{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En kille som åker på en longboard under en praktik i USA.
Skyskraporna i New York kan bli din utsikt under en praktik i USA.

Spetsa din CV med praktik i USA

Gör praktik i USA! Det är en unik möjlighet för dig som student, nyutexaminerad eller med längre arbetslivserfarenhet inom ett specifikt ytrke att utforska USA och få nya värdefulla erfarenheter. När du har hittat din egen praktikplats hjälper vi dig att ansöka om det J1-visum du behöver för att resa in i USA.

Jag vill hitta praktikplats på egen hand i USA

Om du själv vill hitta en praktikplats i USA har vi några tips och råd på hur du lyckas med det. Vi ska inte sticka under stolen med att det krävs en hel del arbete. När du har hittat din praktikplats behöver du en visumsponsor för att kunna ansöka om J-1 visum. Det kan vi hjälpa dig med! Vi kan också hjälpa dig att hitta den bästa reseförsäkringen. Lita på oss - du vill inte åka utan en. 

Vil ha hjälp med ansökan om J1-visum

När du har hittat en praktikplats i USA kan vi hjälpa dig att ansöka praktikvisumet J-1. Du kan inte ansöka om J-1 visum själv eftersom praktiken behöver godkännas av en officiell sponsor. Vi arbetar tillsammans med en officiell visumsponsor och vi hjälper dig genom processen från A-Ö. Kontakta oss och påbörja ansökningsprocessen redan idag.

Jag vill ha hjälp att hitta en praktikplats i USA

Vi kan hjälpa dig att söka praktikplatser inom flera olika brancher. Det finns både obetalda och betalda placeringar och flera olika startdatum och praktiklängder. Läs mer om vilka möjligheter som finns och hur man söker!

Läs de vanligaste frågorna och svaren om praktikplatser i USA här och kontakta oss om du har frågor!

 

Praktikanter berättar

Mer praktik- & studentberättelser

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...