{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Hemma efter utlandsstudier
Hemma efter utlandsstudier

Välkommen hem från utlandsstudierna!

När du kommer hem efter att ha studerat utomland finns det både praktiska och personliga måsten som måste klaras av innan du helt kan landa i vardagen – vilket kan vara svårare än man tror. Det du främst ska kolla upp är:

Kulturchocken efter att du kommit hem

När du drog igång med dina utlandsstudier var allt nytt och spännande, men efter ett tag vanda du dig vid att både plugga på en nya skola, befinna dig i ett nytt skolsystem och dessutom ha din vardag i en helt annan kultur än den du är van vid. Att gå tillbaka till ditt ”normala liv” hemma i Sverige kan därför nästan bli, tro det eller ej, som en mindre kulturchock.

Dina lärdomar och erfarenheter som du samlat på dig under din tid utomlands kan ha förändrat din syn på saker och ting och däribland hur vissa grejer fungerar där hemma. Men se det här som något positivt! Du har både blivit visare och dessutom är du nu hemma hos dina när och kära. Du kan hänga med dina vänner när du vill utan att fundera på tidszoner och annat praktiskt som står iväg för ert häng. Och vem vet, wanderlusten har kanske fångat dig och snart är du ute på resande fot igen.

Hitta ditt nästa äventyr

Hemma igen - vad ska du göra nu?

Tillgodoräkna dina kurser

Måske de fag du har læst i udlandet skal godkendes af din danske uddannelsesinstitution? Vill du tillgodoräkna de kurser du läst utomlands på ditt hemuniversitet?
Tillgodoräknande av kurser

Söka jobb

Om du ska ut på arbetsmarknaden nu ger vi dig några råd på hur du ska landad ditt drömjobb med hjälp av dina utlandsstudier.
Jobbmöjligheter

Nya äventyr

Har du inte fått nog av äventyr utomlands? Börja spana efter din resa redan nu! Kanske blir ditt nästa mål en klassisk backpackingresa genom Asien?
Drömmiga flygrutter

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...