{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
planera din resa till usa med hjälp av KILROY
planera din resa till usa med hjälp av KILROY

GÖR DIN RESA TILL USA TILL EN ROADTRIP

USA erbjuder så många härliga och upplevelser. Det är också därför du kan åka tillbaka hit många gånger utan att tröttna. Våra reseexperter har rest runt massor i USA, från Los Angeles och Miami till storstäder som San Francisco, New York, Washington DC och mäktiga nationalparker som Grand Canyon och Yosemite National Park. Här finns allt och lite till, det gäller bara att att veta vart du ska åka. Så vilken tur att du hittade hit för vi har själva rest massor i just USA och hjälper dig med både flyg, hyrbil eller husbil och boenden längs vägen. Du bestämmer hur mycket du ill boka upp i förväg!

Få ett prisförslag på hyrbil eller husbil

EPISKA ROADTRIP RUTTER

USA är utan tvekan en destination där allt är STORT. Bilarna är större, byggnaderna högre, nationalparkerna oändliga, i både storlek och antal. Storstäderna, som New York, San Francisco och Los Angeles, har den speciella amerikanska atmosfären som du inte hittar på någon annan plats i världen och för att uppleva detta tycker vi personligen att en roadtrip är det bästa sättet att uppleva landet

Behöver du lite inspiration på hur resor vi planerar till USA brukar se ut kan du kolla in våra reseförslag:

 

VARFÖR HYRA BIL ELLER HUSBIL VIA KILROY?

🌎Hjälp från reseexperter själva rest massor i USA

😎Riktigt bra priser på hyrbilar för din roadtrip

🗺️Få hjälp att även boka flyg och råd kring visum

🤙Vi finns här både innan du åker och på resan!

"Vi är supernöjda med den resa som Lizzie hjälpte oss planera. Vi visste inte exakt vart vi ville åka men vad vi ville göra. Så skönt och smidigt att få hjälp att sätta ihop en riktig drömresa och även få tips och trix innan resan på avresemötet! Känns också tryggt att ha en kontakt under resan som checkar in så allt går bra "

Beatrice, 28 år

HYR BIL ELLER HUSBIL ROADTRIP

Att utforska USA med bil är en fantastisk upplevelse och med KILROY kan du enkelt hyra en bil som passar dina behov. Oavsett om du vill köra längs de soliga stränderna i Florida, köra Highway 1 från San Francisco till LA, göra en campingresa till någon nationalpark eller göra en roadtrip på Hawaii hjälper vi dig att göra din roadtrip till en maxad upplevelse. Vill du inte boka upp allt boende? Inga problem, vi hjälper dig boka upp så mycket du vill i förväg, ink. flyg till och från USA!

Vi på KILROY kan hjälpa dig med allt från riktigt schyssta priser på hyrbil, husbilar och campervans till att hjälpa dig sätta ihop rutt för din resa till USA. 

Hur vill du göra din roadtrip i USA?

Så här hyr du bil med KILROY:

Få ett prisförslag: Skicka ett mejl till oss via knappen nedan och skriv gärna med ungefärliga datum och plats för biluthyrning. Vi samarbetar med pålitliga biluthyrningsföretag och kan erbjuda riktigt bra priser på hyrbilar och många olika modeller!

Välj din bil: Oavsett om du behöver en liten och schysst bil för et par dagar eller en rymlig SUV för hela familjen, finns en bil för dig. Vi hjälper dig välja rätt!

Boka flyg: Vi kan även hjälpa dig att hitta och jämföra flyg till USA som vi inkluderar i ditt prisförslag om du vill. Vi är experter på att ordna paketresor till Florida!

Bekräfta ditt reseförslag: När du känner dig nöjd är det bara att bekräfta din bokning till din personlig reseexperter sen börja peppa inför resan!

3 tips för biluthyrning i USA

Körkortskrav: För att hyra bil i USA måste du ha ett giltigt körkort. Många biluthyrningsföretag accepterar internationella körkort, men kolla med oss när du bokar vad som gäller där du ska köra!

En bra försäkring: Se till att du förstår vilka försäkringar som ingår och överväg att köpa extra försäkringar för att täcka eventuella skador eller olyckor. KILROY erbjuder flexibla försäkringsalternativ som kan ge dig extra trygghet under din resa.

Ålderskrav och avgifter: Kontrollera ålderskraven för att hyra bil. I USA måste du oftast vara minst 21 år, och förare under 25 år kan behöva betala en extra avgift. På KILROY kan vi även hjälpa dig som är under 25 år att hitta riktigt bra priser på hyrbilar, som annars kan bli rätt dyrt.

NÄR ÄR DET BÄST ATT ÅKA TILL USA?

