{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ungdomsresor med andra backpackers för dig mellan 18-26 år

undomar på stranden

Ungdomsresor med KILROY - upptäck världen med andra backpackers


Vill ingen av dina kompisar följa med ut och resa? Oavsett om du precis har tagit studenten (grattis, snyggt jobbat!) eller drömmer om nya äventyr är våra ungdomsresor som vi kallar Tripmates med andra unga från Skandinavien precis vad du letar efter! Under dessa episka gruppresor får du vara med om äventyr långt utöver det vanliga, tillsammans med andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island. Läs vidare för att ta reda på mer om hur vi på KILROY arrangerar ungdomsreor i bland annat Centralamerika, Asien & Afrika!

Friends Swimming In Mexico
Gruppresor till hela världen för unga backpackers
Nyfiken på vilka destinationer du kan åka till och vad du får uppleva på en ungdomsresa med KILROY? Klicka nedan för att se alla resor direkt eller scrolla vidare för att läsa mer om konceptet och vad du kan förvänta dig!
Ta reda på mer om Tripmates

Åk på en ungdomsresa med andra backpackers mellan 18-26 år

Våra ungdomsresor som vi kallar Tripmates innebär att du reser tillsammans med ett gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island. Vi ordnar med flyg, boende och häftiga aktiviteter längs vägen. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand tillsammans med dina nya kompisar. Ungdomsresor är ofta förknippade med party, men våra gruppresor för unga backpackers är för dig som vill hellre uppleva äventyr och nya kulturer under resan.

 

Se alla gruppresor

Vad är Tripmates och för vem?

 • Gruppresorna är skräddarsydda för dig mellan 18-26 år och du reser tillsammans med en grupp andra backpackers från Sverige, Norge, Danmark och Island.
 • Alla resor har olika längd men varar vanligtvis mellan 2 veckor till 3 månader.
 • Max 12 personer per grupp, inga stora turistgrupper här inte! 
 • De flesta aktiviteter ingår. Men du har också möjlighet att utforska destinationen på egen hand, eller tillsammans med gänget. 
 • Konceptet passar dig som både vill ha friheten med backpackerlivet men samtidigt önskar någon att dela dina upplevelser med.

Vad skiljer Tripmates från en typisk ungdomsresa?

 • Du reser med andra unga från Sverige, Danmark, Norge och Island och får uppleva nya kulturer på ett tryggt sätt. Du kommer även få likasinnade "travel buddies" som kanske blir vänner livet! 
 • Du reser med lokala guider genom våra samarbetspartners. Vi tycker att man får ut absolut mest av en destination genom att ha en lokal guide som känner till området väl! 
 • Du får en kontaktperson från KILROY före, under och efter resan som du alltid kan höra av dig till! 
 • Du får delta i ett avresemöte där du får "träffa" de andra resenärerna innan avresa, så att du får ett ansikte på alla du kommer att resa med. 
 • Våra ungdomsresor är skapade av experter och innehåller äventyr som är svåra att planera på egen hand. Vi snackar djungelvandringar, home stays och vulkanvandringar!

Res med andra backpackers till Sri Lanka & Maldiverna

Trodde du att Maldiverna bara är för lyxlirare? Tänk om! Haka på detta fantastiska äventyr till Sri Lanka och Maldiverna där vi har kombinerat spännande upplevelser med ultimat avkoppling på paradisstränder. Låter det som något för dig? Kolla in vad äventyret innehåller!

Reslängd: 3,5 vecka

Vad ingår? Flyg, boende & massor av häftiga upplevelser som safari på Sri Lanka och öhoppning på Maldiverna!

Jag vill veta mer

Res med andra backpackers till Bali, Gili T och Lembongan

Haka på denna maxade gruppresa till Bali & öarna med andra unga backpackers som drömmer om samma sak som du! Vi snackar surfing i Canggu, bad i vattenfall, vandring uppför en vulkan, nattliv och snorkling i världsklass på Gili Trawangan. Vill du uppleva det bästa av Bali är detta resan för dig!

Reslängd: 2,5 vecka 

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga upplevelser som surflektioner och snorkling!


Jag vill veta mer

Res jorden runt med andra backpackers

Det är inte alltid så lätt att hitta någon att resa jorden runt med. Därför har vi satt ihop denna maxade gruppresa för dig som vill resa med ett gäng andra jämnåriga backpackers! Du kommer att få uppleva städer som Los Angeles och New York, stränder i världsklass på Hawaii, fantastisk mat i Mexiko, vilda elefanter i Sri Lanka och kristallklart vatten på Maldiverna. Detta är en resa som du aldrig kommer att glömma!

Reslängd: 10 veckor

Vad ingår? Flyg, boende & massor av roliga upplevelser som öhoppning på Maldiverna, vandringar i Thailand, och världsarv i Mexiko!


Jag vill veta mer

Frågor om våra ungdomsresor The KILROY Way?

Detta är endast ett urval av resor du kan åka på. Hör av dig till oss så berättar gärna mer om de olika resorna och vad som händer på resan mer i detalj. Äventyret börjar här!

Skicka iväg ett mejl till oss så svarar vi så fort vi kan för att svara på dina frågor eller boka in en tid då vi kan höras på telefon! 

Mejla oss

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...