{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Längtan efter långsemester

Längtan efter långsemester

Längtan efter långsemester

Nu när vintern och mörkret börjar inta Sverige kan man inte göra så mycket annat än att längta sig bort på en långsemester. Vi har listat fem längre resor dit vi bara längtar till att dra på en långsemester, med massor av olika äventyr och upplevelser.

Multistopp i Sydamerika!
Låter den här rutten som den perfekta långsemestern för dig. Här kan du läsa mer om alla destinationer och se exakt resrutt.
Jag vill dra på den här resan!

Långsemester med multistopp i Sydamerika

Det låter som den ultimata upplevelsen på en långsemester! Starta i livfulla Rio för att sedan ta sig vidare till färgrika Buenos Aires. Den här långtidsresan drar dig ut på massvis med ultimata upplevelser om du önskar. Som att ta sig till toppen av Machu Picchu i Peru, lär dig surfa och upplev populära Ecuador där du samtidigt kan dra till Galapagosöarna för att hänga med 100 åriga sköldpaddor, för att sedan avsluta med en liten avstickare till Miami. Drömmen för en långsemester! 

Res på långsemester till Sydamerika | KILROY

Underbart, jag vill boka!

Vill du uppleva den bästa mixen av Centralamerika och Mexiko! Denna resa ger dig en uppfriskande mix av surf, natur, kultur och sköna rytmer.
Läs mer om äventyret här

Långsemester genom Latinamerika

Vem drömmer sig inte bort till lugna avkopplande Kuba, med kritvita stränder, turkost vatten, palmer och salsa. Börja din långtidsresa på Kuba för att sedan flyga vidare mot Costa Rica och San José, där du ytterligare kommer mötas av den lugna avkopplingen med mentaliteten "pura vida". Varför inte passa på att lära sig surfa när man ändå har långsemester, eller bättra på sina surf kunskaper. Om du nu skulle svalt för mycket vatten, eller tröttnat på vågorna är det bara att upptäcka vad naturen har att erbjuda. Costa Rica är känt för sitt rika djurliv med vacker regnskog. Nu är det dags att ta sig upp till Mexiko och såklart man måste checka av Mexikos bästa stränder när man är ute på långtidsresa. Njut och koppla av på din långsemester innan det är dags att avrunda i livliga Mexiko city. Med över 20 miljoner invånare kommer du definitivt inte känna dig ensam, passa på att besöka alla katedraler, kyrkor och museum när du är här. En bättre långsemester kan man knappast drömma om! 

Långsemester genom Latinamerika

Häftigt, jag vill boka den här resan

Långsemester med road trip
Vill du åka på road trip i USA? Vi har flera olika alternativ, men känner du att du vill maxa din USA upplevelse på din långsemester med den här rutten, kan du läsa mer om det här.
Ta mig till sidan

Långsemester med road trip från kust till kust i USA

När man har långsemester varför inte maxa den genom att köra igenom HELA USA! Upptäck USA till fullo genom att köra igenom stora amerikanska metropoler samtidigt som du kommer uppleva den typiska amerikanska södern. Upplev Cowboys, countrymusik, honky tonk barer, sandöknen, casinon, skyskrapor, kändisar, människor som säger Howdy y'all, ja allt som är typiskt amerikanskt och mycket mer! Kör en road trip till fullo på din långsemester! 

Långsemester med road trip i USA

Road Trip, I'm IN!

Långsemester från Sverige med att jobba i skidbacken, kan det bli bättre? Snö, natur, powder som din vardag.
Läs mer

Långsemester i Kanada

Vem har inte blivit avundsjuk på Kanadas häpnadsväckande natur? Flanellskjorta, lönnsirap, grizzlybjörnar, glaciärer, skidor och ishockey. Kanada har allt för den naturälskande människan. När du är långtids ledig, varför inte uppleva en ny kultur och säsonga i Kanada. Kanada är känt för sina oförglömliga vintersäsonger så varför inte bättra på sina kunskaper i backen och njut av pudersnö. Att arbeta i Kanada som svensk är populärt, och då snackar vi givetvis om att säsonga på en av Kanadas många skidresorter under en, eller varför inte flera, vintersäsong i Kanada. Hur awsome låter inte det?

Långtidssemester i Kanada

Hörde jag snö och skidor? Jag vill veta mer!

Backpacka i Oceanien
Den perfekta upplevelsen för dig som vill backpacka i Oceanien. Båtluffa, dyka, snorkla och upptäck oceanien på din långsemester med denna rutt!
Läs mer här

Långsemester i Oceanien

Börja din långsemester i Hong Kong och upplev den pulserande kinesiska staden innan du beger dig mot paradisöarna kring Fiji. När du är på Fiji ska du passa på att utforska så många öar du kan, låter det stressigt? Ta det lugnt, du har långsemester! Glöm inte uppleva livet under ytan när du är här! Flyg vidare till hobbiton och utforska Nya Zeeland med ett busspass för en maxad upplevelse. Börjar du sakna strandlivet? Lugn, nu är det dags att uppleva det stora barriärrevet när du har kommit till Cairns. Glöm in att surfa i Byron Bay innan du tycker det är dags att avsluta din långsemester och bege dig hemåt igen. 

Långsemester i Oceanien

Yes, jag vill boka!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...