{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Florida med KILROY
Res till Florida med KILROY

Resor till Florida - Solstaten!

Den södra staten Florida, är en av de bästa backpacker-destinationerna i USA. I decennier har resenärer dragits till denna, året om destination med sol, vita stränder, vilda fester och populära attraktioner. Florida är en bra destination för budget backpackers såväl som för vänner på roadtrip och familjer med barn.

Vill du resa till Florida? Snacka med oss!

Palm Beach, Everglades och mycket mer

Det som kännetecknar Florida är solen och dess jämna temperatur. Det är även anledningen till varför ett flertal resenärer kommer om och om igen till denna stat, under alla tider på året. 

De vita stränderna är magnifika, speciellt South Beach nära Miami och Palm Beach som ligger en kort biltur längre norrut. Everglades Nationalpark är även ett måste att besöka i Florida. Everglades är ett stort subtropiskt träsk sydväst om Miami och här finns massvis att se.

Vandra eller cykla nära Shark Valley eller åk på en av de spännande airboat turerna genom träsket. Chanserna är stora att du åtminstone kommer att se några riktigt farliga alligatorer i sin naturliga miljö. Sträck dig inte ut för att försöka mata krokodilerna - den kanske tar din arm till efterrätt! Flamingos är även vanliga och även fast du inte ser de giftiga ormarna, så kan du vara säker på att de finns överallt!

Space Shuttles

Orlando är den amerikanska huvudstaden för temaparker. Miljontals besökare flockas till området för att se Musse på Disney World eller Universal Studios. Du behöver en heldag för varje temapark och du kan få rabatt om du har planer på att besöka flera av dem. Andra intressanta parker är Island of Adventure, Busch Gardens och Silver Springs.

Om du tar med dig dina golfklubbor (förmodligen inte om du ska backpacka runt jorden) till Florida så kommer du att hitta ett flertal banor runt om Orlando och i staten. Ungefär en timmes resväg från Orlando kommer du att hitta NASA och Kennedy Space Center. Där berättar de fascinerande historierna om en av människans mest fantastiska prestationer, Rymdresor. Dessa historier passar både barn och vuxna och kan höras i deras besökscenter.

Kubansk atmosfär

När du reser till Florida kommer de flesta besökare känna av den vänliga befolkningen och den avslappnade atmosfären vilket bäst karaktäriserar Latinamerika mer än USA med tanke på dess närhet till Kuba, bara några timmar bort från Florida Keys. En stor del av Floridas befolkning kommer ifrån Kuba vilket ger regionen en stor blandning av religioner, åldrar och traditioner.

Miami och Orlando är inkörsporten in och ut ur Florida och om detta är din enda destinationen i USA så kan du överväga att åka in till Orlando och hem från Miami eller tvärtom. Du kan även göra en rundtur som inkluderar städerna Tampa, Jacksonville och Tallahassee och Pensacola i nordväst. Om du har ont om tid i Florida så ska du koncentrera dina resplaner på mitten- och de södra delarna av staten.

Florida Keys

Om du kör söderut från Miami så kommer du att hamna i Florida Keys. Det är den södraste spetsen i USA och är i stort sett små öar som sitter ihop via broar. Atmosfären är avslappnad och platsen är jättevacker med massvis av vattenaktiviteter och fester. Boende (hostels) och stränder finns det fullt av.  

En perfekt rundtur

Att ta sig runt i Florida med bil är det bästa alternativet - då kan du bestämma vägen och destinationerna själv och du behöver endast tänka på boendet. Det finns flera olika boendealternativ -välj tex mellan hotel, motel eller campingplats om du hellre föredrar att sova utomhus. Generellt är det mycket billigare att sova i ett tält och de finns ett flertal kvalitativa backpacker hostels längs med den atlantiska kuststräckan mellan Miami och Jacksonville.

En liten grupp vänner eller en familj föredrar kanske en husbil, vilket självklart är mycket dyrare än en bil, men du har både transport och boende vilket är ett flexibelt alternativ.

Hör av dig till våra reseexperter för att boka flyg, boende, hyrbiloch upplevelser för att själv slippa lägga timmar på att hitta de bästa priserna och alternativen!    

Klimat

Florida är en året om destination med mycket sol och jämna temperaturer. Men staten är även känt för sina fasansfulla orkaner (orkansäsongen är från juni-oktober), vilket kan vara bra att tänka på när du ska boka din resa!

Studera i USA?

Är du kanske intresserad av att studera i Florida? Då kan KILROY education hjälpa dig! Boka in en kostnadsfri studierådgivning idag eller läs mer om att studera i USA!  

 Road trippin´ baby...Yeah!!!

Låter en resa till Florida som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Florida. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa
alt

Kombinera resan till Florida med studier

Vi samarbetar med flera universitet i USA och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...