en längre kombinationsresa

Det blir en ganska lång flygresa i sig att endast resa tur & retur till Maldiverna. Och att ta sig så lång utan att utforska mer i Asien känns rätt ovärt, right? Så varför inte ha med Maldiverna som ett stopp på en större långresa! Det behöver nödvändigtvis inte kosta så mycket extra! Vi har en gruppresa planerad till Maldiverna & Sri Lanka. Vill du resa tillsammans med andra unga backpackers från Sverige, Norge & Danmark? Då ska du kolla på våra resor tillsammans med andra unga.

3. Res till Maldiverna under lågsäsong

Maldives Hammock Sunset

Maldivernas klimat är riktigt nice och har en temperatur på ca 30 grader året runt! Undvik att resa hit under högsäsong (december-april), då är det inte bara fler resenärer som fightas om de bästa hängmattorna och coolaste snorklingsspotsen, utan priserna är även högre.

Res till Maldiverna under lågsäsong istället! Mellan maj och november går besöksantalet ner och du slipper trängas med andra resenärer och betala högre priser. Oftast regnar det mer denna period, men i gengäld är vågorna bättre och djurlivet runt korallerna mer färggranna. Grymt för vattenälskaren som vill hitta sitt inte zen med andra ord! Läs mer om dykning i Maldiverna

4. Ta lokala färjor mellan öarna

Maldives Thaa Atoll Boat Trip

De flesta som reser till Maldiverna landar på flygplatsen i Male, Maldivernas största stad, och tar sedan inrikesflyg eller möjligen motorbåt (speedboat) ut till de andra öarna. Du kan spara mycket pengar på att ta en av de lokala färjorna istället. De är inte det snabbaste alternativet men i gengäld får du en trevlig båttur på köpet till ett mycket bättre pris!

5. Strunta i dyra lyxhotell och resorter

Maldives Maafushi Surfboard

Ska du göra en budgetresa säger det sig självt att du behöver hitta billigt boende och det kommer du inte att hitta på stora lyxhotell. Varför inte hänga med på något av våra prisvärda äventyr och snorkla eller dyka, där boende ingår?

Det finns även en del små lokalt ägda "guest houses" som har dykt upp på Maldiverna under de senaste åren som du själv kan söka efter online - eller så hjälper vi dig! Priserna är en bråkdel av vad du hade fått betala på lyxhotellen, plus att du kommer få ett varmt välkomnande av värdfamiljen! Du spara inte bara pengar genom att bo så här - det kommer dessutom att ge dig en mer autentisk upplevelse av Maldiverna.

6. Prova den fantastiska lokala maten

Prawns Bbq

En annan fördel med att bo på ett "guest house" är att du får möjligheten att äta den lokala maten och vi kan lova dig en sak: den är fantastisk! Ofta ingår måltider om du bor på ett av ögruppens många "guest houses" och räkna då med läckra rätter lagade på färsk fisk och skaldjur som äts tillsammans med värdfamiljen. Både gott och socialt!

7. Snorkla på egen hand

Maldives Snorkling North Central Province

Många tror att båt behövs för att ta sig till riktigt bra snorkling, men Maldiverna har så obegripligt mycket att bjuda på under havsytan att du hittar grym snorkling precis utanför stranden. Du kan oftast låna snorkelutrustnig från ditt boende, annars kostar det inte mycket att investera i ett eget kit.

Såld på en budgetresa till Maldiverna, men vill slippa lägga tid på planering?

Att planera en resa och samtidigt hålla sig inom resebudgeten kan vara tidskrävande och relativt knepigt - ta hjälp utav oss istället! Vi är mästare på att sätta ihop unika resor anpassade efter varje resenärs drömmar, behov och budget. Bäst av allt är att vi gör det helt gratis åt dig! Boka in ett möte så ser vi till att du kommer iväg på ett äventyr of a lifetime!

Snacka med oss!

Oavsett hur du väljer att resa så är Maldiverna en plats alla ska besöka minst en gång i livet. Det är ett riktigt öparadis som du borde resa till innan den är försent!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...