Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad kul att du hör av dig! Vi återkommer till dig inom kort. Vill du nå oss innan dess kan du kontakta oss via chatt eller telefon på nummer 0771 – 545 769. Se våra öppettider här

Det har hänt att våra mejl har hamnat i spamfiltret – så ta gärna en titt där om du saknar mejl från oss.

Vi hörs snart!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, , och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vi finns på plats:
Måndag-Fredag 09:00-16:30 (telefon & chatt)


Vi ser fram emot att vara en del av planeringen av dina drömupplevelser utomlands. Hoppas att inspirationen är på topp - för nu kör vi!

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
att resa till usa kan ta dig till frihetsgudinnan i new york
två tjejer är på roadtrip under en resa i usa

Resa till USA – möjligheternas land

En resa till USA erbjuder så mycket. Oändliga stränder, övergivna prärier, böljande kullar, mäktiga berg, fuktiga träsk och förargliga öknar. Här finns allt och lite till, det gäller bara att välja det du gillar bäst - eller det som skrämmer dig mest. Det här är rätta platsen för utmaningar!

Vill du resa till USA? Snacka med oss!

En resa till USA bjuder på stora kontraster

USA är utan tvekan en underbar destination där allt är STORT. Bilarna är större, skyskraporna högre, öknarna och nationalparkerna oändliga, både i storlek och antal. De stora städerna, så som New York, San Francisco och Los Angeles, har den speciella amerikanska atmosfären som du inte hittar på någon annan plats i världen.

Då USA till yta dessutom är enormt innebär detta att kontrasterna blir än större, när det kommer från allt till människorna och traditionerna till klimatet och naturen. Ta som exempel strandlivet vid Cape Cod, Long Island, Martha's Vineyard och Nantucket utanför Boston, dessa platser skiljer sig otroligt mycket från det i Los Angeles och San Diego.

Du kan resa USA året om

En resa till USA kan göras året runt då landet i stort sett har alla sorters klimat du kan föreställa dig. På hösten är landskapen i landets nordöstra hörn runt New England och omgivningarna extremt vackra. I mellanvästern finns de många prärie- och ökenstaterna vilka alla är unika. Rocky Mountains är även det helt unikt och erbjuder fantastiska skidupplevelser. Florida erbjuder palmer och färgglada drycker.

Om du är ute efter totala extremer är det vildmarken i Alaska eller vågorna och vulkanerna på Hawaii som borde toppa din bucket list. VArför inte slå ihop båda resmålen till en och samma rundresa?

En storstad för alla

Kulturen i USA är i jämförelse med större delen av världen inte något som imponerar stort. Det finns dock några guldkort i USA som är svårslagna och de är de enorma storstäderna. Förutom världens största metropol, New York City, som alltid kommer att överträffa alla beskrivningar och förväntningar, finns liberala och konstnärliga San Francisco, eleganta Boston, livliga Chicago och soliga Miami. Eller vad sägs om den imponerande musikstaden Seattle, eller de guldskimrande Las Vegas och Los Angeles?

Förutom ovan omtalade metropoler som alla är populära resmål finns ett antal bubblare som kan ses som trevliga överraskningar, ta exempelvis en sväng förbi Minneapolis eller New Orleans.

Nationalparker i USA

Förutom de enorma metropolerna är USA även känt för många andra saker, men nationalparkerna är verkligen något som de själva är stolta över.

Nationalparkerna är några av de populäraste turistattraktionerna i landet. När du väl besökt en så förstår du varför. Det är inte bara Yellowstone och Grand Canyon, utan även Everglades i Florida, Redwood trees i Kalifornien och den Atlantiska stränderna i Acadia och Cape Cod.

Så, när bör man åka till nationalparkerna i USA? Det spelar faktiskt inte någon roll alls. I USA finns det saker att göra året om, trots att utomhusaktiviteterna är aningen begränsade under vinterhalvåret. Sommaren är hektisk och priserna höga, så om du kan vara flexibel i dina semesterplaner rekommenderar vi dig att åka under våren eller hösten.

Läs mer om vilka nationalparker du kan besöka under en resa till USA här.

Ta dig runt i USA

USA är ett mycket stort land, vill man se mycket på kort tid så rekommenderar vi att man flyger mellan de olika destinationerna. Ett annat perfekt sätt att ta sig runt på är med bil, landet är i princip uppbyggt efter biltrafik och här kör man överallt.

