Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

"Att flytta hit var ett av de bästa besluten i mitt liv."

mathilda studerar Marknadsföring och internationell ekonomi i Sydney

Hallå där!

Jag heter Mathilda och studerar vid Macquarie University i Sydney! Redan på gymnasiet visste jag att jag ville studera utomlands, eftersom det var ett sätt för mig att kunna kombinera mitt behov av att ta en examen men också att få komma ut och resoch utforska världen. Jag valde att flytta till Sydney på grund av stränderna, stadslivet och för australiensarnas vänlighet. Två år senare är jag inne på mitt tredje och sista år på utbildningen, med en examen med inriktning  marknadsföring och internationell ekonomi. Jag kan ärligt säga att flytta hit var ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. 

Vill du plugga i Australien? Skriv till oss!

Varför Macquarie University? 

I Sydney finns det många kända universitet, men det som fick mig att välja just Macquarie University var deras handelsskola och campus, som ligger strax norr om Sydney.  

Huvudområdet på campus är stort med massor av gräs och grönområden, där man kan studera eller umgås med sina vänner. Under mina första två år bodde jag i olika studentboenden på campus, där jag fick träffa människor från hela världen. Jag har bott med folk från hela världen och de flesta är alltid sugna på att festa. Nu bor jag i en lägenhet som ligger bredvid stranden Dee Why. Lägenheten delar jag  tillsammans med en australiensisk tjej som jag lärde känna i mitt första studentboende. 

grönskande park vid macquarie university i sydney

Mitt studentliv på Macquarie University

Jag är vanligtvis på campus 2-3 dagar i veckan, där jag har en föreläsning och en handledning (som liknar seminarier) i alla mina fyra ämnen. Mellan klasserna dricker jag kaffe med mina vänner, har grupp projektmöten eller studerar på biblioteket. Jag är också involverad i olika mentorprogram och studentföreningar, vilket är ett bra sätt för en att träffa nya människor. Det finns över hundra olika föreningar på Macquarie University, så det finns garanterat något för alla.  

När jag inte studerar

När jag inte studerar eller jobbar så går jag ofta till stranden, vilket är det perfekta sättet att spendera en varm sommardag på. Sydney har många fantastiska stränder, så det är bara att välja och vraka. Under loven försöker jag utforska andra platser i och utanför Australien. En av de bästa resorna jag någonsin har gjort var när jag under mitt första år åkte till Nya Zeeland under två veckor. Där gjorde vi allt från att hoppa bungyjump till att vandra på en glaciär. En annan höjdpunkt har varit Cairns, som är en backpackerstad i Queenslands regnskog vid norra Barriärrevet.  

Hur KILROY hjälpte mig

Jag är mycket tacksam över den hjälp jag har fått från KILROY och min studentrådgivare på KILROY under hela processen som tog mig till Sydney. Jag visste innan jag åkte ungefär var och vad jag ville studera och fick utifrån det hjälp från min studierådgivare att hitta en examen som passade mig. Dessutom jag hjälp med att välja mellan de många universiteten som finns i Sydney. 

Jag deltog också i en mässa där jag kunde prata med representanter från de olika skolorna som jag valde emellan. När jag äntligen hade bestämt mig, vägledde KILROY mig genom hela ansökningsprocessen och hanterade all kommunikation med universitet. 

Gör det bara!

Jag rekommenderar alla som funderar på att studera utomlands att göra det till 100%! Oavsett vart du bestämmer dig för åka, kommer du att få träffa människor från hela världen och lära dig så mycket om dig själv. Och du, om du funderar på att studera i Sydney,  svarar jag gärna på alla frågor du kan tänkas ha.

Vill du veta mer om studier i Australien och Sydney?

Skriv till våra studierådgivare!

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...