{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Topp 5 rutter för roadtrips i USA

Roadtrip genom Grand Canyon, Arizona | Vi listar topp 5 roadtrips i uSA

Topp 5 rutter för roadtrips i USA

En roadtrip är det optimala sättet att resa på för att känna den absoluta friheten att resa vart du vill, när du vill! Vi har tagit fram våra fem bästa rutter för grymma roadtrips i USA - som du bara inte får missa! Hyr en bil eller campervan och res runt i USA för att uppleva några av de bästa rutterna landet har att erbjuda. Det mäktiga landet i väst bjuder på stora avstånd och lämpar sig utmärkt för att resa runt med bil. Med en campervan/husbil kan du klara dig på en relativt låg budget genom att ha transport, boende och möjlighet till att laga mat i bilen. Hyrbil är bättre för dig som hellre vill ta in på hotell under natten. Kolla in vår topp 5 rutter för din roadtrip i USA och bli inspirerad! Vill du veta mer? Kontakta någon av våra reserådgivare!

Är du redo för ditt nästa äventyr i USA?
Snacka roadtrips i USA med våra reseexperter! De hjälper dig att ta fram en resa som passar dig, utefter din budget och dina önskemål.
Boka in ett kostnadsfritt möte med våra reseexperter!

1. Pacific Coastline West

Det blir inte bättre än så här. En roadtrip i Kalifornien längs Pacific Coastline West tar dig genom fantastiska städer, slingriga vägar och branta klippor längs Kaliforniens vackra kust. Börja ditt äventyr i Seattle och bege dig sedan söderut mot Portland, San Francisco och Los Angeles. Du kommer också att up uppleva några riktigt häftiga platser som Redwoods, USA:s djupaste sjö och Yosemite National Park. Vi lovar, detta är något av det häftigaste du kommer att uppleva! 

Sugen på en roadtrip längs U.S Highway 1? 

Se reseförslag

Pacific Coast Highway och Bixby Creek Bridge

2. Route 66

Roadtrippens moder och (o) krönta konung sträcker sig mellan Chicago och San Diego. Under en roadtrip på Route 66 har du chans att se allt det som USA är känt för; städer som aldrig sover, prärier så långt ögat når och små hamburgerhak med enormt stora hamburgare. För att inte nämna en obeskrivligt vacker natur. Resan tar dig genom sex delstater, osminkad amerikanskt vardagsliv och en drös klassiska landmärken som exempelvis Grand Canyon. Du kommer att ha tonvis av oförglömliga minnen och fantastiska berättelser med dig hem!

Taggad på en roadtrip längs Route 66? 

Se reseförslaget

Roadtrip via Route 66

3. Highway 1

Kan det bli bättre än 800 km som består av coola städer och fantastisk natur? Gör en roadtrip längs U.S. Highway 1 längs Kaliforniens kvästust och besök San Francisco, Santa Cruz,  Monterrey Bay, Big Sur, Santa Barbara och Los Angeles. Rent praktiskt är det möjligt att köra denna sträcka på en dag, men vad är det roliga med det? Vi har satt ihop ett reseförslag som ger dig minst två veckor på dig att uppleva alla guldkorn längs vägen!

Vill du uppleva det bästa av Kalifornien?

Se reseförlaget

Roadtrip via Overseas Highway från Miami till Key West

4. Florida

Ge dig ut på ditt livs äventyr i Florida som börjar med några härliga dagar i Miami. Plocka sedan upp hyrbilen och kör ner till Key West längs halvöns västkust. Stanna till i både små samhällen och storstäder på vägen, se vilda alligatorer i Everglades och koppla av på kritvita stränder innan du är tillbaka i Miami efter några veckor på vägarna. Denna roadtrip har allt!

Är du redo för ett äventyr i «The Sunshine State»?

Se reseförslaget

miami-south-beach-art-deco-lifeguard-tower-cover

5. Östkusten

En resa längs USA:s östkust innehåller allt du kan tänka dig och lite till. Legendariska skyskrapor? Check. Vackra nationalparker? Check. Shopping, kultur, badstrand, casinon? Check. Under denna roadtrip kommer du inte bara att få uppleva häftiga städer som New York, Pittsburg och Washington. Du kommer också att resa genom episka naturområden som Niagara Falls, Shenandoah NP, Great Smokey Mountains. Vad finns det att inte älska?

Lockar en roadtrip på östkusten dig?

Se reseförslaget

Roadtrip från Los Angeles till Seattle

Vill du få mer inspiration till rutter för din roadtrip i USA?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda rutter genom USA och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips! Boka in en kostnadsfri reserådgivning, antingen över telefon eller i vår butik i Stockholm- låt äventyret börja!  

Boka gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...