{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fyra studenter om att studera på New York Film Academy (NYFA)

Roope står på röda mattan under sina studier på NYFA.

Fyra studenters upplevelser av att studera på NYFA

Hur är det egentligen att studera vid NYFA? Läs vidare för att se vad före detta studenter har att berätta om sin tid på skolan! Och om du blir taggad på att läsa mer om NYFA, klicka dig på in nedan:

New York Film Academy

 

Roope studerade en Bachelor i Acting for Film

Namn: Roope 
Utbildning: Bachelor of Fine Arts i Acting for Film 
Campus: NYFA i Los Angeles

"Att studera på New York Film Academy i Los Angeles var verkligen en fantastisk upplevelse! Ingen dag var den andra lik och NYFA erbjuder kvalitativ utbildning, bra erfarenheter och de resurser som du behöver. Studierna är på eget ansvar och det är helt upp till dig vad du vill få ut av din tid vid New York Film Academy.

Beslutet att studera vid NYFA är ett av de bästa i mitt liv och en god investering i min framtid. Jag kan verkligen rekommendera detta till alla som är intresserade av en karriär och en framtid inom filmbranschen!” - Roope 

Roope studerar en kandidatexamen på NYFA i Los Angeles.

Emma gick en Special Holiday Acting Workshop

Namn: Emma 
Utbildning: Special Holiday Acting Workshop, 6 veckor 
Campus: NYFA i New York

Emma och hennes kompis Caro deltog i "Special Holiday Acting Workshop" – en kort men intensiv och prisvärd 6-veckorskurs i skådespeleri. Detta gav dem en introduktion till skådespeleri inom ämnen som improvisation, monolog, auditionträning och mycket mycket mer.

Med lektioner mellan 6 och 9 timmar per dag fick tjejerna mycket värdefulla erfarenheter på kort tid – både framför och bakom kameran. Att dessutom få leva studentliv i New York och få vänner från hela världen höjde upplevelsen en extra nivå.

Emma och hennes vän studerar på NYFA i New York.

Hanna studerade Photography Workshop

Namn: Hanna 
Utbildning: Photography Workshop, 4 veckor 
Campus: NYFA, New York

"Jag har aldrig någonsin haft så fantastiska lärare som vid NYFA. De är så otroligt avslappnade, informella och roliga men på samma gång väldigt erfarna, pedagogiska och kunniga. Det är den perfekta kombinationen när du vill lära dig mer om ett ämne du tycker är intressant! Att alla mina lärare dessutom var aktiva fotografer försäkrade mig om att de var uppdaterade med det allra senaste, både inom fototeknik och utrustning.

Du går i skolan fem dagar per vecka, men vanligtvis inte hela dagen. Du spenderar heller inte så mycket tid i klassrummet utan är ute på New Yorks gator för att omsätta teori i praktik!” - Hanna

Hanna studerar foto på NYFA i New York-

Martine studerade Photography Workshop

Namn: Martine 
Utbildning: Photography Workshop, 4 veckor 
Campus: NYFA i New York

"Jag valde kursen för att lära mig mer om fotografi och för att utöka min konkurrenskraftighet på arbetsmarknaden men också för att lära mig att föreviga mina semesterminnen på bästa sätt. Kursen är väldigt intensiv och ”hands on” så du lär dig mycket på kort tid. Det är också det perfekta tillfället att prova på livet i New York! Klasserna är små och du lär snabbt känna de andra genom skolprojekt som görs tillsammans.

Då många av studenterna dessutom är långt hemifrån och inte känner så många i staden så blev det automatiskt mycket sociala aktiviteter tillsammans utanför skoltid. Skolan är öppen mellan 08.00 och 23.00 med personal på plats och utrustningen tillgänglig – vilket är helt fantastiskt!” - Martine

Martine studerar foto på NYFA i New York.

Vill du veta mer om att studera vid New York Film Academy?

Vi vet det mesta om att studera i New York och vid NYFA och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...