{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Jobbmöjligheter efter utlandsstudier

Jobbmöjligheter efter utlandsstudier

Att söka jobb efter utlandserfarenhet

Efter att ha studerat utomlands kommer du att upptäcka att du har utvecklats både personligt och professionellt. Du kommer att bli mer självständig och få en unik inblick i och kunskap om språket och kulturen i det land du har studerat i.

En mastersexamen från ett annat land är ofta mycket specialiserat med ett professionellt fokus. Många utländska universitet har ett nära samarbete med berörda industrier och detta kommer att vara en fördel efter examen. Allt som allt kommer detta att göra dig mycket attraktiv på arbetsmarknaden efter examen.

Framhäv dina internationella kompetenser

En del arbetsgivare söker internationell kompetens vid anställning, men de vet inte alltid exakt vilken typ av internationell kompetens de söker. På grund av detta är det viktigt att du sätter dina internationella kompetenser i ord.

Exempel på hur du kan göra

"Jag har blivit mer mogen, ansvarsfull och bättre på att möta nya människor från olika länder. Jag har fått en större förståelse för kulturen i USA eftersom jag har läst kurser i amerikansk kultur och politik samtidigt som jag upplevde vardagen och politiken i USA.

Min akademiska engelska har förbättrats och jag känner mig fullt kapabel att delta i kontakter med utländska företag.

Genom att studera utomlands har jag blivit mer medveten om mina egna styrkor och svagheter och hur jag reagerar i stressade situationer. Jag har lärt mig att hantera ett nytt land, nya människor, en ny kultur och en ny akademisk miljö".

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...