{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Marthes upplevelser vid California State University Norhtridge i Amerika

csun-marthe

Marthe gör en kandidatexamen i teater vid California State University Northridge och har ca 1,5 år kvar. Hon lever livet och delar mer än gärna med sig av sina erfarenheter.

 

VI HJÄLPER DIG SOM VILL STUDERA I USA
Vill du veta mer om utbildningar och hur det är att studera i USA? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i USA, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boke ett kostnadsfritt möte idag!

Varför valde du det här universitetet och utbildningen?

Jag ville studera i Kalifornien. Universitetet ligger centralt och nära alla större attraktioner. Och jag vill bli skådespelerska, så Los Angeles är ett bra resmål.

Vad har du lärt dig hittills?

Jag lär mig mycket om teater, hur jag använder min röst och alla andra praktiska saker. Jag valde också ämnen som psykologi, statsvetenskap, astronomi och andra ämnen som jag annars aldrig skulle kunna fullfölja. Möjligheterna är oändliga. Du kan sammanställa dina kurser utifrån dina egna behov och önskemål.

Hur skulle du beskriva campus och atmosfären?

Även om det är ett stort universitet med tusentals studenter känner du dig inte borttappad här. Det finns något för alla på campus och många roliga aktiviteter är organiserade. Campus-byggnaderna är mycket vackra och jag upptäcker fortfarande platser på campus som jag inte visste fanns.

Hollywood sign

Marthe vid Hollywood skylten

Var bor du och hur hittade du boende?

Jag bor lite utanför campus, men i en lägenhet precis intill campus. Jag blev tipsad av en student som hade bott där. De är delade lägenheter där studenter bor, du har lite mer frihet än om man jämför med sovsalarna på campus. Det finns en pool, jacuzzi, 24-timmars reception och ett gym.

Vill du också studera utomlands, snacka med oss! 

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...