{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vinn ett soloäventyr till North Queensland i Australien med KILROY

Vill du testa på att resa solo på en av kanske världens häftigaste ställe? 

Ta chansen och vinn en resa till North Queensland i Australien - med sjukt nice aktiviteter inkluderade! Om du inte riktigt kan komma på något man kan hitta på i North Queensland så kanske du känner till Stora Barriärrevet, eller backpackerstaden Cairns. Om du behöver lite mer info, kolla in vår blogg med våra favoritplatser i North Queensland, Australien.

 

 

Utforska en av dom vackraste regionerna i Australien, träffa massor av nya kompisar och have the time of your life -  kolla in videon eller infon nedanför för att ta reda på hur du kan vinna det här episka ävnetyret! 

 

Om du inte får upp pop-upen sök via länken här

 

Hur du ansöker

 

 

Hur du deltar i tävlingen

Fyll bara i tävlingspop-upen på den här sidan (om den inte visas, kontrollera dina webbläsarinställningar!) och kryssa i rutan för att signa upp dig till vårt nyhetsbrev - det är så enkelt. Du kommer att få inspirerande reseinnehåll två gånger i månaden - men du kan självklart avsluta prenumerationen när som helst när tävlingen har avslutats.

Får du inte upp pop-upen? Sök via länken här. 

 

När får jag reda på om jag har vunnit?

Vi kommer att kontakta dig under juni 2024. Om du inte har hört från oss den 1 juli har du tyvärr inte blivit vald som vår vinnare.

 

Om du är vår vinnare, svara oss så fort som möjligt - iallafall inom 7 dagar. Annars kommer vi välja ut en ny vinnare och du har förlorat din chans att vinna och åka till North Queensland med KILROY.

 

När du vinner får du...

En episk resa till North Queensland, Australien inklusive:

 

   • 10-dagars bedhopper-pass från Nomads
   • Greyhound busskort från Brisbane till Cairns (eller vice versa)
   • Fallskärmshoppning från ExperienceCo
   • Reefsleep från ExperienceCo
   • Flygbiljetter tur/retur till Australien (flygdatumen är flexibla, så om du vill stanna längre än 10 dagar är det inga problem - på din egen bekostnad naturligtvis)

 

 

 

Priset måste bokas före den 30 november 2024. Och själva resan måste vara avslutad före den 31 december 2025.

 

 

Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor

Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och är bosatta i Belgien, Nederländerna, Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige och Storbritannien, med undantag för anställda på Kilroy, deras familjer och alla andra som är associerade med antingen företaget eller tävlingen.

Kilroy förbehåller sig rätten att verifiera vinnarens ålder och diskvalificera eventuella vinnare under 18 år eller vars beteende strider mot tävlingens anda eller intention. Personer som skickar in en ansökan godkänner dessa villkor och bestämmelser.

 

Hur man deltar

Ansökan öppnar: 1 maj 2024 och sista ansökningsdatumet är: 31 maj 2024. Genom att delta i tävlingen samtycker du till att anmäla dig till KILROYs nyhetsbrev och att ta emot kommunikation från KILROY.

För att vara berättigad att vinna tävlingen måste du fylla i anmälningspop-upen på den här sidan (aktivera pop-ups i din webbläsare om den inte visas!) och kryssa i rutan för att signa upp dig till vårt nyhetsbrev. Genom att anmäla dig till KILROYs -nyhetsbrev ger du oss samtycke att skicka kommunikation via e-post, samt att kontakta dig om du har vunnit tävlingen.

 

Priserna

 1. Deltagare i tävlingen har chansen att vinna en resa för en person till North Queensland i Australien. Inkluderat i priset är:
 • Flyg fram och tillbaka till Australien
 • 10-dagars bedhopper pass från Nomads
 • Greyhound busskort från Brisbane till Cairns (eller vice versa)
 • Fallskärmshoppning med ExperienceCo
 • Reefsleep med ExperienceCo

 

Det är möjligt att förlänga din resa utöver de 10 dagarna, på egen kostnad. Vi kan hjälpa dig med att boka ytterligare aktiviteter, boende och liknande. Om du bestämmer dig för att förlänga din vistelse i Australien betalas fortfarande flygen av KILROY så länge din resa inte sträcker sig längre än den 31 december 2025.

 

 1. Alla priser tillhandahålls av Kilroy International, Greyhound, Nomads, ExperienceCo och Tourism North Queensland. Deltagare är ansvariga för att ha med giltigt ID-kort, pass och eventuella andra nödvändiga dokument som visum, reseförsäkring och/eller vaccinationsbevis, före avresan, och är ansvariga för alla tillhörande kostnader.

 2. Priser och och själva resan måste bokas före den 30/11/2024 och själva resan måste äga rum innan 31/12/2025.

 3. Priset inkluderar inte måltider, flygplatstransfer eller några andra valfria aktiviteter utöver de inkluderade ovanstående. Kostnaden för dessa är vinnarens ansvar.

 4. Priser som nämns ovan omfattas av Kilroys standardbokningsvillkor, som kan hittas här.

 5. Priser är föremål för tillgänglighet. Kilroy förbehåller sig rätten att ersätta priset eller delar av priset med ett pris av lika eller större värde.

 6. Utbyte eller återlämning av priser är inte möjligt. Priset är personligt och inte överförbart eller utbytbart mot pengar.

 

Vinnaren

För denna tävling kommer det att väljas en vinnare slumpmässigt från alla KILROY-länder. Vinnaren kommer att meddelas innan den 30 juni 2024 och kommer att ha till den 07/07/2024 att acceptera sitt pris. Att inte göra det kan leda till att en annan deltagare tilldelas priset istället.

 

 1. Kilroys beslut är slutgiltigt, och ingen korrespondens eller diskussion kommer att ingås.

 2. Om vinnarna inte kan boka sitt pris före 30/11/2024 kommer priset att förloras, och en ersättningsvinnare väljs.

 

Ansvar

10. Vinnaren erkänner och godkänner att de ensamt är ansvariga för eventuella skattekonsekvenser, inklusive men inte begränsat till inkomstskatter, som är förknippade med att ta emot priset.

 

11. Deltagarnas data kommer att behandlas av Kilroy och omfattas av Kilroys integritetspolicy, som kan hittas här.

 

Allmänt

12. Kilroy förbehåller sig rätten att, efter eget tycke, utesluta deltagare från kampanjen om Kilroy har någon anledning att tro att deltagaren har brutit mot dessa villkor och bestämmelser.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...