Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Amanda lämnade studierna i Sverige för Australien

Studera i Sydney

Amanda påbörjade sina studier vid ett universitet hemma i Sverige men kände ganska direkt att det var något annat hon ville göra. Hon bestämde sig för att ta en termin ledigt, resa iväg någonstans och hamnade i Sydney. Men någon ledighet blev det inte utan arbetade istället som au pair i ett år för att sedan resa runt i Australien med nyfunna vänner innan hon återvände tillbaka till Sverige igen. För en liten stund…

Varför studera på Macquarie University
Som Macquarie-student utbildas du att tänka annorlunda. Du lär dig att tänka kritiskt och att utveckla dina åsikter. Universitetet erbjuder utbildning i världsklass där teori kombineras med praktiska exempel. Macquarie har tagit emot flera 5-stjärniga utmärkelser i den internationella "QS Stars rating system".
Läs mer om Macquarie University här!
VI HJÄLPER DIG SOM VILL STUDERA I AUSTRALIEN
Vill du veta mer om utbildningar, studentlivet och hur det är att plugga i Australien? Vi berättar gärna om hur det är att leva i Australien, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boka ett kostnadsfritt möte idag!

Allt gick väldigt snabbt

Om jag minns rätt hade jag varit hemma i Sverige i två dagar innan jag kontaktade KILROY angående studier i Sydney och fick direkt svar att jag möjligen kunde åka ner redan inom några veckor om jag hade alla dokument redo och kunde få iväg en ansökan i tid. Detta resulterade i att många mejl skickades fram och tillbaka för jag hade ganska många frågor. KILROY var snabba med att svara och var verkligen till stor hjälp! 

Ta det som det kommer

Mitt allra största orosområde var finansieringen av dessa studier; hur skulle jag ha råd att bo, äta och ändå ha tillräckligt mycket pengar över för nöjen? KILROY skickade min ansökan till ett flertal universitet i Sydney, vissa dyrare än andra, och jag behövde inte göra så mycket mer än att vänta på svar. Min oro lättade lite när jag fick veta att jag fått ett stipendium, vid Macquarie University, som minskade terminskostnaderna och därefter insåg jag att det är bäst att ta allt som det kommer och inte oroa sig i onödan. 

Eftersom jag var så sent ute med min ansökan så hann jag inte söka boende på campus utan var tvungen att snabbt hitta något på egen hand. Det är definitivt dyrare att bo själv men jag trivs med min studio apartment och den ligger endast 30 minuter från skolan. 

Mycket fritid och frihet

Jag läser en Bachelor i Environmental Management och är verkligen nöjd med mitt val. Kurserna är inte jättesvåra och jag har mycket fritid att utforska Sydney. Det förvånade mig till en början hur mycket frihet en har som studerar vid MQ, både när det gäller kursval och att en får utforma sitt eget schema. Mitt schema är upplagt så att jag endast har lektioner och föreläsningar Ons-Fre. Under provtider åker jag in till skolan oftare för att utnyttja biblioteket och studierummen som de har där.

Varje lördag har jag träning med Macquarie University Rowing Club och det är något som jag ser fram emot varje vecka! Universitetet har många klubbar och societies som en kan gå med i om man vill. Det är ett bra knep för att träffa vänner och få lite motion!

Roadtrip
Passa på att hyra en bil på din fritid och se mer av Australien 


Blev du inspirerad till att plugga utomlands efter Amandas berättelse? Förutom Macquarie University så har vi många fler häftiga universitet i Australien, kolla in dem här

Snacka studier i Australien med oss

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...