{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
att resa till usa kan ta dig till frihetsgudinnan i new york
två tjejer är på roadtrip under en resa i usa

Drömmer du om att resa till USA?

En resa till USA erbjuder så mycket härliga upplevelser. Allt från stränder, storstäder, prärier, mäktiga berg och nöjesparker. Här finns allt och lite till, det gäller bara att att veta vart du ska åka! 

Vill du resa till USA? Snacka med oss!

En resa till USA innebär kontraster

USA är utan tvekan en destination där allt är STORT. Bilarna är större, skyskraporna högre, öknarna och nationalparkerna oändliga, både i storlek och antal. De stora städerna, så som New York, San Francisco och Los Angeles, har den speciella amerikanska atmosfären som du inte hittar på någon annan plats i världen.

Eftersom USA till yta är enormt innebär detta att kontrasterna blir än större, när det kommer från allt till människorna, traditioner, klimatet och naturen. Ta som exempel strandlivet vid Cape Cod, Long Island, Martha's Vineyard och Nantucket utanför Boston, dessa platser skiljer sig otroligt mycket från det i Los Angeles och San Diego.

Du kan resa USA året om

En resa till USA kan göras året runt då landet i stort sett har alla sorters klimat som man kan uppskatta på sitt sätt. På hösten är landskapen i landets nordöstra hörn runt New England och omgivningarna extremt vackra. I mellanvästern finns de många prärie- och ökenstaterna vilka alla är unika. Rocky Mountains är även det helt unikt och erbjuder fantastiska skidupplevelser. Florida erbjuder palmer och soligt väder!

Om du är ute efter extremer är det vildmarken i Alaska eller vågorna och vulkanerna på Hawaii som borde toppa din bucketlist. Varför inte slå ihop båda resmålen under en och samma resa?

Pulserande storstäder

Förutom världens största metropol, New York City, som alltid kommer att ofta överträffar förväntningarna, finns konstnärliga San Francisco, chamriga Boston, livliga Chicago och soliga Miami att besöka under en resa till USA- Eller vad sägs om den imponerande musikstaden Seattle, eller Las Vegas och Los Angeles?

Förutom ovan omtalade metropoler som alla är populära resmål finns ett antal bubblare som kan ses som trevliga överraskningar, ta exempelvis en sväng förbi Minneapolis eller New Orleans. Hett tips från oss!

Nationalparker i USA

Förutom de enorma metropolerna är USA även känt för många andra saker, men nationalparkerna är verkligen något alldeles extra som lockar både amerikanska och internationella turister. När du väl besökt en så förstår du varför - och vill besöka fler. Här listar vi några nationalparker vi tycker du inte får missa:

  • Yellowstone
  • Grand Canyon
  • Everglades
  • Yosemite
  • Kings Canyon & Sequoia


Så, när bör man åka till nationalparkerna i USA? Det spelar faktiskt inte någon roll alls. Det finns det saker att göra året om, trots att vissa aktiviteter är aningen begränsade under vinterhalvåret. Sommaren är hektisk och priserna högre, så om du kan vara flexibel i dina semesterplaner rekommenderar vi dig att åka under våren eller hösten.

Läs mer om vilka nationalparker du kan besöka under en resa till USA här.

Ta dig runt i USA

USA är ett ett stort land, men ett perfekt sätt att ta sig runt på är med bil. USA är i princip uppbyggt efter biltrafik och du kan köra överallt. Det bästa med en roadtrip är att du kan känna dig fri att stanna var du vill och det går lika bra att vara spontant som att planera hela rutten i förväg. 

Vi på KILROY kan hjälpa dig med allt från schyssta priser på husbilar, hyrbil och campervans till att rekommendera en rutt för din resa till USA. 

Vi kan hjälpa dig att boka:

 

Se våra reseförslag för roadtrips i USA

 

Res runt i USA tillsammans med andra

På en rundresa i USA med oss reser du i en liten internationell grupp som sällskapas av en jämngammal och erfaren guide. Den här resformen ger dig tillfälle att se de populära turistmålen men med en liten "twist". Som bonus brukar dessutom deltagare få tillfälle att uppleva saker som en kanske inte ens hade kunnat tänka sig att göra på egen hand.

Mer om backpacking i USA

Om du är sugen på att backpacka i USA är du in for a treat. Här kanske du inte med om den där klassiska backpackingresan som du exempelvis hittar i Asien. Här möter du istället maxade storstäder och magiska nationalparker - allt i storlek XXL. Spana in allt du behöver veta om backpacking i USA nedan.

Ultimata guiden till backpacking i USA

Plugga på collegei USA

Att studera på ett college i USA är en unik upplevelse. Om du precis tagit studenten och är osäker på vad du vill plugga vidare inom så kan du välja att läsa en termin eller ett till två år på college. Du bor i USA, pluggar tillsammans med både amerikanska och andra internationella studenter och får uppleva det riktiga USA samtidigt som du investerar i din framtid.

Du kan också välja att plugga en kandidat eller master på ett universitet. 

Läs mer om studier i USA


Taggad på att boka en resa till USA?

Var hittar jag det bästa flyget? Vad är ett rimligt pris för en hyrbil? Är husbil bättre? Vilka försäkringar behövs? Vi har koll på allt det där åt dig! Hör av dig till oss så ser vi till att du får ut det mesta av ditt äventyr. Efter det sätter vi ihop ett skräddarsytt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Fråga en reseexpert om USA

Utforska mer under en resa till USA

Vilka delar vill du uppleva under en resa till USA? I detta enorma land kan du uppleva nästintill allt. Från soliga och salsaosande Florida i sydöst till lika soliga kändistäta Los Angelse. Om du är en av dem som föredrar svalare väder, dra till New York i öste eller roadtrippa längs Oregons kust i väst.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa
alt

Kombinera din resa till USA med studier

Vi samarbetar med flera universitet i USA och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga i USA!

Utforska dina möjligheter

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...