En vanlig (och rimlig fråga) är när det är bäst att åka till USA? det vi brukar svara är att resor till USA kan göras året runt då landet i stort sett har alla sorters klimat som har sin egen charm. Allt beror på vad som du uppskattar såklart! På hösten är landskapen i nordöstra USA runt New England och omgivningarna helt sjukt vackra. New York på våren är något alldeles speciellt och Rocky Mountains erbjuder fantastiska skidupplevelser medan Florida erbjuder palmer och soligt väder i stort sett året om!

Vad ska man tänka på innan man åker till USA?

Pass och Visum: Se till att du har ett giltigt pass och att du har ansökt om ESTA i god tid.

Reseförsäkring: Skaffa en bra reseförsäkring täcker sjukvård och andra oväntade händelser under din vistelse. Det kan bli dyrt, riktigt dyrt annars.

Boka transport i god tid: Boka hyrbil eller husbil i god tid om du planerar att göra en roadtrip. De är väldigt populärt och många modeller blir uppbokade långt i förväg.

Adaptrar: Ta med en adapter för amerikanska eluttag så att du kan ladda allt du behöver!

Upplevelser: Bestäm dina destinationer baserat på vad du vill uppleva. Är det nöjesparker, stränder, eller nationalparker? USA är stort!

Lokala lagar: Läs på om lokala lagar för att undvika missförstånd och problem, även regler ute på vägarna om du ska hyra bil eller husbil!

 

NATIONALPARKER I USA

Förutom städerna är USA även känt för sina många nationalparker som lockar både amerikanska och internationella turister. När du väl besökt en så förstår du varför - och kommer bli taggad att besöka fler. Här listar vi några nationalparker vi tycker du inte får missa:

  • Yellowstone

  • Bryce

  • Everglades

  • Yosemite

  • Kings Canyon & Sequoia

BEHÖVER JAG VISUM TILL USA?

En vanlig fråga: Måste svenskar ha visum till USA? Svaret är att för att resa till USA som turist behöver svenska resenärer ansöka om ett inresetillstånd som kallas ESTA, vilket är något du gör enkelt själv online till en mindre kostnad. Men, se upp för tjänster och sidor som tar extra mycket betalt för att ansöka om inresetillstånd. Hur långt innan ska man söka ESTA till USA? Du behöver inte göra det månader i förväg, men vänta inte heller en tills en vecka innan du ska åka.

Fråga oss så guidar vi dig rätt inför att du ska ansöka om turistvisum till USA.

Snacka med oss på telefon

Flyg till USA

Vi på KILROY finns här för att göra din resa till USA så bekväm som möjligt! Vilken flygplats är bäst att landa på? Kan jag bara åka från Stockholm eller även Köpenhamn? Hur undviker jag långa mellanlandningar? Krävs inresetillstånd? Hur ansöker jag om ESTA? Allt det där har vi koll på! Oavsett om du landar på Los Angeles International Airport, John F. Kennedy International Airport i New York eller Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, kan vi hjälpa dig att hitta flyg och prisvärda biljetter som kan vara svåra att hitta på de vanliga sökmotorerna.

Finns det direktflyg till USA?

Ja, det finns direktflyg från Sverige till flera städer i USA, inklusive Los Angeles, New York och Atlanta. Du kan behöva göra en mellanlandning beroende på din resplan och val av flygbolag. Vi har stenkoll på de mest prisvärda rutterna och flygbolagen för att göra din resa till USA så bekväm som möjligt!

Få ett prisförslag

NEW YORK, LOS ANGELES, SAN FRANCISCO

Tre städer som många drömmer om att åka till. Manhattan, Golden Gate och Hollywood! Enligt oss är det bästa sättet att uppleva dem, och då även fler platser på en och samma resa är genom att hyra en bil och dra iväg på roadtrip. Gör en riktigt drömresa från kust till kust (New York till Los Angeles) eller kör Highway 1 från San Francisco till LA - eller tvärtom!

VAD KOSTAR DIN DRÖMRESA TILL USA?

New York, LA, Miami, nationalparker. Vi har planerat många resor till USA och hjälper dig att hitta och jämför priser på flygbiljetter, hotell samt en hyrbil eller husbil som passar dig och ditt resesällskap. Vi har också koll på allt kring visum, försäkringar och sånt du måste veta innan du ska resa till USA. Vilka stopp vill man inte missa i Kalifornien, kan man hyra bil på Östkusten och hur hittar jag prisvärda hotell? Vill du bara ha hjälp att boka något av de vi precis nämnde går det också. Din resa, du bestämmer!

Börja planera din resa till USA

Reseinspiration

Se fler resetips & tricks
alt

Plugga i USA

Vi samarbetar med flera universitet i USA och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga i USA!

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...