Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Upptäck nya djurarter i Tasmanien

Resa till Tasmanien - Australiens sydligaste punkt

Om du har åkt hela vägen till Australien bör du fortsätta den lilla extra biten ner till landets sydligaste punkt, den vackra ön Tasmanien. Här hittar du en helt annan del av Australien, som på många sätt ändå är ganska typisk för landet. Här finns stora ytor med ett ren vildmark, ett fascinerande landskap med spännande djur (kängurur och många koalas) och samtidigt ståtar Tasmanien med ett stadsliv som är både rikt på historia och trender.

Vill du resa till Tasmanien? Snacka med oss!

Det vilda Tasmanien & Freycenet National Park

Du kommer inte bli uttråkad i Tasmanien. Då den här platsen inte är den största turistmagneten ger det dig stora chanser till att få ut det bästa av ön, och uppskatta dess många orörda områden och sevärdheter. Du kan till exempel vandra i vildmarken, cykla, åka flotte eller paddla kajak i den lugna och karga naturen. Det bästa stället att gå "bushwalking"-promenader är den centrala delen av ön. Den 65 km långa "Overland Track" genom Cradle Mountain-Lake St Clair National Park är extra populär. Vandringen varar i sex dagar och är en fantastisk naturupplevelse - observera dock att vädret kan ändras från timme till timme, så packa väskan med omsorg.

Ett besök i Freycenet National Park nära den lilla staden Coles Bay på Tasmaniens östkust bör även övervägas. Här hittar du gott om orörda stränder och vikar och grönskande natur som gjorde för häftiga vandringar förbi regionens magnifika, nästan rosa granitklippor, vilka nationalparken är särskilt känd för.

Centralorten Hobart och historiska Port Arthur

Tasmaniens största stad Hobart är en höjdpunkt som ligger på Tasmaniens östkust. Här finns en historisk charm (det är Australiens näst äldsta stad), med mängder av trendiga kaféer, stora festivaler och sköna barer. Stadens ligger mellan Mt William National Park och havet vilket ger den ett perfekt läge för utflykter. Om du vill tillbringa en hel dag vid havet är en resa till "Seven Mile Beach" ett måste.

En resa i sydöstra Tasmanien bör även inkludera ett stopp i Port Arthur, ett historiskt område från den tidpunkt då fångar var bland de första invånarna i Australien. Här kan man inte undvika att bli mer eller mindre påverkade av det hårda och brutala arv och återverkningarna från den tidpunkt då denna del av Tasmanien fungerat som straffrättsliga kolonier. Stället är något dystert och sorgligt, men också väldigt fascinerande.

Västra Tasmanien

Du har inte upplevt det "riktiga" Tasmanien, om du inte har besökt västra Tasmanien. Merparten av denna del av ön är vild och oförstörd och många platser kan vara svåra att nå. Men detta är verkligen en annorlunda och unik del av Australien, speciellt eftersom denna del av Tasmanien i motsats till många andra delar av Australien helt saknar turister.

Franklin-Gordon Wild Rivers National Park
En höjdpunkt i sydvästra hörnet av ön är den magnifika Franklin-Gordon Wild Rivers National Park, som erbjuder forsränning, klättring och vandring. Här finns också djupa flodraviner och en ogenomtränglig regnskog, som vid den norra delen har några bra vandringsleder.

South West National Park
South West National Park, som upptar en stor del av sydvästra Tasmanien, är ännu en nationalpark som bör besökas. Denn är häpnadsväckande, främst tack vare sin regnskog och sina stora träd. Utöver detta finns här snöklädda bergstoppar som speglas i fantastiska fjällsjöar och på sommaren ett överflöd av vackra vilda blommor. Southwest National Park är helt enkelt fantastis och en av världens vildaste och mest isolerade platser. En resa till denna del av Tasmanien kommer för de flesta vara en höjdpunkt inte bara under resan i Australien, utan bland alla magiska platser på jorden.

Östra Tasmanien

Hela Tasmaniens östkust är full av charmiga kuststäder, sandstränder och bländande utsikt över den vackra steniga kusten. Förutom Freycenet National Park är höjdpunkten här vackra "Wineglass Bay" och Mt William National Park.

Taggad på att resa till Tasmanien?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Tasmanien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet.

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Tasmanien

Tasmanien har många vackra nationalparker du inte får missa: Franklin-Gordon Wild Rivers National Park, South West National Park, Freycenet National Park och Cradle Mountain-Lake St Clair National Park har alla fantastisk natur för trekking. Om du vill chilla på stranden är Seven Mile Beach perfekt. Tasmaniens största stad Hobart är en annan höjdpunkt på östkusten. Här finns massor av historisk charm med massor av trendiga kaféer, stora festivaler och hippa barer.

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kommande events

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...