Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt

Studera vid BIMM Institute

Läget är viktigt för många musiker och British & Irish Modern Music Institute (BIMM) i London har ett utmärkt läge mitt i hjärtat av den levande musikscenen. Tack vare platsen och de nära förbindelserna med musikbranschen är möjligheterna för musiker verkligen enorma. Mer än hälften av musikbranschen i England är baserad i London! Nyfiken på att plugga här? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Utbildningar vid BIMM Institute

Om du är intresserad av att studera vid BIMM Institute kan du välja bland nedan utbildningsnivåer:

 • Bachelors Degree
 • Masters Degree
 • Diplomutbildning
 • Sommarkurs

Varför studera vid BIMM Institute?

Har du musikalisk talang, skulle du vilja utveckla vidare? BIMM erbjuder alla möjligheter för att du ska uppnå dina mål. Förutom teorin får du mycket praktisk erfarenhet i studion, på scen och under festivaler. Där erbjuder BIMM unika möjligheter att få erfarenhet, till exempel genom praktikplatser och föreläsningar av välkända musiker som Robert Trujillo från Metallica, Nick Mason från Pink Floyd och Ed O'Brien från Radiohead.

Andra goda skäl att studera vid BIMM Institute:

 1. En rivstartar på för en framtida musikkarriär
  Konkurrensen är stor i musikbranschen och att slå igenom kan vara en utmaning. Vid studier på BIMM erbjuds du en väl utformad karriärplanering samt stöd under hela din tid som student.

 2. Studier i ett musikmecka
  BIMM ger dig tillgång till ett globalt nätverk som inte många andra musikhögskolor kan matcha. BIMM har fem brittiska campus i London, Brighton, Manchester, Bristol och Birmingham, plus två campus i Berlin och Hamburg, samt irländska Dublin.

 3. Ett expanderat globalt nätverk
  Om du studerar vid BIMM kan du välja att plugga på två olika campus tillhörandes skolan. Du kan börja dina studier i en stad och byta stad under ditt andra studieår. Under det sista året kan du välja att stanna eller åka tillbaka till ditt "hem"-campus.

 4. Imponerande lista av alumner
  Under åren har BIMM hjälpt mängder av framgångsrika alumner. Musiker som James Bay, George Ezra, The Kooks, Izzy Bizu... för att nämna några.

 5. Prisbelönta utbildningar
  BIMM beviljades Tutorial Degree Awarding Power i Storbritannien år 2019 efter att ha visat att det uppfyller kriterierna för att bli en erkänd institution med rätt att utdela examinas i Storbritannien (TU Dublin).

 6. Masterclasses med världsartister
  Vid studie på BIMM lär du dig av de bästa. Under skolans Masterclasses kan du få möta ett urval av världens bästa musiker och experter inom musikindustrin. Branschlegender så som Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers och Josh Homme är några av utav experterna som intagit BIMMs föreläsningssalar.

 7. Föreläsningar med experter
  Föreläsarna vid BIMM är inte bara bra lärare utan även erfarna artister, låtskrivare och yrkesverksamma inom musikföretag. Många vilka fortfarande är aktiva i branschen.

 8. Faciliteter i toppklass
  BIMMs anläggningar har oslagbara lägen och är utrustade med den mest moderna musikutrustningen och teknikerna. Oavsett om det är standardutrustning från märken som Ableton, Logic Pro, Marshall, Orange och Yamaha, eller förstklassiga Mac-labb, inspelningsstudior och repetitionsalar, kommer du att lära dig att använda professionell utrustning av högsta kvalitet.

 9. Studier kombinerade med praktiskt arbete
  BIMM-studenter har direkt tillgång till den bästa typen av arbetslivserfarenhet som kan önskar inom musikbranschen. Du kan exempelvis få praktisera på en av världens största skivbolag och/eller spela på musikfestivaler så som Glastonbury, Reeperbahn Festival eller The Great Escape. Oavsett vad kommer du att få uppleva musikbranschen på bästa vis.

 10. Möjlighet att uppträda framför publik
  Från branschmässor och låtskrivningskvällar till akustiska gigs. Det finns alltid möjlighet att stå på sen under studierna vid BIMM. Varje BIMM-campus anordnar regelbundet spelningar vilket ger dig chansen att uppträda för familj, vänner och branschfolk.

BIMM Institutes campus

Studenter vid BIMM delar definitivt en sak: passionen för musik! Oavsett om det handlar om att uppträda, producera, skriva texter eller bli entreprenör bildar studenterna vid BIMM en kreativ gemenskap som hjälper var och en att nå sin fulla potential. Studenter nätverkar inte bara med varandra, utan även med musikindustrin och gäster som besöker skolan. Alla BIMM-campus är utrustade med state-of-the-art professional facilities, utrustning som instrument och mjukvaror från världens ledande tillverkare.

Studentboende under studierna vid BIMM

BIMM Institute erbjuder inte boende på campus men oroa dig inte, det finns flera bra boendealternativ i London. Som student måste du ordna ditt eget boende och till din hjälp har du BIMMs stadsguide. BIMM kan dessutom även hjälpa dig att kontakta andra studenter om du vill dela boende genom The Accommodation Sharers List, som skickas ut till antagna studenter, eller Facebooksidan BIMM London Accommodation.

Vad kan jag studera vid BIMM Institute?

Oavsett om du söker en treårig kandidatexamen, ett ettårigt diplom eller bara en sommarkurs under några veckor, är chansen stor att du hittar dina studier inom musik på BIMM.

Song Circles erbjuder begåvade singer-sondwriters möjlighet att presentera sin musik i en välbekant miljö med en publik av musikälskare, medstudenter, musiker och möjligen även chefer från musikbranschen.

Det finns en mängd olika utbildningar vid BIMM, alla med sin specifika inriktning. Du kan t.ex. välja inom områden som:

 • Performance (trummor, sång, gitarr och bas)
 • Music Production
 • Songwriting
 • Music Business
 • Event Management

Alla utbildningar vid BIMM är ackrediterade av University of Sussex (som rankas som ett av Storbritanniens 20 bästa universitet).

Ansökan till BIMM Institute

Alla sökande måste även göra en audition och kan välja att träffa BIMM eller skicka in en video. Fullständigt slutbetyg från gymnasiet med VG/C eller högre i engelska. Om du saknar tillräckliga betyg i engelska krävs att du skriver språktestet IELTS. Våra studierådgivare hjälper dig gärna med mer information om dina studiealternativ och vilka antagningskrav som gäller vid BIMM Institute i London. Vi hjälper dig genom hela ansökningsprocessen!

Vill du veta mer om att plugga vid BIMM i London?

Vi vet det mesta om att studera i London och kan guida dig genom djungeln av möjligheter som ges på BIMM. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta över telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få kostnadsfri studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till England, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Studiealternativ

BIMM erbjuder många bra utbildningar inom bland annat instrument, musikjournalism och låtskrivande . Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Bachelors Degree
 • Masters Degree
 • Diplomutbildning
 • Sommarkurs

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på British & Irish Modern Music Institute. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Läsåret

BIMM har tre terminer under ett läsår som startar i januari, april och oktober.

Finansiering och antagningskrav

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Frågor? Skriv till oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Vi hjälper dig som vill studera i London

Vill du veta mer om utbildningar och studentlivet i England? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i England, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! 

Boka in en kostnadsfri studierådgivning

Studenter berättar

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...