{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hyra campervan och husbil

KILROY hjälper dig att hyra en campervan för din roadtrip i USA
vi hjälper dig att hyra en campervan utomlands

Hyra campervan och husbil för din roadtrip

Taggad på att hyra en campervan eller husbil och ge dig ut på en maxad roadtrip? Känn den ultimata friheten och njut av att kunna ta saker och ting in din egen takt. Det bästa med att hyra en campervan, är att alla nödvändigheter finns nära till hands och du slipper fundera på hur du ska ta dig från ett ställe till ett annat och var du ska bo för natten. Oavsett om du är på jakt efter att hyra enklare campervan eller en lyxig husbil i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Balkan eller Afrika finns garanterat en modell som passar dig och din budget. 

Tips för en lyckas roadtrip vägarna

Om du planerar en hyra en campervan eller husbil finns också mycket att tänka på för att undvika att din roadtrip blir till en komplicerad (och dyr) historia. Vi har såklart massor av tips och tricks att dela med oss av. Här nedanför går vi igenom några saker som är extra viktiga att tänka på när du ska hyra en campervan!

 • Se till att skaffa en bra, heltäckande försäkring (din hemförsäkring kanske inte räcker!)
 • Läs noga igenom hyresavtalet, trist vi vet, men det är viktigt att du har koll!
 • Frihet är lite hela grejen med roadtrips, men grovplanera ändå körsträckan med 180 km/dag som huvudregel! 
 • Det kan vara en bra idé att tanka upp utanför storstäderna, det kan ibland vara MYCKET billigare!
 • Tänk var du parkerar, både för att hålla dig till reglerna och komma ner i pris.
 • Vissa uthyrningsställen accepterar inte betalkort eller kombinerade betal- och kreditkort. Ta därför med dig ett internationellt kreditkort!
 • Införskaffa en kylväska till bilen och packa den med torris. De flesta campervans och husbilar har kylfack, men detta är så nice att ha på golvet i baksätet under färden under varma dagar. 
 • Läs på vilka trafikregler som gäller där du ska hyra en campervan, superviktig punkt! 

Läs fler tips för roadtrips i USA & Kanada


Var kan du hyra en campervan via KILROY?

Vi erbjuder riktigt schyssta erbjudanden när du vill hyra en campervan eller husbil, även dig som är under 25 år. Vanligtvis kan det vara rätt så komplicerat (och dyrt) men vi ser till att du kommer iväg på dina drömmars roadtrip. Vi kan för närvarande hjälpa dig att hyra campervan eller husbil i: 

 • USA
 • Kanada
 • Australien
 • Nya Zeeland
 • Balkan
 • Afrika

Mejla oss för att få ett prisförslag och hjälp att planera din rutt!

Vad skiljer en campervan från en husbil?

En campervan är precis lika lätt att köra som en helt vanlig personbil. Den är kompakt och därför väldigt enkel att navigera. I de allra flesta campervans finns det sovplatser för två personer, men vissa modeller kan även byggas ut med ett tält på taket. Möjligheten att laga mat är begränsade till en mindre kokvrå på baksidan av fordonet och i alla campervans finns ett elektriskt kylskåp. 

En husbil är precis som det låter ett hem på hjul, mer likt en minibuss. För att köra ett husbil kräv endast ett vanligt körkort för de modeller vi erbjuder i USA. Trots att dessa husbilar är stora är de relativt lättkörda. Husbilarna har bland annat en förarhytt, sällskapsyta, bäddar, fullt utrustat kök, badrum och förvaringsutrymme. I USA benämns dessa husbilar som ”RV” och är i jämfört med campervan mer som ett komplett hem. 

Frågor om att hyra husbil eller campervan?

Mejla oss på KILROY och berätta lite om dina resplaner så gör vi grovjobbet åt dig och ser till att du får svar på alla dina frågor och ett prisförslag. Reserådgivning hos oss är alltid helt gratis - no strings attached. Men vi hoppas såklart att du ska gilla vårt förslag och komma iväg på din drömresa med din campervan! 

Mejla oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...