Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
två tjejer är på roadtrip under en resa i usa

Resa till USA – möjligheternas land

En resa till USA erbjuder så mycket. Oändliga stränder, övergivna prärier, böljande kullar, mäktiga berg, fuktiga träsk och förargliga öknar. Här finns allt och lite till, det gäller bara att välja det du gillar bäst - eller det som skrämmer dig mest. Det här är rätta platsen för utmaningar!

Vill du resa till USA? Snacka med oss!

En resa till USA bjuder på stora kontraster

USA är utan tvekan en underbar destination där allt är STORT. Bilarna är större, skyskraporna högre, öknarna och nationalparkerna oändliga, både i storlek och antal. De stora städerna, så som New York, San Francisco och Los Angeles, har den speciella amerikanska atmosfären som du inte hittar på någon annan plats i världen.

Då USA till yta dessutom är enormt innebär detta att kontrasterna blir än större, när det kommer från allt till människorna och traditionerna till klimatet och naturen. Ta som exempel strandlivet vid Cape Cod, Long Island, Martha's Vineyard och Nantucket utanför Boston, dessa platser skiljer sig otroligt mycket från det i Los Angeles och San Diego.

Du kan resa USA året om

En resa till USA kan göras året runt då landet i stort sett har alla sorters klimat du kan föreställa dig. På hösten är landskapen i landets nordöstra hörn runt New England och omgivningarna extremt vackra. I mellanvästern finns de många prärie- och ökenstaterna vilka alla är unika. Rocky Mountains är även det helt unikt och erbjuder fantastiska skidupplevelser. Florida erbjuder palmer och färgglada drycker.

Om du är ute efter totala extremer är det vildmarken i Alaska eller vågorna och vulkanerna på Hawaii som borde toppa din bucket list. VArför inte slå ihop båda resmålen till en och samma rundresa?

En storstad för alla

Kulturen i USA är i jämförelse med större delen av världen inte något som imponerar stort. Det finns dock några guldkort i USA som är svårslagna och de är de enorma storstäderna. Förutom världens största metropol, New York City, som alltid kommer att överträffa alla beskrivningar och förväntningar, finns liberala och konstnärliga San Francisco, eleganta Boston, livliga Chicago och soliga Miami. Eller vad sägs om den imponerande musikstaden Seattle, eller de guldskimrande Las Vegas och Los Angeles?

Förutom ovan omtalade metropoler som alla är populära resmål finns ett antal bubblare som kan ses som trevliga överraskningar, ta exempelvis en sväng förbi Minneapolis eller New Orleans.

Nationalparker i USA

Förutom de enorma metropolerna är USA även känt för många andra saker, men nationalparkerna är verkligen något som de själva är stolta över.

Nationalparkerna är några av de populäraste turistattraktionerna i landet. När du väl besökt en så förstår du varför. Det är inte bara Yellowstone och Grand Canyon, utan även Everglades i Florida, Redwood trees i Kalifornien och den Atlantiska stränderna i Acadia och Cape Cod.

Så, när bör man åka till nationalparkerna i USA? Det spelar faktiskt inte någon roll alls. I USA finns det saker att göra året om, trots att utomhusaktiviteterna är aningen begränsade under vinterhalvåret. Sommaren är hektisk och priserna höga, så om du kan vara flexibel i dina semesterplaner rekommenderar vi dig att åka under våren eller hösten.

Läs mer om vilka nationalparker du kan besöka under en resa till USA här.

Ta dig runt i USA

USA är ett mycket stort land, vill man se mycket på kort tid så rekommenderar vi att man flyger mellan de olika destinationerna. Ett annat perfekt sätt att ta sig runt på är med bil, landet är i princip uppbyggt efter biltrafik och här kör man överallt.

Om du inte har körkort eller föredrar att resa med ett större sällskap är en rundresa genom oss det perfekta alternativet. Du kan givetvis också resa med tåg eller buss. Läs mer om alternativen som tar dig runt i USA nedan.

Roadtrip i USA
Det perfekta sättet att ta sig runt på i USA är med bil att ta sig runt på är med bil på en roadtrip. Om du bara ska spendera ett par veckor i USA, välj då ut en eller ett par specifika regioner. På så vis undviker du att spendera största tiden av din resa på transport.

Om du däremot har massor av tid (och pengar) att spendera så ska du absolut åka på en kust-till-kust roadtrip i USA. Att köra från kust till kust i USA är ett fenomen som inte kan beskrivas, det måste helt enkelt upplevas. Resan är lång, men du kommer att uppleva allt det där som USA är känt för.

För europeer som oss så kan det vara svårt att förstå vitsen med att köra tusentals mil och äta munkar längs vägen. Men när du väl är där kommer du att falla för frestelsen. Det handlar ju inte om att köra utan snarare om platserna som du får möjlighet att besöka. Utforska våra förslag på roadtrips.

Rundresa i USA med andra backpackers
Variationerna är enorma i de olika delstaterna och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Många väljer att resa i soliga Kalifornien eller Florida, men det kan i många fall vara en ännu större upplevelse att besöka några av de stater som inte är så kända för turism i de inre delarna av landet.

På en rundresa i USA med oss reser du i en liten internationell grupp som sällskapas av en jämngammal och erfaren guide. Den här resformen ger dig tillfälle att se de populära turistmålen men med en liten "twist". Som bonus brukar dessutom deltagare få tillfälle att uppleva saker som en kanske inte ens hade kunnat tänka sig att göra på egen hand.

Om du inte vill spendera hela din resa tillsammans med samma gäng kan du signa upp dig på något av våra mini-äventyr som endast pågår under några dagar. Dessa brukar vanligtvis starta i storstäderna New York, Los Angeles, Las Vegas och San Francisco och ta dig till de platser många drömmer om att besöka. Det finns också långa overlanding turer som tar dig från kust till kust i USA med massor av stopp på vägen. Utforska våra rundresor i USA här.

Mer om backpacking i USA

Om du är sugen på att backpacka i USA är du in for a treat. I grannen i väst är du inte med om den där klassiska backpackingen som du exempelvis hittar i Asien. Här möter du istället maxade storstäder och magiska nationalparker - allt i storlek XXL. Spana in allt du behöver veta om backpacking i USA nedan.

Ultimata guiden till backpacking i USA

Upplev USA som en local - studera på college

Att studera på ett college i USA är en unik upplevelse. Om du precis tagit studenten och är osäker på vad du vill plugga vidare inom så kan du välja att läsa en termin eller ett till två år på college. Du bor i USA, pluggar tillsammans med både amerikanska och andra internationella studenter och får uppleva det riktiga USA samtidigt som du investerar i din framtid.

Du kan också välja att plugga en kandidat eller master på ett universitet. Läs mer om att studera i USA här.

Taggad på att boka en resa till USA?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till USA. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig med ett gäng riktigt nice reseförslag.

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till USA

Vilka delar vill du uppleva under en resa till USA? I detta enorma land kan du uppleva nästintill allt. Från soliga och salsaosande Florida i sydöst till lika soliga kändistäta Los Angelse. Om du är en av dem som föredrar svalare väder, dra till New York i öste eller roadtrippa längs Oregons kust i väst.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa till USA!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!
alt

Kombinera din resa till USA med studier

Vi samarbetar med flera universitet i USA och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...