{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 goda skäl att studera utomlands

education-three-girls-studying-from-above-on-bench

5 goda skäl att studera utomlands

Vill du studera utomlands, men söker ett par goda anledningar för att övertyga dig själv, vänner eller föräldrar om att det är rätt sak att göra?

Once in a lifetime...
Som student utomlands har du möjlighet att utforska dina drömmar utan att att behöva ta för mycket hänsyn till andra. Senare i livet, när du etablerat dig och har fler åtaganden är det inte säkert att du har samma möjlighet att uppleva världen. Som student har du en unik chans att leva en period av livet utomlands och utforska ett annat land.

Här får du ett par bra argument som kan underlätta för dig att ta beslut om att studera utomlands:

1. Det ser bra ut på ditt CV! 

två tjejer hoppar

Arbetsgivare värdesätter kandidater som har internationell erfarenhet. Forskning visar att utlandsstudier inte bara hjälper dig att få ett riktigt jobb, utan att det även hjälper ditt självförtroende både innan och under anställningsintervjun. 

2. Det är en oförglömlig upplevelse. 

kille med ryggsäck sitter på mur och kolla på utsikten

Ja, låt oss vara ärliga: det blir en fest eller två, men viktigast av allt är att du kommer att uppleva nya kulturer, lära dig ett nytt språk, smaka ny mat och träffa nya människor. Vissa saker kan inte hämtas hem från Internet eller läras ut i klassrummet - att studera utomlands är en av de sakerna.

3. Du får goda språkkunskaper. 

tre killar hänger på terassen

Det finns ingen språkkurs eller skola där du kan lära dig ett språk på samma sätt som du lär dig av att studera i ett land där språket talas som modersmål. Du lär dig inte endast att bemästra språket professionellt, men också sociala uttryck och dialekter.

4. Det är en språngbräda till andra upplevelser.

tjej med långt hår gungar i solnedgången

 När du studerar långt hemifrån, varför inte passa på att uppleva resten av världen samtidigt? Om du ska studera i Australien kan du till exempel göra mellanlandningar på flera destinationer i Asien på vägen - möjligheterna är oändliga! Inte minst kan du passa på att uppleva landet du studerar i. Vi kan hjälpa dig att hitta billiga flygbiljetter som tar dig till de platser du vill resa till på vägen till din studiestad. 

5.Du kommer inte att ångra det! 

två personer kramas

Vi hör från många som har studerat att de beklagar att de inte valde att studera utomlands. Världen är din lekplats, full av upplevelser, spännande människor, studier och massa kunskap. Drömmer du om att studera utomlands men vet inte hur du ska gå till väga, kontakta oss och få svar på dina frågor!

Boka en gratis rådgivning hos våra studievägledare

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...