Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Katarina studerar på Auckland University of Technology i Nya Zeeland

Katarinas tid som student i Nya Zeeland blev helt över förväntan & fylld av äventyr
Elin Eriksson

Katarinas tid som student i Nya Zeeland blev helt över förväntan & fylld av äventyr

Nya Zeeland har länge varit ett drömresemål för den otroliga naturen och de adrenalinfyllda aktiviteterna. Efter mycket efterforskning bestämde jag mig för att kombinera resa och studier för att få ut så mycket som möjligt av min tid här.

 

 

Studera vid AUT
Auckland University of Technology (AUT) är Nya Zeelands yngsta och snabbast växande universitet. Universitetet är centralt beläget i Auckland och har den högsta andelen studenter som får jobb direkt efter examen av alla Nyzeeländska universitet.
Boka kostnadsfri rådgivning med våra studierådgivare

Studerade på AUT i centrala Auckland

Jag läste psykologi och etik på AUT i centrala Auckland. Det är ett väldigt nytt universitet som växt enormt senaste åren. Skolan är modern och erbjuder utbildningar inom de flesta områden. Jag hade jättebra lärare och tyckte alltid att föreläsningarna var givande och intressanta. De kurser jag läste hade kombinerat föreläsningar och seminarier, så ibland var vi hundratals i en föreläsningssal och ibland ett tiotal och hade diskussioner och grupparbeten.

Bodde fem minuter från campus

Jag bodde på WSA studentboende fem minuter från campus. Jag delade en lägenhet med fyra tjejer men hade eget rum och tyckte det funkade bra. Läget är ett stort plus då det ligger mitt i stan och så är det ett lätt sätt att umgås med andra studenter. 

Soluppgång Auckland
Soluppgång över Auckland från Mount Eden 

Det bästa var allt resande jag gjorde under utbytet

Det bästa med min utbytestermin har dock lätt varit allt resande jag fått göra. Nya Zeeland är ett helt fantastiskt land med så mycket varierad natur och landskap. Man blir aldrig uttråkad och det finns alltid nya saker att upptäcka. På Spring Break var det många som åkte till Fiji. Vi hade tio soliga dagar i Nadi. Vi snorklade, hyrde moppar, hade en seglingstur till en mindre ö, drack den traditionella drycken kava (som mest smakade trä) och bara njöt av ledigheten.

Skål för vänner

Vi gjorde många roadtrips på helgerna, bl.a. allra längst norrut till Cape Reinga, Wellington och Christchurch. Naturen är som sagt väldigt varierad. 

"På en resa var vi uppe i Mt.Ruapehu och kastade snöbollar och dagen efter satt vi på en strand i Coromandel i strålande sol. Uttrycket “Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” har aldrig varit mer sant än här" 

Ena sekunden kan det vara molnfritt och sol och från ingenstans kan det börja ösregna men bara man är beredd är det inga problem. Detta märkte vi inte minst när vi skulle göra tredagarshajken genom Tongariro och Mount Ngauruhoe (Mordor och Mount Doom) och hade värsta vädret möjligt. Tre dagar i ösregn och hård vind, vi lyckades inte ens se det klassiska berget pga för dålig sikt, MEN vi var glada ändå, hade otroliga vyer (när det inte regna) och jag är så stolt över mig själv att vi tog oss hela vägen!

Trekking i Nya Zeeland

När skolan tog slut åkte vi ett gäng till sydön och gjorde alla de galna saker man måste göra när man är här.

"Mot alla odds hoppade jag Nya Zeelands högsta bungee (134m) och några dagar senare kastade jag mig ur ett flygplan över finaste utsikten i Wanaka!" 

Vi fick även uppleva det otroliga Milford Sound. Bara bilturen dit är värt resan, med höga berg och vattenfall absolut överallt! Regnet och molnen gjorde hela båtturen ännu mer mystisk ;) 

Roys Peak
Roy’s Peak i Wanaka

Över förväntan

Nya Zeeland och AUT har verkligen varit över förväntan och jag har haft fem helt fantastiska månader i finaste landet! Nu ser jag fram emot att fortsätta resa och upptäcka nya delar av landet. Magnus på KILROY hjälpte mig från allra första början när det bara var en spännande tanke och hela tiden under terminen. Jag är så tacksam för deras hjälp och rekommenderar alla att ta chansen och åka till Nya Zealand!

Bungy Jump

/Katarina Nordström

 Sugen på att studera i Nya Zeeland eller i ett annat land? Hör av dig så tar vi ett snack om det och kikar på dina möjligheter.

Snacka med oss!

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...