{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Nadi
Res till Nadi

Resa till Nadi - i Robinson Kruses fotspår

Välkommen till Fiji - lika härligt som du troligen föreställer dig det att vara. Börja din resa i Nadi med häftiga tempel, prisvärd shopping och lite utflykter till paradislika stränder. 

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Välkommen till Nadi

Nadi är Fijis tredje största stad som ligger på huvudön Viti Levu (den största bland denna ögrupps 300 öar) och här finns även Fijis internationella flygplats. De flesta flyger in i Nadi och gör ett stopp i staden när de är på väg till andra platser i Fiji eller öar i Stilla Havet. Passa på att stanna ett par dagar och besök omkringliggande stränder, se fina tempel och smaka nationaldrinken Kava.

Ta dig under ytan runt Nadi

En av de mest vackra och gröna öar i Fiji är Nananu-inRan, som ligger på Viti Levus norra kust. Spana in livet under ytan i kristallklart vatten. Simma, snorkla eller dyk med valar, hajar, rockor och stora färgglada fiskstim och lägg dig för att torka på den perfekt kritvita stranden efteråt.

Vi rekommenderar även Mamanuca Islands - särskilt Mana Island - utanför Nadi. Här har du en riktig pärla; öde vita sandstränder och mer kristallklart vatten med massor av vackra fiskar som du kan snorkla bland. Akta dig för de lyxiga resorterna och dess stränder runt Wailoaloa Beach och Denarau Island.

Tempel & festivaler

I Nadi har du flera intressanta tempel du kan besöka. Missa inte templet Sri Siva Subramaniya, det största hinduiska templet på södra halvklotet. Varje månads hålls festivalen Karthingai Puja festival här. Om du gillar denna typ av festivaler kan vi rekommendera att du reser hit i april, då de har festivalen Panguni Uthiram Thiru-naal.

Mat & shopping i Nadi

I Nadi har du ett stort utbud av restauranger och barer, oavsett vad du är sugen på eller din budget. Välj mellan traditionell fijiansk mat, indisk, kinesisk till västerländska rätter, och flera prisvärda ställen downtown. Självklart borde du prova den lokala drycken Kava som är gjord av pepparplantan Kavans rötter.

Du hittar bra shopping i Nadi. De flesta butiker ligger längs med den stora och folktäta huvudgatan. Shoppingen här är ofta väldigt prisvärd och ofta med bra kvalitet på sakerna, då många märken tillverkas i landet. Shoppa schysta jeans, gympaskor, surfshorts etc. Det är även en bra plats att fynda vissa tekniska prylar, som t.ex. minneskort till digitalkameran. Marknaden ska vara bäst på lördagar. 

Världens STÖRSTA insekt!

Bara på Viti Levu lever en av världens största insekter som kallas Giant Fijan Long-Horned Beetle (Xixuthrus heros). En plats där du har chans att se denna 15-cenitmeter stora långhorning är i Koroyanitu National Park. Passa på att göra en trekk med härlig vy till Mount Batilamu.

Ta sig till & från Nadi

I Nadi finns Fijis internationella flygplats bara 9 kilometer från city. Lokala bussar går med jämna in till stan, det går även bra att ta en taxi. Det är lätt att ta bussen från Nadi om du vill till Suva och Lautoka.

Varning!!

Observera att tyfoner och tropiska stormar intar området mellan november och april. Kolla därför alltid väderleksprognosen innan du tar dig iväg på diverse äventyr eller aktiviteter. Det är som bäst och torrperiod mellan maj och oktober.

Låter en resa till Nadi som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Nadi. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...