{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Rädda världens sköldpaddor

Rädda världens sköldpaddor genom volontärarbete

Rädda världens sköldpaddor genom volontärarbete

Visste du att sköldpaddor lever i flera decennium innan de är redo för att lägga ägg? Eller att en hona lägger hundratals ägg per säsong men att endast 1 på 1000 som lever till vuxen ålder? Sköldpaddorna utsätts konstant för hot och då reproduktionen sker över en så lång tid är det otroligt viktiga att dessa graciösa varelser lämnas skyddas i största möjliga mån. Det är här du kommer in i rollen som volontär!

Turtle Eggs Northern Cyprus Cover
Vill du bidra till ett volontärprojekt?
Hos oss på KILROY finns det experter på just volontärresor och de hjälper dig att hitta rätt - så att du kan vara säker på att din resa blir precis som du vill och att du dessutom hjälper till där det behövs som mest.
Hör av dig till oss så berättar vi hur du kommer igång

Bevaka och skydda nykläckta sköldpaddor

Förutom de yttre hoten som rovdjur utgör uppskattas det även att omkring 250 000 sköldpaddor dör varje år på grund av att de blir bifångst i människans fiskenät och krokar. Något som gör det ännu mer viktigt att skydda denna art.

Att volontärarbeta med sköldpaddor kan vara mycket varierande, men två av de huvudsakliga är uppgifterna är att dels bevaka och ha översikt över äggen som skydd mot rovdjur och människor, samt att se till så att de nyfödda sköldpaddorna klarar sig den korta med tuffa vägen till havet efter kläckning.

Vad kan du göra som volontär?

Det finns flera duktiga volontärer som tar hand om och ser till så att sköldpaddorna får leva så säkert som möjligt, och du kan bli en med och hjälpa till även om du inte har någon tidigare erfarenhet. Nedan listas fyra volontärprojekt som gör ett fint jobb för världens sköldpaddor: 

Intresserad av andra typer av volontärprojekt?
Överallt i världens finns det behov av olika typer av hjälpinsatser - och du kan vara med och bidra.
Hitta ditt drömprojekt här

Kom ihåg...

Att volontärarbeta är fantastiskt roligt och givande och ger både glädje åt dig och andra. Du som är intresserad av att volontärarbeta bör tänka på att förutom att volontärresorna är otroliga upplevelser så är det också ett arbete. Det är därför bra att ta reda på vilken typ av arbete som du får göra på olika platser och hur standarden är. Allt för att du ska hamnar på ett ställe som lever upp till dina förväntningar om hur din tid som volontär ska se ut.

Vill du ha hjälp på traven med att hitta rätt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss så ser vi till att du bidar till ett projekt som är rätt för dig. Det är viktigt att du känner dig trygg och att du kan bidra på den nivå du önskar.

Kombinera äventyret med volontärarbete

Taggad på att hjälpa till men är inte helt redo för att dedikera resan fullt ut till volontärarbete? Ingen fara, det finns projekt där du kombinerar ditt arbete med annat spanskastudier, äventyr och surfing.

Våra reseexperter är proffs på att skräddarsy resor och hjälper dig därför att göra din resa optimal för just dig. Berätta för oss när, var och hur du vill resa och vad du vill göra - resten av planeringen sköter vi.

Boka in en gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...