{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Vy från helikopter över Sydney.
Läs dig surfa i solnedgången när du studerar i Sydney.

Om att studera i Sydney

Sydney är en fantastisk studentstad att plugga i. Det är en storstad med ett rikt utbud av aktiviteter för alla smaker. Detta är platsen där du kan möta olika kulturer, språk och perspektiv. Dessutom hittar du alla de olika kulturerna representerade på restauranger, caféer och marknader runtom i staden, och här kan du provsmaka mat från världens alla hörn. Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En eller två terminer i Sydney (Study Abroad)
  • En Bachelor’s Degree i Sydney
  • En Master’s Degree i Sydney
  • Diploma i Sydney
  • Du kan dessutom även praktisera i Sydney

Boka in en gratis studierådgivning

Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten i Sydney. Se listan på universitet nedan.

Vart vill du studera i Sydney?

Du har möjligheten att studera i Sydney i Australien på följande universitet genom oss:


Leva och plugga i Sydney

Sydney är en stor, pulserande storstad med en härlig mix av människor och kulturer. Här finns ett spännande kulturutbud och ett pulserande nattliv, perfekt för studenter. Om du tröttnar på storstadslivet är det inte långt till vacker natur och exotiska djur. Studentlivet i Sydney bjuder på det bästa av Australien. Fyra gratisaktiviteter du inte får missa i Sydney:

  • Botaniska trädgården där det sommartid hålls utomhuskonserter
  • Promenadstråket mellan Bondi beach och Coogee beach
  • Se solnedgången vid Sydney Harbour och operahuset
  • Den spektakulära promenaden över Sydney Harbour Bridge. Om du är modig kan du passa på att göra en bridge climb!

Strand- och stadsliv i Sydney

Inte mindre än 35 olika stränder finns i eller i närheten av Sydney. Bland de mest populära är Manly beach och världsberömda Bondi beach. Bondi beach nås med buss på ca 45 min från centrala Sydney och Manly beach nås med båt på ca 20 min från Sydneys pendlarhamn. Underbara stränder ligger som på ett pärlband längs med hela östkusten, så du hittar lätt just din favoritstrand.

Förutom stränder erbjuder Sydney parker, konstgallerier och festivaler. Söker du shopping finns förstås också ett enormt utbud av allt från märkesprodukter som Gucci och Prada till små butiker och marknader med unika varor. Sydney är Australiens affärscentrum och ca 500 olika globala företag har sina huvudkontor här. Sydney består av ett antal olika stadsdelar, var och en med sin unika charm och stämning, och du hittar lätt din favorit. Sydney har något för alla!

Klimatet i Sydney

Klimatet i Sydney karaktäriseras av varma somrar och milda vintrar. Den varmaste månaden på året är januari med en medeltemperatur på 18-25 °C. Vintern är mild och lite kylig. Den kallaste månaden är juni med en temperatur på 8-16 °C.

Bra att veta för dig som vill studera i Sydney och i Australien

Utlandsstudier är rena rama djungeln, vi vet. För att göra valet av land, stad och universitet enklare för dig har vi därför plockat ut och sammanställt det som är allra viktigast att ha koll på vid studier i Australien. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och tricks inför utlandsstudierna Down Under.

Praktisk info om studier i Australien

Vill du veta mer om att plugga i Sydney i Australien?

Vi vet det mesta om att studera i Sydney och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens vibes

Storstad/Nära till natur/Nära till strand

Highlight

35 olika stränder intill Sydney

Studieavgift?

Snacka med oss!

Sydney

Studenter berättar

Läs fler studentberättelser

Varför studera i Sydney med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i Sydney? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...