{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Japan

Studera i Japan och lär känna Japan och landet kultur | Plugga i Japan
Studera i Japan och upplev saker du aldrig annars skulle gjort | Plugga i Japan

Om att studera i Japan

I Japan hittar du stora metropoler, mäktiga tempel, varma källor, vackra blommande körsbär, det senaste inom högteknologi, sumobrottare, vulkaner, skidåkning och sushi som det ska göras! Som student i Japan finns det mängder att upptäcka utanför studierna och när du väl är där kanske du skulle prova på att studera japanska för att verkligen ut det mesta av dina studier! 

Taggad på att plugga där? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En termin i Japan (Study Abroad)
  • En Bachelor’s Degree
  • En Master’s Degree

… och vår studierådgivning är helt gratis! Vi guidar dig genom ansökan till våra universitet i Japan. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Vi erbjuder universitet i följande städer i Japan

Du har möjligheten att studera i Japan i följande stad genom oss:

Leva och studera i Japan

Ett av världens mest folkrika land har blivit ett av världens mest inflytelserika länder. Det har även blivit mer populärt bland internationella studenter att studera i Japan. Universiteten i Japan håller en jämn och hög kvalitet och utbildningarna är av högsta prioritet. Dessutom är det fler universitet som börjar undervisa på engelska, så att man inte behöver kunna japanska flytande vid studiestart. Men att studera japanska i Japan ger ju definitivt en huldkant till ditt CV och du har oftast goda möjligheter att lära dig japanska under studietiden. Detta är värdefull kunskap att ta hem och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Japan har en kultur som skiljer sig mycket från vad vi är vana vid och en vistelse kommer att ge dig ett helt nytt perspektiv på både världen omkring dig och dig själv.

Information till dig som drömmer om att studera i Japan

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Japan och för dig som är nyfiken på att studera i Japan. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om att studera i Japan

Vill du veta mer om att studera i Japan?

Vi vet det mesta om att studera i Japan och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Städer

Beppu

Highlight

Japans häftiga kultur

Studieavgift?

Snacka med oss!

Japan

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Varför studera i Japan med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i Japan? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Japan, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...