{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i maj

Palm Springs

Tre resmål för backpacking under en resa i maj

Maj är generellt sett kanske inte den månaden som en först kommer att tänka på när en resa ska planeras. Våren är här och uteserveringarna lockar – varför fly från det liksom? Låt oss säga såhär, våren i Sverige är hur nice som helst, men det finns ännu mer goa ställen att utforska med en fullpackad backpackingrygga och en wanderlust till max under den här härliga vårmånaden.

Läs om våra topp tre destinationer för en resa i maj nedan. Om du känner att ingen utav dem ger dig den där WOW-känslan, snacka då med oss så tar vi fram fler alternativ för en majresa utefter dina preferenser.

Boka in gratis reserådgivning

Roadtrip genom USA

I maj har du chansen att uppleva den amerikanska våren. Vi håller oss neutrala till huruvida våren hos grannen över Atlanten slår Sveriges – du får helt enkelt avgöra själv! Vad vi kan lova dig däremot är att temperaturerna är högre än här hemma i norr, och några extra plusgrader är väl aldrig helt fel?

Vad för typ av tripp till USA bör då göras under en resa i maj? En storstadsresa funkar alltid. Men om du vill ta steget för att få till ett grymt backpackingäventyr är en roadtrip ditt kall. Styr upp din egna roadtrip, spana in våra föreslagna resrutter eller boka in dig på en maxad gruppresa med andra backpackers (och nej, vi snackar inte om gruppresor á la Sällskapsresan). Kolla in gruppresan från San Francisco till Los Angeles för att kolla in vad det handlar om!

Förslag på roadtrips i USA:

Är du mer nyfiken på att plugga 1-2 terminer i USA eller kanske en helt utbildning? Vi hjälper dig att uppfylla den drömmen. Klicka här för att läsa mer om utlansstudier!

 

Se fler roadtrips i USA

 

Psst... Du vet väl om att vi har extra grymma deals på hyrbilar för förare under 25 år?

Backpacka genom Sydamerika

Längs norra Sydamerikas stillahavskust hittar vi fyra länder som är perfekta för den friluftsälskande backpackern: Colombia, Ecuador, Peru och Bolivia. Mellan april och september är det vinter i Sydamerika vilket innebär torrperiod. Under den här årstiden är därför naturen grönskande, himlen klarblå och regnet i princip obefintligt. Högsäsongen peakar i juni för trekkingturismen och andra äventyrsresenärer. Att bege sig hit på en resa i maj är därför ultimat!

En resa till denna del av världen passar för den äventyrslystne som är redo för att get down and dirty. Highlights i den här regionen under maj är trekkingen i Peru (Cusco och Machu Picchu!), Bolivias saltdyna Salar de Uyuni, Ecuadors häftiga vulkaner och givetvis Galapagosöarna, samt Colombias storstäder och vackra stränder.  

Populära upplevelser i Sydamerika:

 

Se fler äventyr i Sydamerika

Sugen på att resa i maj?

Du kan andas ut för din resa i maj kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din vårresa är en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...