{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Lär dig att sufta mellan rasterna på Bond University
Campus med vattenfonätn vid Bond University

Om att studera vid Bond University

Bond University ligger vid Varsity Lakes nära staden Robna på Guldkusten. Inom en timme når du Brisbane med nöjesparker, golfbanor och nattlivet finns precis runt hörnet. Med 4.000 studenter är Bond University ett litet och personligt universitet, vilket gör att du snabbt och enkelt lär känna dina medstudenter och lärare. Tack vare det fantastiska klimatet kan du njuta av solen och surfa när du inte sitter bakom skolbänken. Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • En Bachelor’s Degree
 • En Master’s Degree
 • Diplomutbildningar

Boka in en gratis reserådgivning

Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten vid Gold Coast, däribland Bond University. På Bond University är ett studieår indelat i tre terminer och du kan slutföra en kandidatexamen på två år, istället för tre. Även masterutbildningar kan slutföras inom en kortare period än vanligt.

Varför studera på Bond University?

På Bond University har du föreläsningar i små grupper så du kan räkna med mycket personlig uppmärksamhet och rådgivning. Förutom dina studier är det självklart också viktigt att koppla av och det finns gott om möjligheter! Bond University har ett brett utbud av studentföreningar, aktiviteter och sportlag. Guldkusten är också känt för sina surfspots!

Bond University är ett av de minsta universiteten i Australien och har därför ett litet och välorganiserat campus. Alla faciliteter är inom gångavstånd från varandra. Efter en hel dags plugg kan det vara skönt att slappna av - ta dig till vattnet och njut av en kopp kaffe med dina nya klasskompisar. 

7 skäl till att studera vid Bond University

 1. Bond University är Australiens första privatägda universitet, men det är även ett non-profit-universitet. Därför kan du vara säker på att alla pengar går till dig och dina studier.
 2. Bond University har studenter från 80 olika länder världen över. Uppdelningen mellan australiensiska studenter och internationella studenter är 50/50. En riktigt bra plats för att både lära känns locals och få ett internationellt nätverk med andra ord.
 3. Bond University har tre terminer per år, så du kan ta examen snabbare här än på andra skolor. Du kan börja studera i januari, maj och september.
 4. Det är cirka en lärare på var tredje student. Det här innebär att det är små klasser!
 5. Du kan bo på campus och till fler faciliteter, för exempelvis studier, träning och umgänge. Dessutom finns det tillgång till både mat och dryck på campus.
 6. Bond University organiserar regelbundet events och studenter kan anmäla sig till över 70 studentorganisationer.
 7. På Bond ses utbildning som något mer än endast undervisning. När du studerar här läggs fokus på din framtida karriär. Bond University hjälper dig med praktikplats, anmälan till internationella tävlingar, volontärprojekt, studieresor och mycket mer.

Bond University's ranking globalt och nationellt

 • Förutom att studenter vid Bond University tar examen snabbare än snittet samt att klasserna är mindre har universitetet blivit rankat med 5-stjärnor inom kategorin ”Educational Experience”.
 • Inom kategorin ”Gradute Outecome” rankades Bond University även högt. Det här innebär att det är enkelt för studenter med examen därifrån att hitta heltidsjobb med bra ingångslön.

Boende och campus vid Bond University

Bond University ligger på Guldkusten som har de vackraste sandstränderna i Australien. Bara en timme bort med bil når du Brisbane, en storstad med avslappnad vibe. Här kan du antingen välja om du vill bo på eller utanför campus.

Det finns många val för dig som vill på campus. Campus ligger i Robinaområdet och har alla faciliteter du kan tänka dig. Det finns bibliotek, en pool, caféer etc. Utbildningsfaciliteterna är imponerande, här finns bland annat en verklig kopia av en rättssal och en mässa som gör det möjligt för studenterna att få erfarenhet av hur det ser ut på en arbetsplats. Du kan välja mellan standardrum som delas med andra och egna rum med eget badrum – du bestämmer! Många elever föredrar att bo på skolområdet då det anses vara bekvämt och säkert, men även på grund av mångkulturen och den spännande internationella miljön som finns där. Det finns flera olika boenden på skolområdet och alla rum är utrustade med luftkonditionering och har tillgång till internet. Det finns dock många nordiska studenter som väljer att hyra privat boende på Guldkusten.

Om du vill bo utanför campus kan Bond University hjälpa dig att hitta boende. Det enda du behöver göra är att kontakta ”Student Housing Office”. Du kan då välja mellan att bo i en villa alternativt en lägenhet, själv eller tillsammans med andra studenter.

Vill lära känns australiensarna up close? Varför då inte bo hemma hos en familj på Gold Coast? Om du kommer från ett annat land är det rekommenderat att bo på detta vis i minst en månad. Du får då öva upp din engelska, men även lära känns området genom de som verkligen känner till det.

Vad för ämne vill du studera vid Bond University?

Bond University erbjuder ett brett utbud av kurser och är kända för sina utbildningar inom bland annat:

 • Film och TV
 • Business
 • Journalistik
 • Kriminologi
 • Psykologi
 • Kommunikation
 • Internationella relationer

Om du är osäker på vad du vill studera hjälper våra studievägledare dig gärna att hitta en utbildning som passar just dig!

Ansökan till Bond University

Bond University har regelbundna intagningar och vi rekommenderar dig att söka till universitetet senast 3-4 månader innan planerad skolstart. För att bli antagen till kandidatexamen måste du ha en gymnasieutbildning och för ett masterprogram måste du ha redan genomfört en kandidatexamen. Våra studierådgivare hjälper dig genom hela ansökningsprocessen.

Som internationell student måste du möta några av Bond University’s språkkrav inom engelska. Du behöver därför genomföra antingen testet TOEFL eller IELTS. Vi hjälper dig att ta reda på om och vilket test du behöver göra för din ansökan.

Poängkraven för TOEFL är:
PBT - min. 580 poäng (minimum 4.5 i TWE)
CBT - min. 237 poäng (min. 4.5 i Essay Writing)
IBT - min. 90 poäng (min 22 i skrift och min. 20 i övriga delar) 

Mer om TOEFL

Poängkrav för IELTS är:
Den generella riktlinjen är ett poäng på minimum på 6.5 (min. 6.0 i varje enskilt del: hörförståelse och läsförståelse).

Mer om IELTS

Vill du veta mer om att plugga på Bond University på Gold Coast?

Vi vet det mesta om att studera på Gold Coast och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Bond University har många kurser inom olika ämnen, bland annat film och TV, företagsekonomi, juridik, journalistik, kriminologi, kommunikation, internationella relationer, psykologi och idrottsvetenskap.

På Bond University kan du välja mellan följande utbildningsnivåer:

 • Kandidatprogram
 • Magisterexamen
 • 1-2 terminer
 • Associate Degree

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Bond University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna att hitta dina drömstudier!

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Bond University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Läs mer om finansiering här

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader på Guldkusten och alla andra frågor.

Läsåret

Utbildningar vid Bond University på Guldkusten börjar tre gånger per år, i januari, maj och september.

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Antal studenter

ca. 4 000

Var?

Gold Coast, Australien

Studieavgift?

Ja, snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!
Studierådgivning

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.
Finansiering

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.
Utbildningar

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...