{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Alice pluggar bland kängurur och surfare

Studera i Surfa

Om du hade frågat Alice för ett år sen hade hon inte svarat att hon idag, ett år senare skulle studera på the University of the Sunshine Coast. Det var först i vintras, när snön och mörkret var som värst, som tanken att istället spendera dagarna på en surfbräda dök upp och hon började kolla runt på kortare språkkurser söderut. Efter ett möte med KILROY blev planerna större - två veckor senare var Alice antagen till UniSC i Australien.

Varför studera vid University of the Sunshine Coast?
Den avslappnade atmosfären och det vackra vädret gör att det känns som att du är på en sommarsemester under dina studier. Det studerar över 1100 internationella studenter från mer än 60 olika länder så du kommer att lära känna nya vänner från alla möjliga delar av världen!
Läs mer om University of the Sunshine Coast här!
VI HJÄLPER DIG SOM VILL STUDERA I AUSTRALIEN
Vill du veta mer om utbildningar, studentlivet och hur det är att plugga i Australien? Vi berättar gärna om hur det är att leva i Australien, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boka kostnadsfri rådgivning idag

Om du hade frågat Alice för ett år sen hade hon inte svarat att hon idag, ett år senare skulle studera på the University of the Sunshine Coast. Det var först i vintras, när snön och mörkret var som värst, som tanken att istället spendera dagarna på en surfbräda dök upp och hon började kolla runt på kortare språkkurser söderut. Efter ett möte med KILROY blev planerna större - två veckor senare var Alice antagen till UniSC i Australien.Jag har nu bott i Sippy Downs, Australien, i tre månader. Jag ska ta hela mitt program här, alltså tre år. Jag började med att studera ett Bachelor of Business men fann det inte tillräckligt intressant. Efter möten med Student Counseling bytte jag till ett Bachelor of Creative Industries, nu studerar jag grafisk design och kreativt skrivande.

Skolan bryr sig om eleverna

Det blev snabbt märkbart hur mycket UniSC bryr sig om sina elever. Counseling är öppet för alla, och för alla sorters problem: boende, plugg, mental hälsa, jobb, visum etc. Det finns en hälso-klubb på campus som fixar saker som gratis massage och djurterapi. Skolledning anordnar event hela tiden, det är utställningar, voluntär-möjligheter, gratis mat, lekar och mycket mer. Och utöver allt detta finns klubbar för alla möjliga intressen. 

Liten skola med stora möjligheter

UniSC har vunnit många priser för sin utbildningskvalité. För mig handlade det om att det var en mindre skola. Vi är 3 000 elever totalt. Det gör att du blir mer sedd, jämfört med många andra universitet i Australien som har upp emot 40 000 elever. Som det ser ut för min inriktning är lektionerna uppdelade i två sessioner för varje kurs: en lecture (föreläsning) och en tutorial där vi går igenom föreläsningen i en mindre grupp. Vi läser fyra kurser per termin. Jag för bygga mitt schema hur jag vill, vilket gör att jag är ledig lördag till tisdag. 

”UniSC är en fantastisk skola och jag rekommenderar den till alla som vill ha lite mer äventyr i sin vardag.”

Utflykter på fritiden

Skolan är belägen bredvid en nationalpark. Det är inte ovanligt att se en känguru på skolans gräsmatta. På helger och lov gör vi utflykter till alla otroliga platser som är i närheten: Byron Bay, Whitsundays, Noosa, Glasshouse Mountains, Brisbane m.m. The Sunshine Coast kan också skryta med fantastisk surfning!


Kängru universitet
Att se kängurur på skolan är inte ovanligt

Är du nyfiken på Australien så kan du läsa om alla våra universitet här.

Snacka studier i Australien med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...