Om du inte har körkort eller föredrar att resa med ett större sällskap är en rundresa genom oss det perfekta alternativet. Du kan givetvis också resa med tåg eller buss. Läs mer om alternativen som tar dig runt i USA nedan.

Roadtrip i USA
Det perfekta sättet att ta sig runt på i USA är med bil att ta sig runt på är med bil på en roadtrip. Om du bara ska spendera ett par veckor i USA, välj då ut en eller ett par specifika regioner. På så vis undviker du att spendera största tiden av din resa på transport.

Om du däremot har massor av tid (och pengar) att spendera så ska du absolut åka på en kust-till-kust roadtrip i USA. Att köra från kust till kust i USA är ett fenomen som inte kan beskrivas, det måste helt enkelt upplevas. Resan är lång, men du kommer att uppleva allt det där som USA är känt för.

För europeer som oss så kan det vara svårt att förstå vitsen med att köra tusentals mil och äta munkar längs vägen. Men när du väl är där kommer du att falla för frestelsen. Det handlar ju inte om att köra utan snarare om platserna som du får möjlighet att besöka. Utforska våra förslag på roadtrips.

Rundresa i USA med andra backpackers
Variationerna är enorma i de olika delstaterna och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Många väljer att resa i soliga Kalifornien eller Florida, men det kan i många fall vara en ännu större upplevelse att besöka några av de stater som inte är så kända för turism i de inre delarna av landet.

På en rundresa i USA med oss reser du i en liten internationell grupp som sällskapas av en jämngammal och erfaren guide. Den här resformen ger dig tillfälle att se de populära turistmålen men med en liten "twist". Som bonus brukar dessutom deltagare få tillfälle att uppleva saker som en kanske inte ens hade kunnat tänka sig att göra på egen hand.

Om du inte vill spendera hela din resa tillsammans med samma gäng kan du signa upp dig på något av våra mini-äventyr som endast pågår under några dagar. Dessa brukar vanligtvis starta i storstäderna New York, Los Angeles, Las Vegas och San Francisco och ta dig till de platser många drömmer om att besöka. Det finns också långa overlanding turer som tar dig från kust till kust i USA med massor av stopp på vägen. Utforska våra rundresor i USA här.

Mer om backpacking i USA

Om du är sugen på att backpacka i USA är du in for a treat. I grannen i väst är du inte med om den där klassiska backpackingen som du exempelvis hittar i Asien. Här möter du istället maxade storstäder och magiska nationalparker - allt i storlek XXL. Spana in allt du behöver veta om backpacking i USA nedan.

Ultimata guiden till backpacking i USA

Upplev USA som en local - studera på college

Att studera på ett college i USA är en unik upplevelse. Om du precis tagit studenten och är osäker på vad du vill plugga vidare inom så kan du välja att läsa en termin eller ett till två år på college. Du bor i USA, pluggar tillsammans med både amerikanska och andra internationella studenter och får uppleva det riktiga USA samtidigt som du investerar i din framtid.

Du kan också välja att plugga en kandidat eller master på ett universitet. Läs mer om att studera i USA här.

Taggad på att boka en resa till USA?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till USA. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet. Klicka på knappen, fyll i formuläret, och voilà, inom kort återkommer vi till dig med ett gäng riktigt nice reseförslag.

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till USA

Vilka delar vill du uppleva under en resa till USA? I detta enorma land kan du uppleva nästintill allt. Från soliga och salsaosande Florida i sydöst till lika soliga kändistäta Los Angelse. Om du är en av dem som föredrar svalare väder, dra till New York i öste eller roadtrippa längs Oregons kust i väst.

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
resor till usa kan ta dig till arizona och grand canyon

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

resor till usa kan ta dig till arizona och grand canyon

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa till USA!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Aktiviteter i USA

USA hittar du i stort sett alla typer av aktiviteter. Allt beror på vad du är taggad på att göra.

Se alla aktiviteter
alt

Kombinera din resa till USA med studier

Vi samarbetar med flera universitet i USA och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Redo för att resa till USA - hit us up!

Det krävs mycket planering för att rodda en episk resa. Det är därför vi är här. Vi som jobbar på KILROY är passionerade backpackers med riktiga erfarenheter och finns här för att skapa din drömresa och hjälpa dig att inte hamna i de klassiska fällorna.

Snacka med oss!
Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Välj månad

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
30000+
{{absoluteMinPrice}}

Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...