Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Från drömmen om New York till studentlivet i Sydney

sydney-opera-tourists-cover

SANDRAS STORY: Efter studenten började jag jobba direkt. Min plan var att jobba några månader för att samla pengar och sedan åka utomlands. Det blev så klart inte som jag hade tänkt och jag jobbade kvar i två år. En förändring skulle ske och jag bestämde mig då för att flytta till London, men sen kom jag in på en utbildning i Stockholm och blev kvar i Sverige. Efter examen skulle jag söka jobb utomlands men fick ett toppjobb inom modebranschen och blev således kvar i Sverige även denna gång. Jag var 24 år och hade fortfarande inte gjort det som var min dröm.

PLUGGA I SYDNEY? VI HJÄLPER DIG!
Vill du veta mer om utbildningar och studentlivet i Nya Zeeland? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i Nya Zeeland, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning!

Därför bestämde jag mig för att lämna trygghet, jobb och pojkvän hemma i Sverige och flytta till New York. Men efter ett möte med Kilroy insåg jag att en termin i NYC inte skulle kunna ge mig något studielån. Jag var rökt. Vad skulle jag nu göra? Då frågar min Study Advisor om jag någonsin har funderat på Sydney. Sydney? Neeej, det är alldeles för långt bort. Men o andra sidan är vädret toppen. Jag fick med mig lite kataloger hem att bläddra i.

Studera i Sydney

"Det visade sig att i Australien kunde jag ta 3 kurser istället för 4 och fortfarande få fullt CSN. Jag kunde också jobba 20 h i veckan och min pojkvän fick komma ner, på mitt visum!"

Fast det är ju så himla långt bort ändå. Men solen skiner ju hela tiden. Beslutsångesten var stor men jag kom tillslut fram till att jag skulle köra. Jag bestämde mig för att flytta till Sydney, hjälp!

Skolan

Paniken var total samtidigt som jag hade den största frihetskänslan i bröstet. Jag tittade runt på lite olika skolor men valet föll på UTS då skolan låg mitt i city. Det är ett ungt universitet och de satsar verkligen på eleverna med mycket fokus på karriär. Jag började läsa Supply Chain Management och Industrial Design.

Mina ämnen är uppdelade i föreläsningar och seminarium tre dagar i veckan. Resten av tiden ägnas åt egna studier eller strand-häng. Och för mig är tempot i kurserna perfekt, jag hinner både plugga och utforska staden. Åldern på studenterna är mellan 17-19 år eftersom att jag går med förstaårselever, vilket gör mig till den äldsta i klassen.

Boende

Jag ville göra det lätt för mig så jag valde att bo på campus. Det är snor-dyrt att bo i Sydney men då jag bor nära skolan kan jag dra ner på kollektivtrafikresorna. UTS erbjuder fyra olika studentboenden och jag bor på det nyaste boendet, Yura Mudang. Här delar jag en lägenhet med fem andra tjejer. Vi har egna sovrum men delar på övriga rum.

"Jag är verkligen så himla glad att jag valde att bo på campus för jag har aldrig känt mig ensam. Från dag 1 har jag haft mina fina tjejer att umgås med"

Även här är jag äldst men det gör mig inte så mycket, jag är ju iaf inte ensam. Vilket var en av mina största rädslor innan jag kom hit.

"Det är så himla lätt att träffa nytt folk här då det ständigt finns aktiviteter att gå på, eller så kan en bara gå upp till takterrassen där det är konstant fest"

Sydney

Jag åkte hit med inställningen att hatar jag det så kan jag alltid åka hem. Men jag blev förälskad i staden, i människorna och i vädret. Förutom att Sydney är en jätte fin stad så ligger de hyfsat nära både Melbourne och Brisbane om en behagar att åka dit. Själv flög jag över till Nya Zeeland och gjorde en roadtrip vilket var en dröm. Ett definitivt måste om du ändå har åkt så långt. 

Men bara att promenera runt i Newtown bland second hand-butiker, åka till Bondi Beach och dricka ekologiska smoothies eller ta en löprunda förbi Opera Huset gör mig alldeles varm i kroppen. För mig var denna resa mer som ett avbrott från vardagen och när jag kommer hem ska jag fortsätta jobba. Hur jag nu någonsin ska kunna göra det känns som en gåta. Men att dokumentera min resa på sandrafridajosefin.devote.se gör att jag alltid kommer kunna gå tillbaka och minnas min tid med glädje.

"Jag rekommenderar alla att ta steget och dra på sitt livs äventyr!"

//Sandra

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Nyfiken på att studera utomlands?

Taggad på en utbytestermin eller en hel utbildning utomlands men osäker på hur det går till? Vi vet, det är lite komplicerat. Det finns tusen möjligheter och en hel del trist pappersarbete. Därför finns vi här! Vi hjälper dig att hitta drömstudierna utomlands och tar hand om alla praktiska detaljer - helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...