{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
vacker natur i tasmanien under en resa till hobart
vy över hobart i australien

Resa till Hobart - vacker natur och spännande historia

När du planerar din resa till Australien, se till att Tasmanien och Hobart finns med på din bucket list. Om du tycker att australiensarna på fastlandet är vänliga och välkomna, kommer du att älska öppenheten hos de tasmanska invånarna. Hobart är Tasmaniens "huvudstad" och en riktig höjdpunkt på Australiens sydostkust. Res till Hobart och få en kombination av historia och nattliv med festivaler och matupplevelser. Hobart är landets näst äldsta stad och elegant placerad mellan den mäktiga Mount Wellington och havet, som serverar en mängd olika landskap. Om du vill ha en dag på stranden rekommenderar vi en resa till den vackra Seven Mile Beach, som inte ligger långt från flygplatsen.

Vill du resa till Hobart? Snacka med oss!

Port Arthur i Hobart

Resan i den sydöstra delen av Tasmanien bör också gå förbi Port Arthur, ett historiskt område från tiden då fångar placerades som invånarna i Australien. Här kan man inte undvika att bli mer eller mindre påverkad av de hårda och brutala kvarlevorna och efterdyningarna av den tid då denna del av Tasmanien fungerade som en straffkoloni. Platsen har något dyster och ledsamt, men är samtidigt extremt fascinerande. 

Vill du resa till Hobart?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Hobart och resten av Australien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Boka in en gratis reserådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...