Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Niinas sabbatsår i Kanada

niina åker skidor under sitt sabbatsår i kanada

"Hej, mitt namn är Niina och jag pluggar Adventures Studies i Kanada"

Jag växte upp med skogen omkring mig och har alltid älskat att vara ute i naturen. En dag kände jag att det vilda kallade på mig från mitt skrivbord på kontoret och det var därför en självklarhet att pausa vardagen för ett sabbatsår. Jag ville lära mig mer om min vildmarkspassion utifrån ett kommersiellt perspektiv, och detta ville jag göra i kombination med livs resa.

Under längre tid funderade jag på vart jag ville resa. Jag drömde främst om Nya Zeeland och Kanada, vilka båda är länder kända för sin natur och sitt breda utbud av äventyrliga sporter. I slutändan var det KILROY som hjälpte mig att koka ner mina drömmar och förväntningar till en görbar plan som inkluderade den perfekta skolan på den perfekta platsen. Jag tog mitt pick och pack till Thompson Rivers University (TRU) i Kanada och där skulle jag studera på avdelningen för Adventure Studies.

Vill du plugga i Kanada? Skriv till oss!

Det bästa av mitt sabbatsår

Thompson Rivers University ligger i Kamloops, British Columbia, och har ett idealt läge mittemellan Rocky Mountains och Stilla havet. Med andra ord innebär det att både ha nära till berg och hav. Institutionen för Adventure Studies på TRU är riktigt häftig då alla lärare proffs inom sina respektive fält, till exempel bergsbestigning, kajakpaddling, vattenskidåkning, bergsklättring och expeditioner till avlägsna platser.

Undervisningen ägde rum i den spektakulära kanadensiska vildmarken och gav en chansen att bli certifierad guide inom mängder inriktningar. Höjdpunkterna under min egen resa var bergsklättring och glaciärräddning i Athabasca Glacier, bergsklättring i Skaha, samt längdskidåkning i Wells Grey National Park. Det var dock kajakpaddlingen på Clearwater river som är den jag kommer minnas som bäst. Det var både den mest fruktansvärda och mest spännande upplevelsen jag varit med om. Jag har fortfarande inte smält den om jag ska vara ärlig.

vancouver island and sunset

"Jag växte upp med skogen omkring mig och har alltid älskat att vara ute i naturen."

De lediga dagarna var galet bra

När vi inte var på fältet eller i klassrummet (vilket bara är under två månader av ett program som pågår i 8 månader), åkte vi skidor i Sunpeaks, vandrade i Revelstoke eller drack te på det bästa caféet i Kamloops, The Art We. Något som jag dessutom älskade under tiden i Kamloops var våra legendariska äventyrsfester som vi höll i vårt hus, Eagle's Nest, vilka bland annat inkludera mästerskap i beer pong.

Då jag var en av de få ”turisterna” i gänget valde jag att resa en hel del genom British Columbia, till bland annat Vancouver Island och andra öar i närheten. Totalt spenderade jag en månad i Invermere i södra British Columbia och dessutom avslutade jag hela resan i Kanada med en roadtrip för att hälsa på de många vännerna jag fått under min tid vid TRU.

Hur KILROY hjälpte mig inför och under studierna

Mitt enda tips till dig som funderar på att studera utomlands är: bara gör det! Det är det absolut bästa sättet att lära känna ett land och dess kultur på, och du får dessutom en riktigt bra utbildning.

Det jag gillade med KILROYs inblandning i min resa var hur de på ett bra sätt kunde ta fram perfekta studiealternativ baserade på mina drömmar och förväntningar. Dessutom hjälpte dem mig med min ansökan och tog hand om allt pappersarbete som bara måste bli gjort på rätt vis. Jag behövde aldrig oroa mig över de dokument som krävdes då jag visste att min studierådgivare hade koll på hela processen. Priset för deras hjälp är i stort sett noll kronor, och för mig som arbetade under ansökningsprocessen var det guld värt att låta andra sköta det praktiska pappersarbetet. Så, slutligen...

So, dream it, plan it and do it! You won’t regret it.

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...