{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hitta praktikplats på egen hand

En kille i hawaiiskjorta som hoppar

Hitta praktikplats på egen hand

Du kan söka en praktikplats i USA på egen hand, det kan vara svårt och tidskrävande. Med lite tips och råd får du hjälp på vägen mot din drömpraktik!

Hur hittar du en praktikplats i USA?

Google är din bästa vän, eller kanske du känner någon som kan hjälpa dig på traven? Du kan också kika på  företags egna hemsidor för att se om det finns några öppningar. De flesta företag kommer att leta efter praktikanter via sin officiella hemsida. Kom ihåg att kolla noga vad de söker efter för kvalifikationer och att du uppfyller dem, då företagen med största sannolikhet har många sökande.

För att hitta en praktikplats kan du även använda ditt egna ätverk t.ex. en lärare, en familjevän eller kanske det internationella kontoret på din skola? 

Viktig information: När du har hittat din praktikplats i USA behöver du ett J-1 visum och du kan endast söka detta genom en partner som KILROY. Läs mer om J-1 visum för praktik i USA här.

Bra webbplatser om du är på jakt efter en praktikplats

Här är några webbplatser som kan vara användbara i din sökning:
 
Praktikplatser i USA:

Praktikplatser i andra delar av världen:

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...