{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

7 anledningar till varför du ska plugga en termin på Hawaii

hawaii-landscape-cover

Hawaii är ett bra ställe att studera, låt oss vara ärliga. Ingen behöver bra skäl till att studera på Hawaii. Bara det faktum att det är Hawaii är tillräckligt övertygande i sig. But here you go...

1. Mångfald

Deltagarna kommer från mer än 100 olika länder i världen. När terminen är över har du minst 20 nya länder du måste resa för att besöka dina nya vänner.

Hawaii Girl Doing

2. Personlig undervisning

Hawaii Pacific University har en student / fakultetsfördelning på 15-1, så det finns gott om värdefull en-mot-en med universitetslärare, vilket ökar universitetets akademiska färdigheter.

3. Idealisk för marinstudier

Hawaii Pacific Universitys läge mitt i världens största hav, gör det till plats för marina studier och oceanografi. Universitetet samarbetar också med Oceanic Institute, ett stort forskningscentrum med specialisering inom marina biologi, vattenbruk, bioteknik och marina resurshantering.

usa-hawaii-dolphins-underwater-cover

4. Stipendier

Det finns flera stipendier tillgängliga för internationella kandidatexamen, som sträcker sig mellan $ 2000 och $ 10.000 per akademiskt år.

5. Platsen

Okej, du är på Hawaii, så det är tillräckligt för att göra platsen fantastiskt, men dessutom ligger Downtown Campus, universitetets huvudcampus, i hjärtat av Honolulu, som också fungerar som det finansiella, kulturella och politiska centrumet av Hawaii.

hawaii-lanikai-beach-winward-coast-cover

6. Stränderna

Hawaii har några av de vackraste stränderna i världen. Jo ja, och några av de bästa förutsättningarna om du älskar att surfa.

surfing-board-water-cover

7. Lokalbefolkningen

Folket på Hawaii är kända för sin vänlighet. Det är helt normalt att prata med slumpmässiga främlingar på bussen eller i hissar, till exempel. - Hawaii är en perfekt plats för att förbättra dina småtalskunskaper.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...