{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Planera din resa till johannesburg med KILROY
Planera din resa till johannesburg med KILROY

Börja din resa i Johannesburg

Välkommen till Johannesburg - Sydafrikas största stad pulserande och landets hjärta. Här möts modernitet och tradition i en spännande mix. Johannesburg är Sydafrikas startpunkt för många resenärer som bara gör ett kortare stopp här innan resan fortsätter från centrum ut till naturreservaten för att få vara med om otroliga kultur- och djurupplevelser. Men innan du åker vidare tycker vi att du ska ta chansen att utforska allt som Johannesburg har att erbjuda. Från det livliga centrumet till kulturella upplevelser. Johannesburg är en viktig del av Sydafrikas historia och värd att utforska!

Börja planera din resa till Sydafrika

SEVÄRDHETER I JOHANNESBURG

Johannesburg med sina miljoner invånare kan verka överväldigande och även om du inte behöver lägga flera dagar här, finns en del guldkorn som ger dig en spännande start på din resa i Sydafrika. Ett tips är att åka på en dagstur från centrala Johannesburg till Soweto township vilket är en möjlighet att få en inblick i Sydafrikas stora kontraster. Även Museumet som är byggt i Nelson Mandelas forna hem är värt ett besök, detta gäller även Apartheidmuseumet och Museum Africa i Johannesburg. Även om Johannesburg inte är en stad du kanske stannar i en vecka, är en dag eller två definitivt värt!

The Cradle of Humankind, vilket är ett av UNESCOs världsarv och därmed en stor sevärdhet i Johannesburg. Den arkeologiska platsen är beläget cirka 25 kilometer från stadens centrum och här kan får du lära dig mer om landets historia och utveckling.

ÅK PÅ SAFARI FRÅN JOHANNESBURG

Johannesburg som stad bjuder inte på något särskilt vacker natur. Det är hit du flyger för att åka vidare på safari som vi har massor av tips på turer som vi kan hjälpa dig att boka. Den kanske mest kända och största nationalparken är Kruger National Park. Färden dit är ganska lång men definitivt värd resan. För att få ut så mycket som möjligt av din resa, undvik de regnigare perioderna när du planerar att åka på safari. Allt det där har vi koll på, så hör av dig till oss så pratar vi om hur vi gör just din resa till den bästa!

NATIONALPARKER I SYDAFRIKA

Upptäck den vilda sidan av Sydafrika med en oförglömlig safariupplevelse med utgångspunkt från antingen Johannesburg eller Kapstaden! Utforska ikoniska nationalparker som Krugerparken, Addo Elephant National Park och Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve, där du kan komma riktigt nära afrikanska djurlivet utan att störa. Har du på din bucketlist att se "The Big Five" vilket inkluderar lejon, elefanter, bufflar, leoparder och noshörningar vet vi vart du ska åka!

Att boka en tur med oss ger dig en rad fördelar som lokala erfarna guider som verkligen kan området du besöker, men också bekvämligheten med att ha all logistik och boende arrangerat på förhand. Under en organiserad tur kan du verkligen njuta av safariupplevelsen till fullo, utan att behöva tänka på allt praktiskt. Har du ett ungefärligt resdatum och en budget? Skriv till oss så tar vi fram några olika alternativ på Sydafrikas bästa safariupplevelser som skulle passa dig och ditt resesällskap!

Kolla in våra safariturer i Sydafrika

BOENDE I JOHANNESBURG

Det finns även bra boenden för budgetresenärer i Johannesburg som ligger inom promenadvänliga avstånd till mycket av det du förmodligen vill uppleva. Vi rekommenderar starkt att ha de första nätterna i Johannesburg bokat innan du åker, vilket vi såklart hjälper dig med så att du kan landa mjukt de första dagarna i Johannesburg innan du fortsätter äventyret till en annan del av Afrika!

FLYG TILL JOHANNESBURG

Planera din resa till Johannesburg och Sydafrika med hjälp av våra reseexperter så slipper du själv göra all research för att hitta de bästa biljetterna. Johannesburgs huvudflygplats är O.R. Tambo International Airport (JNB), som ligger cirka 22 kilometer nordost om stadens centrum. Med ett brett utbud av internationella flygningar kan vi hitta bekväma och prisvärda flygbiljetter till Johannesburg. På flygplatsen finns faciliteter som inkluderar restauranger, butiker, bankomater och biluthyrning för att göra din ankomst smidig och bekväm. Boka ditt flyg till Johannesburg idag med KILROY och upplev allt som Johannesburg ar att erbjuda!

Få ett prisförslag

TA DIG RUNT I AFRIKA


Utforska Afrikas storslagna natur genom att haka på en gruppresa som börjar i antingen Johannesburg eller Kapstaden! Att resa i grupp är det ultimata sättet att uppleva det bästa av Afrika medan du samtidigt njuter av en säker och bekymmersfri resa. Under en gruppresa behöver du inte oroa dig för logistik och säkerhetsfrågor, då allt tas om hand av erfarna lokala guider och arrangörer. Du kan luta dig tillbaka, koppla av och fokusera på att besöka Sydafrikas fantastiska sevärdheter och uppleva det vilda djurlivet och kulturella höjdpunkter!

Dessutom öppnar gruppresor dörrarna till en mängd unika och autentiska upplevelser som kan vara svåra att planera på egen hand. Från spännande safariäventyr till kulturella utflykter och möten med lokalbefolkningen, gruppresor ger dig möjlighet att fördjupa dig i Afrikas rika mångfald på ett sätt som är svårt att uppnå ensam. Prata med oss om vilka gruppturer vi erbjuder för olika typer av resenärer!

Läs mer om gruppresor i Afrika

LÅTER EN RESA TILL JOHANNESBURG SOM NÅGOT FÖR DIG?

Våra reseexperter är proffs på att skräddarsy äventyr till Johannesburg och resten av Sydafrika. Drömmer du om att åka på safari? Hör av dig till oss så reder vi ut vad som passar både dig och din budget, antingen över telefon eller i Stockholm. Du får därefter ett personligt reseförslag som du kan finjustera precis som du vill. Börja med att höra av dig till oss så tar vi det därifrån! 

Börja planera din resa

alt

Designa din drömresa i Sydafrika

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...