Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Lisette studerar på Asia Pacific University i Japan

Studera i Japan

KILROY hjälpte mig att uppfylla min dröm om att studera i Japan på Asia Pacific University.

 

VI HJÄLPER DIG SOM VILL STUDERA I JAPAN!
Vill du veta mer om utbildningar och studentlivet i Japan? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i Japan, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boka kostnadsfri rådgivning idag!

Jag har det bra här i Japan! Boendet tycker jag fungerar väldigt bra. Första studieåret (med möjlighet att flytta ut tidigare) bor man ju på campusområdet i vad de kallar AP House, antingen i shared eller single room. Bor man i shared room, vilket jag gör, så delar man med en japan och jag kan verkligen rekommendera detta. Har haft stor nytta av min japanska rumskompis när det gäller studierna och även andra praktiska saker runtomkring.

Välorganiserat

Det här är ju Japan, så allt är väldigt välorganiserat. Jag tillbringade de två första veckorna här med att gå på olika guidance sessions om kurser, bankkonto m.m. så man behöver inte vara orolig för att inte få tillräckligt med information. Universitetet hjälper till med olika praktiska saker och ser till så att man har koll på allt.

Studierna

Första terminen så studerar man, om man börjar på grundnivå, i princip enbart japanska. Studietakten är relativt hög så jag rekommenderar att man förbereder sig innan man kommer hit. Grundkravet är att man ska kunna hiragana och katakana men det är bra att ha koll på lite mer än så, för annars kommer det att bli tufft.

Undervisningen i övrigt fungerar bra. Första terminen läser man även två workshops som handlar om akademiskt skrivande, att arbeta i grupp och så vidare. Grundläggande, men bra i början om man är ovan. Av vad jag har förstått så finns det vissa lärare vars engelska inte alltid är särskilt lätt att förstå, eftersom de också har engelska som andra språk. Jag har dock ännu inte stött på något sådant problem.

 

Fritiden

En sak som jag verkligen gillar är att man som student har stora möjligheter att delta i aktiviteter, olika klubbar, organisera aktiviteter och även arbeta med olika universitetsrelaterade saker, det finns många möjligheter. T.ex. kan man arbeta som Teaching Assistant, library staff, Resident Assistant (AP House) m.m. eller ta del i någon av alla de klubbar som finns. Det finns väldigt mycket att välja bland.

När det gäller fritid så kan jag ärligt säga att sedan terminen satte igång på allvar så har jag haft mycket att göra. Börjar man med Japanese Foundation I så är dagarna ganska fulltecknade och går man med i en klubb ännu mer så. Universitetet ligger ju även lite avsides från Beppu centrum, tar ca 25 min in till centrum med bussen, så den mesta tiden har jag tillbringat på campus. Men på helgerna finns det tid att göra annat och Beppu är en ganska charmig liten stad, vill man åka till något större så är Oita city bara 15 minuter bort med tåg och biljetten är billig.

Sammanfattningsvis så tycker jag att det som verkligen är bra här är den multikulturella miljön och de möjligheter som erbjuds av universitetet. I början kan det vara tufft, speciellt med japanskan, men klarar man av att hänga med första terminen så ska det inte vara några problem. Är än så länge nöjd med både kurser och allt runtomkring.

/Lisette som studerar på Ritsumeikan Asia Pacific University i Japan

Vill du också studera i Japan, snacka med oss!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...