Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Hitta färgglada fåglar i Kakadu National Park
Jim Jim Falls i Kakadu National Park

Resa till Kakadu National Park

Kakadu National Park är en av Australiens absoluta höjdpunkter. Denna fascinerande plats hittar du i delstaten The Northern Territory, ett par hundra kilometer öster om Darwin. Det här är den perfekta platsen att utforska Australiens riktiga vildmark. Förvänta dig en häpnadsväckande och frodig vildmark, fylld med ett fascinerande djurliv.

Vill du till Kakadu National Park? Snacka med oss!

Kakadu National Park - Australiens största nationalpark

En resa till Kakadu National Park, i norra Australien, kommer garanterat att ge dig en massa upplevelser och en känsla av att ha upplevt det "riktiga" Australien. Här i Australiens största nationalpark hittar du många storslagna sandstensklippor, brusande vattenfall och en imponerande flora och fauna. När det kommer till djur är detta område speciellt känt för sina många och stora krokodiler. Det finns också gott om koalor, kängurur och ett dussintal andra spännande djurarter här. Det kommer inte dröja länge innan du förstår varför Kakadu National Park finns representerat på UNESCO:s världsarvslista. Några av djurarterna du kan komma att stöta på är:

 • Agile wallaby
 • Krokodil
 • Vårtorm
 • Havssköldpadda
 • Fladdermus
 • Wallaroo
 • Enorma termintbon
 • Flodhaj
 • Nyaguineasköldpadda

Topp 3 höjdpunkter

Det finns åtminstone en handfull platser du måste se när du reser till Kakadu. Bland höjdpunkterna finns...

Vattenfallen Jim Jim Falls och Twin Falls
Dessa vackra vattenfall har ett fall på så mycket som 215 meter - från de spektakulära sandstensklipporna ner till de minst lika imponerande poolerna, som på vissa platser är säkra att bada i (dvs utan krokodiler - men kom ihåg att alltid kontrollera med guider eller lokalbefolkningen!). Poolerna är omgivna av frodig grönska och när du står här, omgiven av denna fantastiska natur är det troligt att du ställer dig frågan: Är detta paradiset?

Området Nourlangie
Det här området i utkanten av Arnhem Land som till större delen är befolkat av aboriginer är också ett måste under din vistelse. Här hittar du Kakadu National Parks bästa samling av grottmålningar intill de magnifika röda sandstensklipporna, som på sina ställen är dekorerade med orange, svarta och vita toner. Det är lätt att förstå varför denna plats var och är så viktigt för aboriginerna.

Vattenfallet Gunlom
Missa inte heller ett besök i Gunlom som är ännu ett hisnande vattenfall. Här kan vi rekommendera den branta promenaden längs Waterfall Walk, som erbjuder ett par enastående vyer! Det finns mer att se i Kakadu, exempelvis Maguk och Ubirr. Maguk är ett bra exempel på en mycket lugnare och mindre turistig del av Kakadu. Maguk ligger i den södra delen av parken, medan Ubirr med många målningar och en magisk tystnad ligger 40 km norr om huvudgatan i Kakadu, The Arnhem Highway.

Att resa till Kakadu National Park

Vägen till Kakadu National Park går via staden Darwin, som är huvudstad i Northern Territory. Från Darwin kan du antingen åka med bil till parken, eller så kan du testa en av de många intressanta äventyrsturerna, som du kan boka här! Fördelen med att åka på en guidad äventyrstur är att man får en perfekt introduktion med hjälp av lokala guider. En tredjedel av guiderna är aboriginer, som tillhör Australiens ursprungsbefolkning. Gemensamt för dem alla är att de är experter som vet exakt när och var man kan hitta intressanta djur och naturfenomen. Och det är inte bara naturen som är anmärkningsvärd i Kakadu. Det finns också många grottmålningar och kulturella arv från den aboriginska befolkningen vilket gör det till en intressant plats på flera sätt. Om man vill, kan man lätt tillbringa en hel vecka i Kakadu!

Kakadu National Park ligger i regionen Arnhem Land, ett stort vildmarksområde som täcker stora delar av The Northern Territory. Här finns massor av tropiska stränder, vilda floder och fascinerande raviner - men se upp, det finns gott om saltvattenkrokodiler och andra mer eller mindre farliga djur, så det det är inte så badvänligt som det ser ut!

Vill du uppleva Kakadu National Park?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Kakadu National Park. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

När bör du resa till Kakadu National Park?

Mellan november/december och april pågår regnperioden i detta område. Att besöka Kakadu under denna period kan vara svårt eftersom översvämningar, stormar och åska är mycket vanligt då. Så kom ihåg detta när du planerar din resa. Det är också därför det finns mycket mer vatten i vattenfallen den här tiden på året, medan det i slutet av torrperioden (september-november) normalt sett är den mest oinspirerande, eftersom många saker ser ganska torra och tomma ut.

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kommande events

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...