{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studenter berättar - University of Technology Sydney

UTS Sidney

Studenter vid University of Technology Sydney berättar om sina studentupplevelser samt livet som student i Sydney! 

Johanna
Universitet: University og Technology Sydney Utbildning: Bachelor of Management in Tourism
Marita
Universitet: University of Technology Sydney Utbildning: Bachelor of Nursing
Peter
Universitet:University of Technology Sydney Utbildning: Master of Engineering Management
Studera vid University of Technology Sydney
Vill du studera i Australiens största stad, Sydney? University of Technology, Sydney (UTS) är ett tekniskt universitet med fokus på innovation och praktiskt lärande. Trots att det är ett relativt nytt universitet är det ett internationellt erkänt universitet med ett utmärkt centralt läge i metropolen Sydney! Vid University of Technology Sydney finns ett stort utbud av utbildningar att välja bland inom flera discipliner. Du kan studera antingen en kandidat, master eller en till två fristående terminer. Populära ämnen på UTS är: Business Kommunikation Design Teknik IT Forskning Hälsa
Boka en gratis rådgivning hos våra studievägledare

Johanna 

Utbildning: Bachelor of Management in Tourism

Det bästa valet jag någonsin har gjort! 

"Jag heter Johanna och jag studerar till en kandidatexamen i Management in Tourism vid University of Technology Sydney. Jag valde denna utbildning då jag hade hört gott om UTS samt för att jag älskar att resa och socialisera. Jag är även intresserad av de affärsmässiga aspekterna och har hittills läst ämnen som ekonomi, marknadsföring, redovisning och ledarskap över arbetslag och organisationer. 

På fritiden gör jag massor av roliga saker och jag trivs oerhört bra med mitt hus som ligger i Darlinghurst, bara en tio minuters promenad från city, jag har nära till allt. Att bo så centralt och att ha ett eget rum är dyrare, men värt det. Jag kunde inte vara mer nöjd! Jag har tre fantastiska rumskompisar och vi ibland hittar vi på saker tillsammans. Jag jobbar även på ett kafé två dagar i veckan, som ligger inte långt från där jag bor i ett trevligt område. 

Jag måste säga att jag är så nöjd med min situation just nu. Allt är bättre än jag hoppats att det skulle vara. Jag studerar vid ett bra universitet, bor i ett stort hus, har ett roligt jobb och är omgiven av likasinnade."

Marita 

Utbildning: Bachelor of Nursing 

Jag trivs hur bra som helst här och är så glad att jag valde att studera vid UTS! 

"Både studentmiljön och universitet är mycket bättre än vad jag någonsin hade föreställt mig. Jag reste till Sydney helt ensam utan att känna någon så var ganska nervös inför första skoldagen. Men det var flera studenter från universitetet som fanns där för att hjälpa nya studenter. Allt gick jätebra och jag kände mig hemma redan från första dagen! 

Det råder även en väldigt öppen och genuint trevlig stämning bland studenterna. Jag lär känna nya människor och får nya vänner hela tiden. Universitetet organiserar massa coola event och aktiviteter som alla är välkomna att vara med på, allt från BBQ till stadsturer i Sydney. Det finns dessutom massor av schysta studentföreningar- och klubbar en kan gå med i."   

Peter Moberg 

Utbildning: Master of Engineering Management

Jag skulle inte ha kommit så långt och dit jag är idag utan UTS. Mina utlandsstudier gav mig en stabil akademisk grund, förberedde mig för hårt arbete, hålla deadlines och gav mig redskapen för att kunna leverera ännu bättre resultat.

Fick drömjobbet när jag kom hem

Jag blev direkt erbjuden mitt drömjobb under min första intervju efter mina studier vid University of Sydney. Jag fick tjänsten som Project Management & Controller på en bygg- och ingenjörsorganisation inom oljeindustrin i Norge. Jag fick en rivstart på min karriär direkt!

Hur det är att studera i Australien

Det jag gillade med min utbildning var att studierna alltid var utmanade. De hade ett högt tempo och krävde ett stort engagemang för att lyckas vilket gjorde att jag kände hur jag utvecklades inom ingenjörsvetenskapen under min studietid.

Jag tyckte om den höga kvalitén som föreläsningarna höll som väldigt ofta hade bra presentationer. Jag gillade mest när vi själva fick hålla presentationer efter våra grupparbeten. Det var mycket intressant att hålla egna presentationer, men också att lyssna när sina kurskamrater presenterade sitt arbete och sina slutsatser. Det även var väldigt roligt att ha så många olika nationaliteter omkring sig.

University of Technology, Sydneys faciliteter

Faciliteterna var utmärkta . Jag hade inga svårigheter vid något tillfälle att hitta en ledig plats i datorlabbet när jag behövde vara där och så älskade jag biblioteket som jag spenderade mycket tid i.

Jag hade stor hjälp av UTS Support Services. Jag fick till exempel hjälp av universitetets Housing Offices att få kontakt med andra personer när jag letade boende och hyrde i slutändan en lägenhet som låg nära UTS huvudbyggnad. Det var även väldigt lämpligt att det fanns ett Medical Center på campusområdet som hjälpte mig vid två olika tillfällen. Det var även smidigt med deras food court på campusområdet för en snabb och smidig lunch samt var studentpuben the Loft ett både trevligt och prisvärt ställe att hänga på efter dagens lektioner.

Läs mer om UTS här

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...