{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Magnus | Reseexpert & studierådgivare i Stockholm

Reseexpert i Stockholm

Jag har många gånger fått frågan från vänner och familj vad resa är för mig. Att resa för mig är självklart att uppleva och upptäcka nya platser och länder. Men framförallt är det mötet med nya härliga människor längs vägen. Allt från härliga locals till sköna backpackers. Även om man väljer att resa själv så är det väldigt sällan man blir ensam om man inte själv väljer att vara ensam så klart. Jag har rest med vänner, familj, kollegor och helt ensam. Istället för att vänta på att någon ska nappa på att hänga med så bokar jag. Är det någon som vill hänga på är dem så klart välkomna, men det är inget hinder.

Konsten att våga resa själv...

Första gången jag reste själv var egentligen halvvägs in på en resa. Det var min första resa utan föräldrar och jag var i Australien med min bästa polare. Hans pengar tog slut och han bestämde sig för att åka hem. Jag stod i valet och kvalet om jag skulle hänga på eller stanna kvar. Som tur är valde jag att stanna vilket är något av de bästa valen jag gjort. Jag var väldigt tveksam till det för tänk om jag skulle bli helt ensam? Men under de efterföljande fyra månaderna träffade jag några av de mest underbara människor jag vet idag och som jag fortfarande, 13 år senare, har kontakt med. Om inte dagligen så i alla fall månadsvis.

Beslutet att resa själv har fått mig att få resa på bröllop i Grekland och Indien, att hamna på dejter i Kina och det har fått mig att vara totalt vilsen i Quito mitt i natten utan att kunna ett endaste ord spanska. Det har fått mig att känna mig vilsen på gränsen mellan Ecuador och Peru när bussen körde iväg med våra väskor, fått mig att dansa längs gatorna i Rio med främlingar, ökat min förståelse för andra kulturer och också ökat uppskattningen för vad vi har hemma i Sverige!

... och att ta första steget mot drömresan!

Jorden är en underbar plats som är så värd att uppleva och upptäcka. Ju mer vi reser desto mer ökar vår förståelse och medvetenhet om vad vi har. Så därför fortsätter jag att resa och möta människor. Det är också därför jag vill fortsätta inspirera andra att våga ta steget. Även om man reser med en vän eller ensam så lyssnar jag och utgår från era önskemål. Vill ni dra till Australien på Working Holiday, dyka i Asien, vandra i Sydamerika eller dra på roadtrip i USA? Eller varför inte kombinera att plugga spanska i Peru samtidigt som man ger sig ut på Äventyr? Eller dra iväg och plugga en utbildning i Australien? Eller varför inte göra allt?

Oavsett vad dina drömmar är så går de att uppfylla. Det handlar bara om att ta första steget. Första steget är att kontakta mig eller någon av mina underbara kollegor och därefter tar vi det därifrån. Så maila, chatta eller ring oss, så ser vi till att det blir av!

Vi hörs!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...