{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Hyr Double Down campervan i Australien
Cirkapris per dag under högsäsong
Vad ingår?
Få mer information & boka här
Hyr Double Down campervan i Australien

Njut av Australiens häftiga natur med denna roadtripkompanjon vid namn Mighty Double Down. Den här kompakta campervanen rymmer fyra resenärer.

Den här modellen är perfekt för upp till fyra backpackers tack vare sängarna som både finns vid taket och på markplan. Rulla in på campingplatsen, tänd grillen, dra upp göttiga snacks och ta på dig din mysigaste outfit, BOOM - drömmigare camping kan det inte bli.

Observera: Mellan oktober och mars är det högsäsong för att hyra campervans och husbilar i Australien. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir det. När tillgängligheten minskar, ökar priserna. Så se till att boka upp en i god tid innan avfärd.

Frågor? Snacka med oss!

Mer information

Stationer där du kan hyra Double Down Campervan i Australien

Stationer där du kan hyra Double Down Campervan i Australien

Vad ingår?

 • Obegränsat antal kilometer
 • Täcken, kuddar och lakan
 • Köksutrutsning
 • Kökshanddukar
 • Städutrustning

Specifikationer:

 • Bäddar för 4 personer
 • Minimumålder: 18 år
 • Två dubbelsängar
 • Kylskåp
 • Mikrovågsugn
 • Gasspis
 • Gastub
 • Diskho
 • Endast kallvatten
 • Färskvattentank
 • ​12V-batteri/240V huvudström

Köra & sova i en Double Down Campervan

I förarhytten finns två säten och ytterligare två säten återfinns i den bakre delen av fordonet. Det här campervanen är kompakt och kör med manuell växelåda. Om du aldrig kört i vänstertrafik tidigare, oroa dig inte, du lär dig på nolltid. I förarhytten finns säten för tre personer och i den bakre kabinen finns säten för två personer.

Inne i husbilen finns två dubbelsängar vilka båda finns i den bakre delen av fordonet. Den lägre sängen kan stuvas undan under dagen och ett bord kan då dukas upp med plats för 4 personer. Den övre sängen kan stuvas undan för att få högre takhöjd. Under sängarna finns tillräckligt med utrymme för att packa undan bagage etc.

Utrustning ombord

Den här modellen är utrustad med lakan, täcken, kuddar, köksutrustning (inkl. köksredskap, grytor, stekpannor mm.), samt ytterligare nödvändig utrustning som krävs ute på vägarna.

Kom ihåg att packa ditt bagage i mjuka väskor – dessa är mycket lättare att stuva undan inne i fordonet.

Kokvrå

I mitten av campervanen precis bakom förarhytten finns kokvrån. Här är takhöjden så pass hög så att du kan stå upp och laga mat. Kokvrån är utrustad med två gasspisplattor, diskho, mikrovågsugn, bestick, tallrikar, köksredskap och ett kylskåp som rymmer matvaror för fyra personer.

Hyrstationer & envägshyra

Det finns åtta Mighty-hyrstationer i Australien: Alice Springs, Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns, Darwin och Perth.

Envägshyra är möjligt mellan alla hyrstationer. En tilläggskostnad för detta tillkommer om du kör mellan Perth och Darwin (AUD 165-300).

Åldersgräns för att hyra

Förare måste vara minst 18 år gamla för att hyra och köra detta fordon.

Vad kostar det att hyra Double Down Campervan?

Priset för att hyra en campervan i Australien varierar beroende på efterfrågan och säsong. För att få bästa möjliga pris för din campervan bör du se till att boka den långt i förväg. Att resa under lågsäsong är alltid billigare. Om du bokar kort inpå avresedatum eller under högsäsong kommer priserna vara högre. Precis som flygbiljetter! För att få exakt pris för dina resdatum kontakta oss.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...