{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Compact C-19 | Cruise America

compact c-19 campervan i usa och kanada
Cirkapris per dag under högsäsong.
Vad ingår?
Få mer information & boka här
compact c-19 i ett ökenlandskap i usa

Husbilen Compact C-19 från Cruise America ger dig känslar av total frihet under resan genom USA och Kanada.

Alla nödvändigheter finns ombord och du behöver inte oroa dig för att hitta lokala transporter eller boende. Du har hyrbil och hotell i ett paket!

Modellen Compact C-19 har ett fullt utrustat kök, ett badrum samt en dubbelsäng som återfinns ovanför förarhytten. Den här husbildmodellen är ideal för ett par, tre vänner eller en familj med ett barn. Husbilen har en automatisk växellåda vilket innebär att du kan fokusera full ut på att cruisa fram längs de nordamerikanska motorvägarna.

På bottenplan finns köket som är fullt utrustat med alla förnödenheter. Den här husbilen är dessutom perfekt för de längre resenärerna då takhöjden är hela två meter.

Husbilen är endast 1,3 meter i bredd vilket gör det lättkörd för de mindre rutinerade camparna och dessutom är den smidigare att parkera och säkrare att köra om ni är taggade på att rulla fram i klippigare landskap.

Precis som med alla husbilar och campervans från Cruise America har all onödig extravikt slopats, utan att för den delen försämra prestandan. Med en mindre fordonsvikt och bra däck minskas bränsleförbrukningen.

Minimumålder för att hyra den här modellen är 21 år.

Frågor? Snacka med oss!

Mer information

Här kan du hyra Compact T-19 i USA och Kanada

här kan du hyra husbil i usa och kanada

Vad ingår?

 • Trafik- och vagnskadereducering (CDW)
 • Stor sällskapsyta
 • Bäddar för tre personer
 • Badrum med toalett
 • Kylskåp
 • Gasspis
 • Gasutrustning
 • Mikrovågsugn

Funktioner:

 • Ford V8-motor men automatväxel 
 • ABS-bromsar och servostyrning
 • Luftkonditionering och automatisk farthållare
 • Surroundsystem
 • Energieffektiv LED-belysning
 • Kylskåp (Propane/AC/DC)
 • Spishäll
 • Bränsletank (151 liter bränsletank och 45 liter propangastank)
 • Vatten och avlopp (76 liter färsk vatten / 64 liter avlopp / 62 liter överskottsvatten)
 • Längd: 6,1 m

Köra & sova i en Compact C-19

Husbilen Comfort C-19 har servostyrning, ABS-bromsar och automatisk växellåda. Om du aldrig har kört med automatisk växellåda tidigare behöver du oroa dig inte, det är lätt som en plätt, och du kommer snabbt att lära dig hur det fungerar.

I framsätet på C-19-modellen ryms tre personer samtidigt. Under natten är det lätt att göra om bordet till en enkelsäng. Dubbelsängen är ovanför förarsektionen. Denna modell är idealisk för ett par (+1 barn) eller tre vänner som reser tillsammans.

Kök & badrum

Compact C-19 har ett fullt utrustat kök och badrum med bekvämligheter som ett centralt värmesystem för kyliga nätter i bergen. Diskhon har en elektrisk pump som är ansluten till det kallvattentanken. Spisen har två gassplattor - tillräckligt för delikatesskocken att laga en utmärkt camping-middag. Det finns också en mikrovågsugn och kylskåp med frysfack. Badrummet är utrustat med en dusch och vattentoalett.

Hyrstationer & envägshyra

Det finns totalt 44 Cruise America-uthyrningsställen i USA (varav 5 i Kanada) där du kan hämta upp din husbil. Resor till Mexiko är inte tillåtet. Det är möjligt att boka och hyra husbilen enkel väg mellan Cruise Americas hyrstationer i USA. Att hyra enkel väg kostar mellan USD 250-700. Priset för One-way fee beror på vart du hämtar och lämnar husbilen

Enkelvägshyra mellan USA och Kanada är inte möjligt. Observera att denna kategori kanske inte finns tillgänglig på alla platser.

Luftkonditionering & värmesystem

Luftkonditioneringen kontrolleras enkelt inifrån husbilen och håller dig sval under varmare dagar. Den kopplas antingen in i ett externt kontaktuttag på campingplatsen alternativt direkt i husbilen (uttag finns endast i vissa modeller). Under kallare dagar kan luftkonditioneringen användas som luftvärmare.

Toalett med rinnande vatten

Då badrummet har rinnande vatten känns husbilen mer som ett riktigt hem. De stora avloppstankarna gör så att ni slipper stanna till allt för många gånger för att tömma tankarna.

Kylskåp

Ta med dig köket ut på vägarna med hjälp av ett mindre kylskåp. Kylen är av det större slaget och en större mängd mat och dycket få plats. Det finns dessutom ett mindre frysfack.

Mikrovågsugn

Alla husbilar från Cruise America har mikrovågsugnar. De många fördelarna med att kunna laga sin egna mat under roadtrippen är en av de främsta anledningarna till att älska resor i husbil. Blir du hungrig är det bara att slänga in medköpta snacks i mikron, sen är ni good to go för att fortsätta resan.

Elgenerator (endast i USA)

I husbilen finns en inbyggd generator som genererar ström till luftkonditioneringen, alla 130-volts uttag, mikrovågsugnen och kylskåpet. Det här är en fantastiskt bra funktion om du planerar att campa på en plats som inte erbjuder externa eluttag.

Vad kostar det att hyra husbilen Compact T-19?

Priset för att hyra en husbil i USA eller Kanada varierar beroende på efterfrågan och säsong. För att få bästa möjliga pris för din husbil bör du se till att boka den långt i förväg. Att resa under lågsäsong är alltid billigare. Om du bokar kort inpå avresedatum eller under högsäsong kommer priserna vara högre. Precis som flygbiljetter! För att få exakt pris för dina resedatum kontakta oss.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...