{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

London South Bank University (LSBU)

Friday Bar At Lsbu
Study Area At Lsbu

Studera på London South Bank University – vi hjälper dig dit!

Vi erbjuder kostnadsfri studierådgivning och finns här redo att besvara dina frågor om studier på London South Bank University i England. Vi hjälper dig med ansökningsprocessen, berättar om hur du kan finansiera dina studier, var du kan söka stipendier och med information om olika boendealternativ.

Jag vill veta mer om LSBU

På London South Bank University kan du studera:

 • En termin eller två med fristående kurser
 • Kandidatprogram (Bachelor’s Degree)
 • Mastersprogram (Master’s Degree)
 • Diplomstudier

London South Bank University (LSBU) är ett av Storbritanniens ledande moderna universitet och har starkt fokus på såväl praktiskt som akademiskt lärande. Det ligger i centrala London, en av världens mest mångkulturella storstäder.

5 goda skäl att studera på LSBU

 • Skolans campus ligger i centrala London omgivet av många fantastiska sevärdheter.
 • London South Bank University har relativt låga terminsavgifter.
 • Alla program är ackrediterade och många av dem är utformade i samarbete med arbetsgivare och lägger fokus på personligt lärande. Du garanteras en utbildning av hög kvalitet.
 • På London South Bank University studerar du med målet att starta ditt arbetsliv - LSBUs program är karriärfokuserade och det erbjuds arbetsplatsförlagd praktik som en del av utbildningen.  
 • På LSBU blir du en del av en grupp likasinnade studenter. Studentkåren har över 50 olika klubbar och sportföreningar du kan gå med i. Många studenter är internationella, precis som du, och det finns över 2 000 internationella studenter från 130 olika länder på LSBU.

Vem kan studera på London South Bank University?

Om du har slutfört gymnasiet med tillräckliga betyg är du behörig att söka till London South Bank University. Studier på London South Bank University är för de som...

 • Vill läsa fristående kurser under en eller två terminer
 • Om du redan går på universitet eller högskola i Sverige och vill ta en termin eller två utomlands. Du kan transferera poängen till din svenska examen (efter godkännande av din heminstitution). Detta kallas för Study Abroad/Freemover.
 • kandidatexamen eller en master

Studiealternativ på London South Bank University

Det finns många olika studiealternativ på London South Bank. Du kan alltid kontakta oss för att se om en specifik utbildning är tillgänglig. Exempel på områden och utbildningar på London South Bank University är:

Tillämpad vetenskap t ex.  psykologi, biovetenskap, forensisk vetenskap, idrottsvetenskap

Konst och kreativitet t ex., speldesign och -utveckling, medieproduktion, webbutveckling, skådespeleri, film och tv-produktion, journalistik, fotografi, modevetenskap och - marknadsföring.

Byggteknik och arkitektur t ex arkitektur, teknisk design, väg och vatten, projektering, byggnadsteknik

Ekonomi t ex business management, digital innovation och entreprenörskap, projektledning, internationell ekonomi, marknadsföring, digital kommunikation, human resources, redovisning, finans och nationalekonomi.

Ingenjörsvetenskap t ex kemi- och elektronikingenjör, datavetenskap och informatik, maskinteknik och teknisk design

Juridik och samhällsvetenskap t ex undervisning, rättsvetenskap, affärsrätt, internationella mänskliga rättigheter, statsvetenskap och internationella relationer, kriminologi, sociologi, stadsplanering, event och underhållning, turism och service.

Boende på London South Bank University

Om du bestämmer dig för studier på London South Bank University kommer du studera i hjärtat av London. London South Bank University har flera olika boendealternativ i anslutning till sina båda campusområden och nära de bästa ställena för nattliv, sport, mat och konst som den brittiska huvudstaden kan erbjuda. Man brukar säga att du kommer till LSBU för att studera, men du kommer till South London för att leva livet.

London South Bank University kan hjälpa dig att hitta boende på ett av de sex studenthemmen. De ger dig alla möjligheten att bo central med närhet till skolans campus och lektionssalar, samtidigt som du bor med andra studenter vilket gör det lätt att hitta nya vänner. Allt du behöver göra är att höra av dig och ansöka till boendet på LSBU så snart du fått ditt antagningsbesked.

Arbete parallellt med studierna

Internationella studenter som har studentvisum tillåts arbeta extra parallellt med sina studier. Det är ett perfekt sätt att tjäna pengar för att finansiera dina nöjen i London.

Ansökan till London South Bank University

Sista ansökningsdag är vanligtvis i slutet av juni och i mitten av november för nästföljande termin, men kontakta oss gärna om du vill starta en ansökan eftersom ansökningsdatumen kan variera. Om du vill söka praktik som en del av en utlandstermin måste du söka minst en månad före ordinarie sista ansökningsdag.

VARFÖR STUDERA UTOMLANDS MED KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!
1 - 1
Dina drömmar i fokus. Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Program

Du kan studera: 

 • Diplomutbildning 
 • Kandidatprogram (Bachelor's degree)
 • Mastersprogram (Master's Degree)
 • Fristående kurser (Study Abroad)

Finansiering

Studieavgifterna på London South Bank University varierar, beroende på program och studienivå. Kontakta oss för mer information om den exakta studiekostnaden, en uppskattning av levnadsomkostnader och alla dina andra frågor. Vi kan också hjälpa dig med information om extrajobb, stipendier och andra typer av finansiering.

Vår studierådgivning

är kostnadsfri

Antal studenter

18,000

Plats

Plats: Södra London

Stipendier?

Fråga oss

Läs mer om…

Kostnadsfri studierådgivning

Vi hjälper dig från A till Ö och besvarar alla dina frågor.
Studierådgivning

Finansiering

Ta reda på hur du kan finansiera dina utlandsstudier.
Finansiering

Test

Vissa sökande behöver skriva ett språktest i engelska.
Antagningstester

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...