{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

University of the Arts London (UAL)

Tre fashionabla studenter på campus vid University of the Arts London.
Kreativa läromiljöer på University of the Arts London.

Om att studera vid University of the Arts London & hur vi kan hjälpa dig

Vi erbjuder kostnadsfri studierådgivning till alla som drömmer om att studera i London och vid University of the Arts London (UAL). Vi går igenom allt som är värt att veta om studier i staden och på universitetet och vi svara på alla dina frågor och funderingar. Vid University of the Arts London kan du studera följande:

 • En eller två terminer (Utbytestermin eller Study Abroad)
 • Sommarskola och sommarkurser (3, 5 eller 8 veckor)

Boka in en gratis studierådgivning

University of Arts London olika colleges

University of the Arts London är rankat som den nästa bästa skolan i världen för utbildning inom konst och design. Dessutom är UAL det största universitetet i Europa som är specialiserat inom konst och design med sina över 19 000 studenter från mer är 130 länder. Lärarna är nog utvalda och är aktiva professionella konstnärer, designers, kritiker och teoretiker. Berömda personer så som Jimmi Choo, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Stella McCartney, och till och med 007, A.K.A. Pierce Brosnan, är alumner från UAL!

Om du drömmer om en utbildning inom konst, design, mode och kommunikation är University of the Arts London det perfekta valet för dig. Sammanlagt består UAL utav sex välkända colleges:

 • Central Saint Martins
 • London College of Fashion 
 • Wimbledon College of Arts
 • Chelsea College of Arts
 • Camberwell College of Arts
 • London College of Communication

Alla colleges är baserade i London vilket innebär att oavsett vilket du väljer så kommer du att leva mitt i den pulserande storstaden. Internationella studenter bjuds även in till flera evenemang under studieåret vilket gör studierna på UAL än bättre.

Vem kan studera vid University of the Arts London?

University of the Arts London passar för studenter som redan är antagna på ett universitet i Sverige och som är taggade på att studera en eller två utbytesterminer i London. Att plugga här passar även för dig som ska ta eller har tagit ett sabbatsår, exempelvis om du precis tagit studenten eller examen och vill prova på livet som internationell student under en kortare period.

Utbildningar vid University of the Arts London

Nedan är endast ett axplocka av vad du faktiskt kan studera vid University of the Arts London. Ser du ingen som taggar igång dig? Hör då av dig till oss så ser vi till att hitta ämnet du drömmer om att studera.

 • 3D Design and Product Design
 • Accessories, Footwear and Jewellery
 • Animation, Interactive, Film and Sound
 • Architecture
 • Business & Management
 • Communication and Graphic Design
 • Curation and Culture
 • Fashion Design
 • Fashion Communication
 • Fashion Business
 • Photography
 • Illustration
 • Journalism, PR, Media and Publishing
 • Textiles and Materials
 • Theater, Screen and Performance Design

... och mycket mer!

Stipendier för internationella studenter i London

Det finns möjlighet att tilldelas ett stipendium om £1,500. Detta delas ut till fyra studenter som utmärkt sig lite extra bland de som blivit antagna till UALs Study Abroad-program. Hör av dig till oss så berättar vi mer om dina möjligheter till att söka stipendiet.

Boende i London

Studenter som läser eller två terminer vid UAL är garanterade boende på antingen The Costume Store i West London eller på Will Wyatt Court i det trendiga området Old Street i centrala London. Studenter som läser kurser på sommarskolan kan ansöka om boende i Cordwainers Court, Will Wyatt Court, Sketch House, Gardens House samt Don Gratton House. Om du föredrar att vara mer självständig är boende i exempelvis kollektiv ett bra alternativ.

Arbeta under studietiden

I dagsläget har internationella studenter tillåtelse att arbeta vid sidan av studierna. Att bli studentmedarbetare är ett perfekt alternativ för dig som vill tjäna in extrapengar för exempelvis roliga aktiviteter i London utanför studierna.

Information till dig vill studera i London och England

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i London och för dig som endast är nyfiken på att studera i England. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om studier i England

Vill du veta mer om att studera vid University of the Arts London?

Vi vet det mesta om att studera i London och vid University of the Arts London och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera i London med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.
Dina drömmar i fokus
Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.
Vi guidar dig genom djungeln
Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ vid University of the Arts London

 • En eller två terminer (Utbytestermin eller Study Abroad)
 • Sommarskola (3, 5 eller 8 veckor)

Läsåret

Vid University of the Arts London är läsåret uppdelat i två terminer (10-12 veckor vardera), plus en fristående sommartermin (6-10 veckor). Observera att terminsperioderna kan variera. För att få exakt period berörande det du vill studera, hör av dig till oss.

 • Vårtermin: januari - mars
 • Hösttermin: september - december
 • Sommarskola: april - maj/juni

Finansiering

Hur finansierar jag mina studier vid University of the Arts London?

Studieavgift
Studieavgiften för att studera vid University of the Arts London varierar beroende på om du vill studera på universitetes sommarskola eller bli internationell studier vid utbytesstudier eller Study Abroad. Vi skickar gärna över exakta studieavgifter samt ett uppskattad budgetförslag för dina potentiella levnadskostnader under tiden som student i London. Det finns mängder av sätta att finansiera studierna i London och våra studierådgivare är experter på just detta.

Studiemedel för utlandsstudier
Det är möjligt att få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering. Vi hjälper dig dessutom att hitta stipendier som du har behörighet att söka.

Arbeta under studierna i London
Studenter från Sverige har tillåtelse att arbeta i London under studietiden. Snacka med oss för att lära dig mer om vilka möjligheter du har till att jobba under din studietid.

Lär mer om finansiering här

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i London och alla andra frågor.

Studierådgivning

Helt kostnadsfri

Typer av utbildningar?

1-2 terminer & sommarskola

Var?

London, England

Stipendier?

Ja - snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...