{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i augusti

borneo-malaysia-orangutans-cover

En backpackers guide till en resa i augusti

Ladda upp inför hösten med en resa i augusti - spana in nedan tips för inspo inför din resan! Om du inte redan läst våra förslag för en resa i juli bör du även kolla in dem då juli och augusti är månader som är relativ lika klimatmässigt världen över. 

Och du, om inget av nedan resmål ger dig den där WOW-känslan, snacka då med oss så tar vi fram fler alternativ för en resa i juli utefter dina preferenser.

Boka in gratis reserådgivning

Borneo 

Borneo är den tredje största ön i världen (efter Grönland och Nya Guinea) och delas utav länderna Malaysia, Indonesien och Brunei. Om du tar dig hit kommer du att mötas utav en av världens äldsta regnskogar (cirka 130 miljoner år gammal!) bor våra fascinerande avlägsna släktingar orangutangerna bor!

Den indonesiska delen av Borneo är störst så sannolikheten är stor att du kommer att vistas i just Indonesien under din vistelse på ön. Då ön är stor är det svårt att förutspå vädret och klimatet skiftar stort beroende på region. När du planerar din resa hit behöver du därför inte fundera allt för mycket på just säsongerna, men generellt sett är augusti en grym månad för att ta sig dit- Väl där kan du prova på Borneos dykning och surf längst kusten och uppleva de många nationalparkerna i inlandet. Bocka exempelvis av de otroliga nationalparkerna som listas som världsarv av UNESCO: Gunung Mulu National Park och Kinabalu National Park.

Förslag på äventyr i Borneo:

 

The American dream i reseformat
Inte helt såld på att endast köra bil genom Nordamerika? Kolla då in drömresan genom USA här, den tar dig genom USAs främsta highlights på cirka en månad!
Drömresan genom USA hittar du här!

Thailand östkust

Thailand är så sjukt mycket mer än resorts och turisttäta stränder. Hemligheten är att låta KILROY hitta de bästa äventyr åt dig och åka under lågsäsong. Det är regnperiod på Thailands östkust i augusti, men temperaturen är fortfarande 24-32 grader. Även om det är regnperiod är luftfuktigheten är lägre. På ön Koh Samui faller det normalt sätt relativt lite nederbörd och det är bara en av många platser du bör stanna till.

Eftersom de flesta resor till Thailand är på vintern anses augusti inte vara högsäsong för att resa hit. Priserna sänks och du kan njuta av en billig vistelse i paradiset. Du kan också upptäcka en ny värld under vattnet! Lär dig dyka, hitta gömda skatter på orörda öar med lokalbefolkningen eller lär dig att surfa. Om du behöver ännu fler skäl att lägga upp Thailand på din bucket list i augusti har vi mycket mer snacks på lager.

Förslag på äventyr i Thailand:

 

Se fler äventyr i Thailand

Perhentianöarna

The Perhentian Islands.... blir kanske inte mer paradis än så? Vill du åka till en ö där det inte finns bilar eller mopeder? Res till Malaysia och ta dig ut till Perhentian öarna - du kommer inte att ångra dig! Reser du i augusti är vädret varmt och  härligt. Några av platserna du måste ta med är: Turtle beach på Store Perhentian, Flora beach och Mira beach på Lille Perhentian. Varför? Här kan du snorkla i bokstavligen kristallklart vatten, se det magiska undervattenslivet, hundratals meter av obebodda kritvita sandstränder och öar omgivna av frodig djungel. Inte tillräckligt? Då kan du uppleva den surrealistiska stjärnhimlen ovanför Flora Bay. Det är svårt att matcha och vardagens stress och bekymmer glöms bort i ett hav av sköldpaddor, clownfiskar och revhajar.

 

Läs mer om äventyr i Malaysia

 

Sydafrika

Sydafrika är ett land av kontraster och det här gäller även klimatet. Beroende på när och var du åker i landet kan du i stort sett stöta på alla typer av väderextremer. Här hittar du allt från öde öknar och grönskande tropiska kuster till ljumna skogsområden och snötäckta berg. Du kan åka till SYdafrika året runt, men slutet på torrsäsongen (augusti-oktober) är den allra bästa för safari i Krugerparken och andra parker i norra Sydafrika - och vem drömmer inte om det?

Förslag på upplevelser i Sydafrika:

 

Läs mer om äventyr i Sydafrika

Sugen på att resa i augusti?

Du kan andas ut för din resa i augusti kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din sommarresa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...