{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kuga Campervan | Travellers Autobarn

Hyr en Kuga campervan från Travellers Autobarn i Japan
Per dag under högsäsong
Vad ingår?
Boka här
Hyr en Kuga campervan från Travellers Autobarn i Japan

Kuga Campervanen är idealisk för 2-3 resenärer med en begränsad budget som fortfarande vill resa med "stil".

Kuga Campervanen är fullt utrustad för ditt nästa äventyr. Oavsett om du planerar en resa till bergen, staden eller stranden (vi föreslår alla ovanstående!), är Kuga fullt utrustad för att göra din resa genom Japan både bekväm och trevlig. Med gott om verktyg, förvaringsutrymme och en praktisk interiör behöver du bara ta med dig din äventyrsanda.

Kuga Campervanen kommer med en inbyggd kyl, gaspis och mikrovågsugn - den perfekta kompakta campervanen att hyra för dina resor genom Japan.

Viktigt! Högsäsongen för husbilsuthyrning i Japan pågår från mars till oktober. Ju tidigare du bokar, desto bättre blir priset. När tillgängligheten minskar ökar priserna för husbilarna, så tveka inte med att göra din bokning!

Mer information

Kugas hyrstationer i Japan

Kugas hyrstationer i Japan

Inkluderar

 • Obegränsad körsträcka
 • Diskbänk med rinnande vatten (2x 43 liters tankar)
 • Gasspis
 • Kylskåp
 • Mikrovågsugn
 • Brandsläckare
 • Boendeutrustning (tillkommer avgift på 4000 Yen): Sovsäckar, Kuddar, Lakan, Köksbestick, Köksgrytor och kastruller, Tekläder, Badhanddukar, Städutrustning, Vattenkokare

Funktioner

 • Säten för 3 personer och sovplats för 3 personer
 • Mycket rymlig
 • Dubbelsäng: 1,85 m x 1,55 m
 • Enkelsäng: 1,6 m x 1,38 m
 • Automatisk växellåda
 • 2 eller 2,7 liters, 4-cylindrig motor
 • Bensin
 • Servostyrning
 • Dubbla batterier
 • USB- och 12 V-uttag
 • Strömförsörjning: 2 x 110V för att ladda elektriska apparater
 • Solpaneler för att driva dina lampor och kylskåp

Att köra och sova i en Kuga campervan

Kuga är en kompakt och lättkörd husbil. Den har servostyrning, kraftbromsar och automatisk växellåda. Om du inte är van vid att styra på höger sida och köra på vänster sida av vägen, oroa dig inte, det tar bara en kort stund att känna sig bekväm. Förare i Japan är vanligtvis mycket artiga och följer noggrant regler och skyltar.

Framkabinen har plats för 3 personer (två vuxna och ett barn) under körning, men endast 2 personer kan sova i dubbelsängen längst bak i denna husbil. Om du har med dig ett barn finns det en kort enkel säng överst (längd: 160 cm). Under dagen kan dubbelsängen förvaras och ett bord fälls upp. Upp till 4 personer kan sitta bekvämt och njuta av en trevlig husbilsmiddag. Under sittområdet finns utrymme för bagage.

Köksfaciliteter

Kuga inkluderar ett vardagsrum med inbyggt pentry. Här hittar du en diskbänk med elektrisk pump (vattentanken rymmer 35 liter), mikrovågsugn, 2-brännare gasspis och en kyl med en kapacitet på 57 liter. Ett praktiskt sidobord fälls ut när sidodörren är öppen. Köksredskap som bestick och porslin förvaras praktiskt i lådor och skåp.

Fördelar

Travellers Autobarn Japan erbjuder följande förmåner med varje husbilsuthyrning:

- Uthyrning från 18 års ålder
- Ingen avgift för unga förare
- Fri obegränsad körsträcka
- 24/7 vägassistans
- Många tillgängliga alternativ, från WiFi-routrar till portabla värmare

Hyrstationer och envägshyra

All avhämtning och återlämning sker vid Tokyo Narita International Airport. Eftersom det för närvarande endast finns en plats i Japan finns det ingen möjlighet till en enkelriktad uthyrning

Ålder och kökort

Du måste vara 18 år gammal (vid avhämtningstillfället) med ett giltigt körkort för att hyra en Travellers Autobarn Campervan. Ingen avgift för unga förare tas ut.

VIKTIGT!
Personer med schweiziska, tyska, franska, belgiska, monegaskiska och taiwanesiska körkort måste ha med sig "japansk översättning" och originalkörkortet. Du kan ansöka om den japanska översättningen hos JAF, den japanska bilfederationen.

Personer med körkort utfärdat i länder som inte nämns ovan måste bära med sig ett internationellt körkort. Det är giltigt i ett år från utfärdandedatumet. Varje passagerare måste också ha med sitt pass.

Vad kostar det att hyra en Kuga campervan?

Priserna för uthyrning varierar beroende på efterfrågan och säsong. Du får det lägsta priset om du bokar din Kuga campervan långt i förväg när tillgängligheten är hög. Det är också billigare att resa under lågsäsong. Å andra sidan, om du bokar nära din avresedag eller under högsäsong, kommer kostnaden att vara högre. Det fungerar precis som flygbiljetter! För en mer exakt prissättning för dina önskade resedatum, kontakta oss - vi är här för att hjälpa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...