{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

1-åriga diplomutbildningar på TAFE Queensland

Australia Brisbane City View Palm Tree

Kickstarta din karriär med en diplomutbildning i Australien!

 

Plugga 1 år i Australien och kom hem med en diplomutbildning och massor av härliga minnen. TAFE Queensland erbjuder förmånliga diplomutbildningar inom massor av olika praktiska ämnesområden TAFE är en väldigt populär skola i Australien, just för läget och antalet olika campus runt om i Queensland samt sina kvalitativa utbildningar som förbereder dig inför yrkeslivet!

Plugga på TAFE 1 år och få ett diplom inom: 

  • Event Management
  • Sport (utbilda dig till PT!)
  • Leadership & Management
  • Graphic Design 


Det finns en hel del fler olika diplomutbildningar som du kan läsa på TAFE inom tex. social medier, inredningsdesign, turism och projektledning. Här nedan berättar vi lite mer om ovanstående utbildningar, men det är bara att höra av dig om du vill veta mer om just dessa kurder eller andra studieområden! 

Jag vill veta mer om TAFE

 

 

girl-camping-tents

Diploma of Event Management

Vill du kickstarta din karriär inom event? Denna 1-åriga utbildning ger dig både praktisk och teoretisk kunskap inom management, projekt- och konferensplanering, ledarskap, presentationsteknik, budgetering och säkerhet. Kursen ger dig med andra ord en bred kompetens inom event som förbereder dig inför en karriär som eventkoordinator inom en rad olika områden!  

Jag vill veta mer


tafe-queensland-student-surfing-cover

Diploma of Sports (PT-utbildning)

Ta din karriär till nästa nivå med denna populära diplomutbildning. Den här utbildningen ger dig färdigheter att bli personlig tränare, coach eller andra yrkesområden inom träning och hälsa. Du kommer att få lära dig man planerar coachingprogram samt utveckla viktiga branschkunskaper

Jag vill veta mer

education-guy-with-backpack-leaving-building

Diploma of Leadership & Management

Vill du arbeta inom affärsvärlden kan det vara en bra idé att kickstarta din karriär (eller bygga på din tidigare erfarenhet!) med denna diplomutbildning inom ledarskap. Under denna kurs får du nya färdigheter inom ledarskap och och lära dig hur du utvecklar och implementerar processer för effektivare arbetsplatser. Du kommer också att får lära dig mer om projektledning, personalhantering och riskhantering.

Jag vill veta mer

australia-queensland-magnetic-island-koala-cover

Diploma of Graphic Design

Drömmer du om att jobba som grafisk designer? Den här utbildningen är praktiskt utformad och  förbereder dig för att kunna arbeta självständigt både med produktion för tryckt och digitala medier. Du kommer att få utveckla färdigheter inom bland annat digital grafik, webbdesign, visuell kommunikation och presentationsteknik!


Jag vill veta mer

Vi på KILROY hjälper dig - helt gratis!

Är du nyfiken och vill veta mer får du gärna höra av dig till oss via mejl så ringer vi upp och berättar mer! KILROY hjälper dig med allt det praktiska, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan så att du kan uppfylla din dröm om att plugga i Australien! 

Boka in studierådgivning

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...