{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Nya Zeeland

Surfare på väg ner till vattnet från ett berg i Nya Zeeland
Person tittar ut över berg Nya Zeeland

Om att studera i Nya Zeeland

The Long White Cloud eller "Aoteoroa" fick Nya Zeeland heta när ursprungsbefolkningen, maorierna först närmade sig landet i kanot och fick syn på de vita bergen, vulkanerna och glaciärerna - häftigt! Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En termin i Nya Zeeland (Study Abroad)
  • Bachelor’s Degree 
  • Master’s Degree 
  • Sommarskola och sommarkurser

Vår studierådgivning är helt gratis! Vi guidar dig genom ansökan till våra universitet i Nya Zeeland. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Boka in en gratis reserådgivning

Vart vill du studera i Nya Zeeland?

Du har möjligheten att studera i Nya Zeeland på följande universitet genom oss:

Universiteten i Nya Zeeland hittar du i följande städer:

Leva och plugga i Nya Zeeland

Som student i Nya Zeeland kommer du utan tvekan vara med om en hel del om natur, friluftsliv och såklart extrema sporter. Bungy jump, forsränning, kayaking, skidåkning och glaciärvandringar är bara några av de många fantastiska utmaningar som väntar på dem som är ute efter den där riktiga adrenalinkicken!

I Nya Zeeland finns ett djur- och naturliv nästan lika orört som när maorierna kom till öarna omkring år 800. Upptäck delfiner, valar och sälar på nära håll och njut av de fantastiska landskapen och de vackra vyerna. Eller varför inte prova på någon av landets adrenalinpumpande aktiviteter som bungy jump, forsränning, fallskärmshopp eller off-pistskidåkning. Nyzeeländarna har dessutom rykte om sig att vara ett av världens mest gästvänliga folk och "the kiwis", som nyzeeländarna kallas, delar gärna med sig av landets lockelser!

Klimatet i Nya Zeeland

Vädret är vad vi i skandinavien skulle kalla perfekt! På sommaren är det ungefär 18-30 grader och på vintern ligger temperaturen på 10-20 grader. Nya Zeeland ligger i ett jordbävningsdrabbat område, var uppmärksam och följ myndigheternas anvisningar!

Information till dig som drömmer om att studera i Nya Zeeland

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Nya Zeeland och för dig som är nyfiken på att studera i Nya Zeeland. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om studier i Nya Zeeland

Vill du veta mer om att studera i Nya Zeeland?

Vi vet det mesta om att studera i Nya Zeeland och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

När?

Antagning året runt

Var?

Antagning året runt

Studienivå

Study Abroad, BA, MA, Ph.D.

Studieavgift?

Snacka med oss!

Nya Zeeland

Studenter berättar

Mer studentberättelser

Varför studera i Nya Zeeland med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring att studera i Nya Zeeland? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Down Under, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...