{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Plugga i London med hjälp av KILROY
Plugga i London med hjälp av KILROY

Plugga i London

Genom att plugga i London får du uppleva världsmetropol - som också är en grym studentstad. När skolan är klar för dagen kan du bege dig ut i östra Londons pulserande nattliv, äta billigt i Brixton, lyssna på livemusik i Camden och inte minst besöka alla museum, gallerier och teatrar som finns i staden! Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du vill plugga: 

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • En Bachelor’s Degree
 • En Master’s Degree
 • Diplomutbildningar
 • Sommarskola och sommarkurser


Hör av dig till oss om du inte hittar exakt det som du letar efter. Vi kan nämligen hjälpa dig att ansöka till ännu fler universitet i England! 

Boka in en gratis reserådgivning

Studierådgivning hos KILROY är alltid helt gratis! Vi guidar dig genom hela ansökningsprocessen till några av de bästa universiteten i London. Se listan på universitet i London lite längre ner!

Var i London vill du plugga?

Du har möjligheten att plugga i London på följande universitet genom KILROY:


Leva och plugga i London

Skolan är slut för dagen, vad sägs om en utekväll i Peckham? Gå till Bar Story för skönt häng och grymma priser i baren. Som fattig student bör du passa på att gå dit under deras Happy Hour. Om du vill kombinera mat och dryck med pingis så är Bounce i Holborn ett ställe du borde kolla in. Du gör bäst i att boka för att vara garanterad plats!

Bermondsey med White Cube Gallery och Fashion and Textile Museum har snabbt blivit ett av södra Londons trendigaste hangouts. När du har botaniserat klart bland utställningarna kan du ta något gott att dricka på The Woolpack Pub. Om du inte är höjdrädd måste du bara prova på en yogaklass på Tower Bridges gångbro med glasgolv (!). Med fantastiska vyer kan du hitta din inre zen innan din dag på London Met börjar!

Om du gillar att shoppa vintage är East London drömmen! På och runt Brick Lane hittar du flera trendiga butiker. Om du pluggar vid London Mets Holloway Campus kan du enkelt ta dig till Revive – det perfekta stället för att fynda secondhand. Längs Regent’s Canal trängs cafeer, barer och butiker! Ta en promenad längs floden och få lite frisk luft eller njuta av en god öl i en roddbåt (förtöjd – så klart!) på Crate Brewery.

Aktiviteter när du pluggar i London

I London finns massor att göra för studenter, här är 10 tips på gratisaktiviteter i London:

 • Konstgallerier: Både Tate Modern och Tate Britain huserar konst av absolut högsta klass. Andra stora gallerier är National Portrait Gallery och National Gallery. Många av dem har öppet till sent på kvällen! Observera att vissa utställningar kan ta ut en entréavgift.
 • Museum: Londons stora museum är generellt gratis med enstaka utställningar där du behöver betala för entré. På Museum of London kan du lära dig om stadens historia från romarriket och fram till idag.
 • Londons parker och trädgårdar: Gå till St. James's Park för perfekt vy över Buckingham Palace! Hyde Park och Kensington Gardens bjuder båda in till skönt parkhäng och här hittar du också Diana Memorial Playground and Peter Pan-statyn.
 • Vaktbytet: Du kan inte lämna London utan att ha upplevt denna ikoniska tradition! Bytet sker på Buckingham Palaces innergård klockan 11.30, dagligen sommartid och varannan dag vintertid.
 • South Bank: Det är ganska otroligt hur många av stadens landmärken du kan se från denna strandpromenad längs Themsen, bland annat London Eye och Tate Modern.
 • Trafalgar Square: Kolla in detta världsberömda torg som varit plats för viktiga historiska händelser! Här kan du bland annat se Nelson’s Column och besöka National Gallery. Ta en kaffe, sätt dig på någon av trapporna och spana på folkvimlet en solig dag!
 • Gatuartister: Varje eftermiddag underhåller gatuartister vid Covent Garden Market. De allra bästa drar till sig stor publik! Alla artister är licensierade och har genomgått auditions för att uppträda just här.
 • Marknader: London är välkänt för sina gatumarknader som Camden Market och Portobello Market.
 • Westminster Abbey: Besök kyrkan där både kröningar och begravningar av kungligheter ar ägt rum enligt tradition. 
 • Musik: London kryllar av ställen där du kan njuta av musik helt gratis! Southbank Centre, National Theatre, Royal Opera House, St. Martin-in-the-Fields och Notting Hill Arts Club är bara några exempel!

Klimatet i London

London, liksom resten av Storbritannien, har tempererat klimat med fyra säsonger. I juli kan temperaturen ligga runt 24 °C och i februari kan den gå ner mot 2.4°C. Med andra ord underhär som här hemma, lite mer regn kanske men det är ingen hemlighet!

Information till dig som vill plugga i London 

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i London. Klicka dig vidare nedan för att ta del av våra bästa tips och råd inför dina utlandsstudier i London.

Praktisk info om studier i England


Tagga på att plugga i London?

Vi vet det mesta om att plugga i London och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in  studierådgivning, som vi kan ta över telefon eller i vår butik i Stockholm så snackar vi vidare! 

Snacka med oss!

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Varför London?

Storstadspuls

Highlight

Nöjesutbudet

Vad kostar det?

Snacka med oss!

London

Varför plugga i London med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i London? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans dinvistelse i London.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...