Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i november

Resa i november | Resmål & solsemestrar i November | KILROY

En backpackers guide till en resa i november

Det är november. Det är grått. Det är trist. Hur gör vi denna månad något roligare? Med äventyr, sol och värme givetvis! Vi är backpackers… så vad annars liksom?

Om du funderar på var det är varmt i november så kan vi berätta för dig att värmen under den här tiden på året är lång ifrån Sverige. Men räds ej! Tre garanterat säkra kort för att uppleva värme under denna gråa månad är just på södra jordhalvan. Rättare sagt i Argentina, Chile, Australien och Kuba!

Spana in nedan förslag för en resa i november. Om inget av dem får det att pirra lite extra i dig, hör då av dig till oss så ser vi till att hitta det drömmigaste resmålet någonsin utefter dina intressen.

Boka in gratis reserådgivning

Psst...
För att planera in en längre resa i november rekommenderar vi alla att vara ute i god tid innan önskad avfärd. Vi kan då se till så att din drömresa verkligen kan maximeras utefter din budget. Med god tid menar vi 6-8 månader (8-10 månader för resor under högsäsong).
Karta över fyra resmål perfekta för en resa i november.

*markerade regioner är lite extra nice att resa till i november.

Taggad på roadtrip med saknar körkort?
Ett dilemma, right? Men vi har en grym lösning på problemet! Med ett busspass tar du smidigt fram längs Australiens vägar och du slipper tänka på allt som har med körning att göra. Vi skulle nästan våga säga att det här alternativt i många fall är ännu härligare än en faktiskt roadtrip med egen bil.
Busspass genom Australien? Berätta mer!

Surf, segling och roadtrips längs Australiens kust

Hur upplever man inte Australien som bäst om inte på en roadtrip längs landets magiska kuster? November tillhör Australiens vår (september till november) vilket innebär att regnsäsongen inte kickat igång. Vädret är med andra ord riktigt nice. Kontinenten är ruskigt stor med som riktlinje kan vi säga att medeltemperaturen i Sydney landar på härliga 20°C (variation mellan 20-24°C).

Under en roadtrip måste du se till att bland annat prova på surfen Down Under (obviously!). Om du inte redan fångat din första våg, se då till att signa upp dig för några dagars vistelse på ett av våra grymma surfcamps. När du väl tröttnat på att färdas längs vägarna, hoppa på en båt för segling och båtluff.

Mer om segling i Australien

Och hörru.. glöm inte heller bort att kolla in de mest populära roadtripsen i Australien.

Upptäck Patagonien med andra äventyrare
Låter en resa till Patagonien lockande, men du är inte tillräckligt mycket lone wolf för att göra det på egen hand? Spana då in den här overlandresan på 23 dagar som tar dig genom Patagoniens highlights. Vad säg som ett besök vid glaciären Perito Moreno, en körning genom världskända Torres del Paine National Park och givetvis... LAMOR!
Läs mer om resan här!

Storstadspuls, spanska och Patagonien i Argentina och Chile

Gör din resa i november lärorik med att ta tempen på Buenos Aires storstadspuls i kombination med en spanskakurs. Perfecta combinación om du frågar oss!

Genom att signa upp dig på en språkkurs i spanska i Argentina kan du såklart kommunicera bättre med locals, men även komma närmare kulturen då många av våra spanskakurser faktiskt tar dig ut på de sydamerikanska gatorna. Inga trista klassrum här inte!

Är du mer utav en lone wolf? Ta dig då ut från Buenos Aires för att ta sikte på Patagonien. I den här regionen i sydligaste Sydamerika, som delas utav Chile och Argentina, hittar du Anderna i väst och öknar, slättland och gräsmarker i öst. En trekk genom detta mäktiga landskap är livsomvälvande. Från skoga och fjordar till imponerande glaciärer. WOW-faktorn når kort och gott sin klimax här.

När det kommer till klimatet är en resa i november optimal då det är vårtider med otroligt vacker miljö med blommor och grönska. Observera dock att klimatet är oberäkneligt i Patagonien året om - så förbered dig på allt från varm hetta till vilda havsvindar.

Mer om spanskakurser i Argentina

Utforska Kubas förtrollande rytmer
8 dagars tripp genom Kuba under en resa i november låter dig uppleva Kubas förtrollande rytmer i kombination med en svängom i salsa - med en Mojito i handen! (Frånpris 16 495 kr)
Lär mer om rundresan på Kuba här

Salsa och mojitos på Kuba

Spetsa dina salsa moves med kubanska vibes under en resa i november till färgstarka Kuba. Under en rundresa på Kuba kan du uppleva i princip allt som vi associerar med Karibien. En avslappnad kultur, paradisstränder, intressant och spännande historia och givetvis sköna vibes.

Kubas vägar är på många sträckor i dåligt skick och att navigera själv ute på landsbygden är något utav ett äventyr (som både kan sluta i katastrof och likväl i roliga minnen). För att undvika det där tråkig är den perfekta lösningen att hänga med på en rundresa tillsammans med en mindre grupp av andra backpackers. Kolla liksom in den här rundresan - love it!

Om du vill kombinera rundresan på Kuba med nytta, eller om du helt enkelt endast vill göra nytta, då bör du läsa på om våra olika volontärprojekt på denna paradisö! Kolla in dem här!

Läs mer om Kuba som resmål

Sugen på att resa i november men är osäker på vart du ska ta vägen?

Du kan andas ut för din resa i november kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din resa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi igång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...