{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Compact T-17 Truck | Cruise America

Hyr en Compact T-17 Truck i USA och Kanada
Cirkapris per dag under högsäsong
Vad ingår?
Få mer information & boka här
En Compact T-17 Truck står uppställd på en parkering

Den så kallade "Trucker Campern" är påbygd på en Ford F-150 vilket gör den här campervanen enkel att köra och manövrera. Fordonet har mycket styrka och klarar därför av utmanande terräng. Oavsett vad du har planerat inför roadtrippen kan det här bilen ge dig komforten du behöver.

Det här campervanen är perfekt för ett par med barn, eller för tre vänner som reser tillsammans. Då campervanen är en utbygd Ford F-150 är designen unik för just det här fordonet. Dessutom skapar detta ett månsidigt transportmedel då manövreringen är enkel och bränsleförbrukningen låg.

T-17 är en modell som med lätthet tar sig över tuff och brant terräng, i förhållande till andra liknanade campervans och husvagnar. Då bilen dessutom är liten är den perfekt för att köra på mindre vägar och campingplatser.

Det här är det ultimata fordonet för upptäckaren som gillar det enkla och kompakta campinglivet. Less is more.

Minimumålder för att hyra den här modellen är 21 år.

Frågor? Snacka med oss!

Mer information

Här kan du hyra Compact T-17 Truck i USA och Kanada

här kan du hyra husbil i usa och kanada

Vad ingår?

 • 1500 miles
 • Trafik- och vagnskadereducering (CDW)
 • Stor sällskapsyta
 • Bäddar för tre personer
 • Badrum med toalett
 • Kylskåp
 • Gasspis
 • Gasutrustning

Funktioner:

 • 5,0 liter V8-motor men automatväxel 
 • ABS-bromsar och servostyrning
 • Luftkonditionering och automatisk farthållare
 • Backkamera
 • AM / FM / CD / USB / Bluetooth / Aux Sound System
 • Energieffektiv LED-belysning
 • Kylskåp (3 cu.ft / 84.6 L Propane/AC/DC)
 • Spishäll (Propane/12 Volt) 
 • Bränsletank (87 liter bränsletank och 19 liter propangastank)
 • Vatten och avlopp (83 liter färsk vatten / 60 liter avlopp / 56 liter överskottsvatten)
 • Längd: 6,1 m

Köra & sova i en Compact T-17 Truck

Compact T-17 Truck har servostyrning, ABS-bromsar och automatisk växellåda. Om du aldrig har kört med automatisk växellåda tidigare kan du känna dig lugn, det är lätt som en plätt, och du kommer snabbt att lära dig hur det fungerar. Allt du behöver tänka på när du kör en husbil är att göra stora svängar.

Den här modellen rymmer 3 personer och förarhytten är separerad från sällskapsytan i bakre delen av husbilen. På nattetid konverterar ni med lätthet matplatsen till en enkelbädd. Dubbelbädden finns på taket. T-17 är perfekt för ett par plus ett barn, alternativt för tre vänner som reser tillsammans.

Kök & badrum

Modellen T-17 har en kokvrå och ett badrum. Diskhon har en elektrisk pump som är ansluten till kallvattentanken. Spisen har två gasplattor - tillräckligt för delikatesskocken att laga en utmärkt campingmiddag. Det finns även en mikrovågsugn och kylskåp med frysfack. Badrummet är utrustat med en dusch och vattentoalett.

Hyrstationer & envägshyra

Det finns 133 Cruise America-hyrstationer i USA, Kanada och Alaska där du kan hämta upp din husbil. Resor till Mexiko är inte tillåtet. Det är möjligt att boka och hyra husbilen enkel väg mellan Cruise Americas hyrstationer i USA. Att hyra enkel väg kostar mellan USD 400-650. Enkelvägshyra mellan USA och Kanada är inte möjligt.

Luftkonditionering

Luftkonditioneringen kontrolleras enkelt inifrån husbilen och håller dig sval under varmare dagar. Den kopplas antingen in i ett kontaktuttag på campingplatsen alternativt direkt i husbilen (uttag finns endast i vissa modeller).

Toalett med rinnande vatten

Då badrummet har rinnande vatten känns husbilen mer som ett riktigt hem. De stora avloppstankarna gör så att ni slipper stanna till allt för många gånger för att tömma tankarna.

Kylskåp

Ta med dig köket ut på vägarna med hjälp av ett mindre kylskåp. Kylskåpen varierar något mellan husbilarnas modeller, men i de flesta T-17 återfinns det bredvid dubbelsängen.

Mikrovågsugn

Alla husbilar från Cruise America har mikrovågsugnar. De många fördelarna med att kunna laga sin egna mat under roadtrippen är en av de främsta anledningarna till att älska resor i husbil. Blir du hungrig är det bara att slänga in medköpta snacks i mikron, sen är ni good to go för att fortsätta resan.

Vad kostar det att hyra husbilen Compact T-17 Truck?

Priset för att hyra en husbil i USA eller Kanada varierar beroende på efterfrågan och säsong. För att få bästa möjliga pris för din husbil bör du se till att boka den långt i förväg. Att resa under lågsäsong är alltid billigare. Om du bokar kort inpå avresedatum eller under högsäsong kommer priserna vara högre. Precis som flygbiljetter! För att få exakt pris för dina resedatum kontakta oss.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...