{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Kalifornien

california-edu-coastal-highway
california-edu-campervan-surfing

Studera 1-2 terminer eller en hel utbildning i Kalifornien

Kalifornien bjuder på ett härligt klimat och en mängd olika universitet runt om i delstaten som är populära bland både internationella och amerikanska studenter. Kolla in nedan vilka universitet vi samarbetar med som passar dig och hör av dig till oss när du är redo att börja ta tag i allt det praktiska som ansökan finansiering, boende, stipendier och ansökan. Vi hjälper dig också gärna att hitta rätt univesitet och studiealternativ för dig! 

Boka gratis studierådgivning

Vi kan hjälpa dig om du vill studera:

  • En termin i USA (Study Abroad)
  • En Bachelor’s Degree i USA
  • En Master’s Degree i USA
  • En Associate Degree i USA (College)
  • Certifikatutbildningar

Vi guidar dig genom ansökan till våra universitet i USA. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Universitet/colleges för dig som vill studera Kalifornien

Du har möjligheten att studera i Kalifornien vid nedan universitet/colleges:

Varför studera i Kalifornien?

Kalifornien har något för alla och om du gillar strandhäng har du verkligen hittat rätt. Med en flera mil lång kust, sol, hav och trevlig människor är det här perfekta platsen att studera på för soldyrkaren. 

Livet som student i Kalifornien

Kalifornien kan ses som en rätt unik del av USA och delstaten har definitivt sen helt egna kultur och livsstil. Folk är öppna, avslappnade och vänliga – när man bor där tillåts man verkligen vara den man vill vara, det finns inga begränsningar! Som student i Kalifornien kommer du att möta människor från hela världen med olika etniciteter, bakgrunder, social status och religion. Det är den här mångfalden som gör Kalifornien så otroligt spännande att studera i. En bonus är att då mångfalden är så stor så är majoriteten av människorna du kommer stöta på som studerande i Kalifornien vänliga och välkomnande.

Att göra efter föreläsningarna…

Kalifornien är ruskigt stort och på många håll kan du uppleva makalös natur och avslappnade miljöer. Los Angeles och San Francisco är delstatens två största städer och här är det minst sagt storstadspuls på hög nivå. Om du beger dig på utlandsstudier i Kalifornien får du inte missa att bocka av två städerna på din bucket list.

Klimatet i Kalifornien

Packa ner shortsen, för i Cali är det generellt hett och luftfuktigheten hög, men nätterna kan vara kalla. Klimatet mellan norra och södra Kalifornien varierar dock stort, här hittar du både några av de varmaste platserna i världen och snötäckta berg - så glöm inte att även packa ner lite varmare kläder.

Vart kan du studera i Kalifornien?

Det finns platser och städer i Kalifornien där alla kan hitta sin drömlocation för studier utomlands. Läs igenom våra korta sammanfattningar om några av de mest populära studieorterna i Kalifornien och hitta din pefect match.

Studera i Northridge, Kalifornien

Northridge är ett område i Los Angeles i the San Fernando Valley – mindre än 30 minuter från Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica och stränderna utmed Still Havet. Northridge bestå av ett trevligt samhälle som är fullt av butiker, restauranger, biografer och studentvänliga boenden.

California State University, Northridge

Studera i Santa Barbara, Kalifornien

Santa Barbara ligger endast 1,5 km från Los Angeles och är en sann studentstad! För det som är sportig är det här the place to be, staden passar även för den äventyrliga och kulturella fantasterna. Hitta sporten för dig, åk och shoppa på State Street eller njut av fantastisk mat på några av USAs bästa restauranger. Dessutom är nattlivet riktigt grymt!

Santa Barbara City College

Information till dig som drömmer om att studera i Kalifornien

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Kalifornien och för dig som är nyfiken på att studera i Kalifornien. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera i Kalifornien?

Vi vet det mesta om att studera i Kalifornien och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Delstatens karaktär

Strandhäng/Sol/Trevliga människor

Highlight

Olika utbud av universitet i världsklass

Vad kostar det?

Snacka med oss!

Kalifornien

Studenter berättar

Läs fler studentberättelser

Varför studera i Kalifornien med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier i USA? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...