{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hyra campervan och husbil

KILROY hjälper dig att hyra en campervan eller husbil för din roadtrip i USA
KILROY hjälper dig att hyra en campervan eller husbil för din roadtrip i USA

Hyra campervan och husbil hos KILROY

Taggad på på en maxad roadtrip i USA eller kanske Australien? Då är en komplett campervan eller husbil precis vad du behöver. Det fina med att åka på roadtrip är den ultimata friheten och kunna ta saker och ting in din egen takt. Det bästa med att hyra en campervan, är att alla nödvändigheter finns nära till hands och du slipper fundera på hur du ska ta dig från ett ställe till ett annat och var du ska bo för natten.

Oavsett om du är på jakt efter att hyra enklare campervan eller en lyxig husbil i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Balkan eller Afrika finns garanterat en modell som passar dig och din budget. 

Få ett prisförslag

Tips för en lyckad roadtrip på vägarna

Om du planerar en hyra en campervan eller husbil finns det en hel att tänka på för att undvika att din roadtrip blir till en komplicerad (och dyr) historia. Vi har såklart massor av tips och tricks att dela med oss av om du väljer att hyra din campervan via oss. Vi har själva varit på en hel del roadtrips och har koll på all do's and don'ts.

Här är några saker som är extra viktiga att tänka på när du ska hyra en campervan: 

  • Se till att skaffa en bra, heltäckande försäkring (din hemförsäkring kanske inte räcker!)
  • Läs noga igenom hyresavtalet, trist vi vet, men det är viktigt att du har koll 
  • Frihet är lite hela grejen med roadtrips, men grovplanera ändå körsträckan med 180 km/dag som huvudregel. 
  • Tanka upp utanför storstäderna, det kan ibland vara MYCKET billigare!
  • Tänk var du parkerar, både för att hålla dig till reglerna och komma ner i pris.
  • Vissa uthyrningsställen accepterar inte betalkort eller kombinerade betal- och kreditkort. Ta därför med dig ett internationellt kreditkort
  • Köp en kylväska som du kan ladda i bilen. De flesta campervans och husbilar har kylfack, men detta är så nice att ha på golvet i baksätet under färden varma dagar. 
  • Läs på vilka trafikregler som gäller där du ska hyra en campervan, superviktig punkt! 

Kolla in fler tips för roadtrips i USA & Kanada


Var kan du hyra en campervan via KILROY?

Vi erbjuder riktigt schyssta erbjudanden när du vill hyra en campervan eller husbil, även dig som är under 25 år. Vanligtvis kan det vara rätt så komplicerat (och dyrt) men vi ser till att du kommer iväg på dina drömmars roadtrip. Vi kan för närvarande hjälpa dig att hyra campervan eller husbil i: 


Skicka iväg ett mejl till oss, gärna med lite info om datum, önskad upphämtningsplats och annat som kan vara bra för oss att veta för att få ett prisförslag och hjälp att planera din rutt!

Vad skiljer en campervan från en husbil?

En campervan är precis lika lätt att köra som en helt vanlig personbil. Den är kompakt och därför väldigt enkel att navigera, även om du inte är den mest erfarne föraren. I de allra flesta campervans finns det sovplatser för två personer, men vissa modeller kan även byggas ut med ett tält på taket. Det finns möjlighet att laga mat, men de är något begränsade till en mindre kokvrå på baksidan av fordonet och i alla campervans finns dessutom ett kylskåp. 

En husbil är precis som det låter ett hem på hjul, mer likt en minibuss. För att köra ett husbil kräv endast ett vanligt körkort för de modeller vi erbjuder i USA. Trots att dessa husbilar är stora är de relativt lättkörda. Husbilarna har bland annat en förarhytt, sällskapsyta, bäddar, fullt utrustat kök, badrum och förvaringsutrymme. I USA kallas husbilar ofta ”RVs och är i jämfört med campervan mer som ett komplett hem. 

Har ni några tips på rutter?

Om vi har! Hör av dig så kan vi tillsammans sätta ihop den resan för just dig, men här är några favoriter i USA och Australien: 

 

Fler tips på rutter


Mer inne på att hyra bil?

Tror du att hyrbil är mer din grej? Inga problem, vi löser det också! En hyrbil behöver inte vara jättedyr, men det beror på många olika faktorer och vi är stolta över att ha några av de bästa priserna på marknaden, särskilt för unga förare under 25 år. Mejla oss och berätta lite om dina planer så ger vi dig ditt vårt bästa erbjudande!

Läs mer om hyrbil via KILROY


Taggad på att leva vanlife?

Mejla oss på KILROY och berätta lite om dina resplaner så gör vi grovjobbet åt dig och ser till att du får svar på alla dina frågor och ett prisförslag. Det kostar ingenting att snacka med oss och få ett skräddarsytt förslag utifrån din budget. Men vi hoppas såklart att du ska gilla det och komma iväg på din drömresa med din campervan! 

Mejla oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...