{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

3 skolor utomlands där studentkassan räcker längre

florida-fort-lauderdale-beach-cover

Tajt studentbudget? Kolla in dessa prisvärda alternativ i USA & Australien!


Det är ingen hemlighet att det kostar en slant att studera utomlands. I utbyte får du nya vänner från hela världen, värdefulla meriter och minnen för livet. Budgeten för terminsavgifter, boende, skolmaterial och andra levnadskostnader varierar beroende på vilken skola och utbildning du väljer. Vi hjälper dig gärna att jämföra olika studiealternativ och räkna ut vilken budget som krävs för att täcka alla kostnader. Men för att ge dig lite inspiration listar vi här 3 populära skolor som är särskilt prisvärda när det kommer till studieavgifter och levnadskostnader!

Läs mer om finanisering av utlandsstudier

Green River College i Auburn, USA

Vill du leva ett geniunt amerikanskt collegeliv? Då vill vi tipsa om Green River College i charmiga Auburn, som ligger cirka 45 minuter från Seattles pulserande stadskärna. Campuset är omgivet av mer än 70 hektar skog, vilket bidrar till en otroligt härlig studiemiljö mitt ute i naturen. Här kan du plugga 1-2 terminer och läsa fristående kurser som intresserar dig. Eller så kan du läsa en en associate degree, vilket innebär att du studerar de två första åren av din kandidatexamen på Green River College för att sedan fortsätta studierna på ett amerikanskt universitet.

Du kan välja att antingen bo i värdfamilj eller på campus tillsammans med andra studenter. Väljer du det sistnämnda kan vi lova att du kommer få uppleva det amerikanska collegelivet när det är som bäst!

5 anledningar att plugga på Green River College:

  • Naturnära campus med närhet till Seattle
  • Stort utbud av studentklubbar & aktiviteter 
  • Goda möjligheter att göra en transfer efter 2 år

Jag vill veta mer Green River College

green-river-mount-rainier

TAFE i Queensland, Australien

Lockas du av den avslappnade livsstilen i Australien borde du kolla in TAFE Queensland. Skolan är känd för sina prisvärda yrkesutbildningar som förbereder dig på en karriär inom exempelvis Event Management, Sport Development och Graphic Design. När skolan är slut för dagen hittar du ett stort utbud av restauranger, nattklubbar, nationalparker, stränder och mycket mer i närheten av campus. Du kan alltså vara säker på att du alltid kommer ha något att göra! 

3 anledningar att plugga på TAFE Queensland:

  • Välj mellan över 40 yrkesutbildningar
  • Toppenläge på Australiens östkust 
  • Flertal campusområden med utmärkta faciliteter

Jag vill veta mer om TAFE

tafe-queensland-view-over-brisbane-cover

Hillsborough Community College, Florida

Vill du plugga där solen skiner i stort sett året om? Hillsborough Community College (HCCFL) erbjuder ett stort utbud av prisvärda utbildninigar och har sitt campus i Tampa, Florida och Hillsborough County. Förutom en kvalitativ utbildning får du tillgång till ett sprudlande studentliv och några av de bästa stränderna i världen. Precis som Green River College är HCCFL en utmärkt skola att påbörja dina kandidatstudier för att sedan läsa vidare på ett amerikanskt unversitet. Vill du bo i USA en kortare tid kan du istället läsa fristående kurser under 1-2 terminer. 

3 anledningar att plugga på HCCFL:

  • Moderna studentboenden mitt på campus
  • HCCFL har bland de lägsta studieavgifterna i Florida
  • Mångkulturellt campus med studenter från över 130 länder

Jag vill veta mer om HCCFL

florida-key-west-palm-trees-cover

Vill du ha hjälp med att hitta en skola som passar dig?

Boka in ett kostnadsfritt möte med oss så hjälper vi dig gärna att undersöka olika alternativ och vad som krävs för att bli antagen. Hör av dig så hittar vi en tid för att prata vidare! 

Boka gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...