{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En kille som åker på en longboard under en praktik i USA.
Skyskraporna i New York kan bli din utsikt under en praktik i USA.

Spetsa CV:t med en praktik i USA

Gör praktik i USA! Det är en unik möjlighet för dig som studenter, nyutexaminerad eller med längre arbetslivserfarenhet inom ett specifikt ytrke att utforska USA och få nya värdefull erfarenheter. När du har hittat din egen praktikplats hjälper vi dig att ansöka om det J-1 visum du behöver för att resa in i USA.

Jag vill hitta en egen praktikplats i USA

Om du vill hitta en praktikplats i USA på egen hand har vi några tips och råd på hur du lyckas med det. VI ska inte sticka under stolen med att det krävs en hel del arbete och när du har hittat din praktikplats du drömmer om behöver du en sponsor för att ansöka om ditt J-1 visum. Det kan vi hjälpa dig med! Vi kan också hjälpa dig att hitta den bästa reseförsäkringen. Lita på oss - du vill inte åka utan en. 

Jag har hittat en praktikplats och vill ha hjälp med att ansöka om J-1 visum

När du har hittat en praktikplats i USA kan vi hjälpa dig att ansöka om J-1 visum. Du kan inte ansöka om J-1 visum själv eftersom du behöver en officiell sponsor, vilket vi på KILROY är. Vi arbetar bara med officiella visumsponsorer och vi hjälper dig genom processen från A-Z. Kontakta oss och påbörja ansökningsprocessen redan idag.

Läs de vanligaste frågorna och svaren om praktikplatser i USA här och kontakta oss om du har frågor!

 

Praktikanter berättar

Mer praktik- & studentberättelser

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...