{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Marthes upplevelser vid California State University Norhtridge i Amerika

csun-marthe

Marthe gör en kandidatexamen i teater vid California State University Northridge och har ca 1,5 år kvar. Hon lever livet och delar mer än gärna med sig av sina erfarenheter.

 

VI HJÄLPER DIG SOM VILL STUDERA I USA
Vill du veta mer om utbildningar och hur det är att studera i USA? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i USA, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boke ett kostnadsfritt möte idag!

Varför valde du det här universitetet och utbildningen?

Jag ville studera i Kalifornien. Universitetet ligger centralt och nära alla större attraktioner. Och jag vill bli skådespelerska, så Los Angeles är ett bra resmål.

Vad har du lärt dig hittills?

Jag lär mig mycket om teater, hur jag använder min röst och alla andra praktiska saker. Jag valde också ämnen som psykologi, statsvetenskap, astronomi och andra ämnen som jag annars aldrig skulle kunna fullfölja. Möjligheterna är oändliga. Du kan sammanställa dina kurser utifrån dina egna behov och önskemål.

Hur skulle du beskriva campus och atmosfären?

Även om det är ett stort universitet med tusentals studenter känner du dig inte borttappad här. Det finns något för alla på campus och många roliga aktiviteter är organiserade. Campus-byggnaderna är mycket vackra och jag upptäcker fortfarande platser på campus som jag inte visste fanns.

Hollywood sign

Marthe vid Hollywood skylten

Var bor du och hur hittade du boende?

Jag bor lite utanför campus, men i en lägenhet precis intill campus. Jag blev tipsad av en student som hade bott där. De är delade lägenheter där studenter bor, du har lite mer frihet än om man jämför med sovsalarna på campus. Det finns en pool, jacuzzi, 24-timmars reception och ett gym.

Vill du också studera utomlands, snacka med oss! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...