{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Jag studerar inredningsdesign i Australien

studenten malin på en strand i australien tillsammans med en pelikan

"Jag var helt säker på att jag skulle studera utomlands"

“Jag växte upp på en gård i norra Sverige och har så länge jag kan minnas alltid velat studera inredningsdesign utomlands. Först ville jag studera i USA men efter att ha pratat med en studierådgivare på KILROY kom jag fram till att studier vid TAFE i Australien var det bästa alternativet för mig. Jag beslutade mig därför för att bege mig till soliga Australien och uppleva något helt nytt. Vad jag gillar med att studera i Australien är det faktum att jag kan arbeta vid sidan av studierna vilket gör att jag har råd att resa och utforska Australiens många highlights.”

Hur jag bor i Australien

”Jag bor i Brisbane och det tar ungefär 30 minuter att ta sig till skolan. Brisbane är en härlig stad och har allt man kan önska sig, så som ett livligt nattliv, bra shopping, restauranger och magisk natur. Dessutom tar det bara 1,5 timme med tåg till Surfer's Paradise vid Gold Coast.

I Brisbane delar jag boende med tre australiensare som jag hittade på en sajt där man kan hitta boende (flatmatefinders.com.au), och jag älskar det. Mina roomies har hjälpt mig med så mycket sedan jag kom hit, med allt från att fixa bankkonto till mobilabonnemang och så mycket mer. På helgerna brukar vi ofta gå ut för att äta lunch eller för att shoppa.”

studenten malin är ute och paddlar kajak i australien

TAFE är ett perfekt val för utbytesstudier i Australien

”TAFE South Bank, campuset där jag studerar, är perfekt för internationella studenter. Nivån på utbildningen är mycket högre än jag väntat mig och jag är dessutom positivt överraskad över massa annat. Jag läser exempelvis vissa ämnen och kurser som jag aldrig trodde skulle behövas för att bli inredare, men de trots det så intressanta.

Studietakten är hög och även om vi endast har föreläsningar två gånger i veckan, från 8-17, behöver jag minst två hela studiedagar för att hålla mig i fas. Skolan uppmuntrar oss dessutom till att starta våra enga företag och de lär oss hur vi kan skapa logotyper, ta fram företagsnamn och mycket mer. Något som kommer vara riktigt användbart för framtiden.”

studenten malin pluggar på TAFE i australien

Jag jobbar vid sidan av studierna

”På TAFE finns det många internationella studenter och de flesta av dem är redo för att utforska Australien och hitta på roliga saker när vi är lediga. I jobbar dessutom som servitris två gånger i veckan vilket har hjälpt mig att lära känna både internationella studenter och locals. Alla är så snälla och glada här, jag har aldrig känt mig ensam!"

 

Hälsningar,
Malin

malin som studerar på tafe i australien håller i en koala

Vill du studera i Australien?

Eller i något annat land? Hör av dig till oss så guidar vi dig genom möjligheterna!

Få gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...